24 Center Sverige AB Avaliações 1.740

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kenny på All el är otroligt hjälpsam, proffsig och transparent - vilket uppskattas som kund när man beställer jobb man inte kan något om. Finns inget alternativ till att vända sig någon annanstans fra... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Extremt dyrt för tjänsten. De kom ut på måndagen för att fixa ett stop och slutade på 7000kr - helt galet. De fakturera mig för 100 plasthandaskar och tyckte det var helt rimligt. Antaglien är de dåli... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço técnico
  2. Eletricista
  3. Serviço de Conserto de Vidros
  4. Faz-tudo
  5. Chaveiro
  6. Encanador

Sobre 24 Center Sverige AB

24 Center - Snabb hjälp med VVS, El, Lås, Glas och Avlopp Dygnet runt - Ett samtal räcker. 24/7

Ett samtal räcker

• Vi besvarar ditt samtal omedelbart 24/7/365
  • Proffs på plats som avtalat: mer än 55 000 slutförda jobb
  • Kundnöjdhet undersökt, 91 % av kunderna rekommenderar

Akut hjälp?

Är situationen kritisk eller är schemat späckat? Från oss kan du i bästa fall få ett proffs till platsen på upp till 15 minuter.

020 74 24 70

Hjälp vid behov

Frustrerar det dig att installatörerna du kontaktar inte kan göra det arbete du vill? Från 24 Center kan du få personen på plats precis när du vill.

Boka besök

Om oss

24 Center är en jourcentral inom fastighetsteknik, där vi alltid vet vilka av proffsen som kan vara på plats snabbast. Vi vill lösa byggnadstekniska problem snabbt och pålitligt, när som helst och var som helst. Vi vidarebefordrar uppdraget till våra lokala partners som utför arbetet från början till slut på dina villkor.

Du får ett proffs på plats när du vill. För att få hjälp ska vara lätt!

Informações de contato

3,9

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

2 mil avaliações

Respondeu a 86% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kompetent elektriker som förstod behovet

Snabb bokning.

Kompetent elektriker som förstod mitt behov.

Vad mer kan man begära?

15 de abril de 2026

Resposta de 24 Center Sverige AB

Tack för ditt fantastiska omdöme! ⚡ Vad roligt att höra att vår elektriker i Tullinge kunde förstå ditt behov och leverera en smidig och snabb lösning. Precis så vill vi att det ska fungera.

Registrera dig gärna via mejlet du fått för vårt lojalitetsprogram så får du 10 % rabatt på arbetstimmar vid nästa beställning. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss när behov uppstår.

Kenny på All El är otroligt hjälpsam

Kenny på All el är otroligt hjälpsam, proffsig och transparent - vilket uppskattas som kund när man beställer jobb man inte kan något om. Finns inget alternativ till att vända sig någon annanstans framöver 🙏

15 de abril de 2026

Resposta de 24 Center Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme! ⚡ Vad roligt att höra att du är så nöjd med Kenny på All El och att du uppskattade både transparensen och bemötandet.

Du är alltid varmt välkommen tillbaka till 24 Center, och vi ser självklart till att skicka ut All El igen när behovet uppstår. Behöver du hjälp med annat framöver, som VVS, spolbil eller låssmed, så finns vi här.

Det gick snabbt

Resposta de 24 Center Sverige AB

Tack för ditt omdöme! ⚡ Vad bra att höra att du fick snabb hjälp av vår elektriker i Kalix när du behövde det.

Jätte bra Service

Jätte bra Service

Resposta de 24 Center Sverige AB

Tack för ditt fina omdöme! 💧 Vad roligt att höra att du upplevde servicen som riktigt bra från vår VVS-service i Göteborg.

Registrera dig gärna via mejlet du fått för vårt lojalitetsprogram, då får du 10 % rabatt på arbetstimmar vid nästa beställning. Vi hjälper dig gärna igen framöver.

Toppen!

Trevlig personal och snabb hjälp!

12 de abril de 2026

Resposta de 24 Center Sverige AB

Tack för ditt fina omdöme! 🚐 Vad härligt att höra att du fick snabb hjälp och ett trevligt bemötande från vårt spolbilsteam i Göteborg.

Ett tips är att registrera dig via mejlet du fått för vårt lojalitetsprogram så får du 10 % rabatt på arbetstimmar vid nästa beställning.

Min upplevelse

24 Center

Hej

Jag har fått denna förfrågan från Er.
Måste tyvärr lämna endast en stjärna.

Fick ett mycket trevligt bemötande av Er telefonist när jag beställde.
Noggrann och välkomnande. - Jag beställde slamsugning och spolning.

Ni sände beställningen till Avfallstjänsten i Trelleborg - men då blev det fel.
Ni sände endast uppgift om spolning.

Sedan kom en mindre bil som inte var utrustad för slamsugning.
Föraren försökte spola, men insåg själv att slamsugning var nödvändig.

Ringde Trelleborg och fick löftet att de skulle ordna större bil med
utrustning för slamsugning.

Så har hittills inte skett.

Väntar alltjämt.

Med vänliga häslningar
Kenneth Bratthall
Tånevägen 177 - 40
231 78 Smygehamn

9 de abril de 2026

Resposta de 24 Center Sverige AB

Tack för att du delar din upplevelse, Kenneth. Vi beklagar att ärendet inte löstes som förväntat och att du fortfarande väntar på åtgärd.

Utifrån beställningen och samtalet framgår det att uppdraget gällde spolning och rengöring, och det nämns inte att slamsugning eller kombibil efterfrågades vid bokningstillfället. Därför bokades en spolbil ut initialt.

När det sedan visade sig på plats att behovet var ett annat, borde uppföljningen från vår sida ha fungerat bättre. Där tar vi ansvar, då det är viktigt att rätt åtgärd säkerställs hela vägen.

Vi har redan erbjudit att boka in rätt typ av fordon för att lösa problemet, och står fortfarande redo att hjälpa dig vidare så att detta blir åtgärdat korrekt.

Du är varmt välkommen att återkomma till oss så prioriterar vi ärendet och ser till att det löses så snabbt som möjligt.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

I den akuta situationen tog det tyvärr…

I den akuta situationen tog det tyvärr alldeles för lång tid innan vattenläckaget stoppades, vilket gjorde allt ännu mer stressande. Men när åtgärden väl kom igång upplevde jag att arbetet utfördes på ett professionellt sätt, och det uppskattar jag verkligen.

10 de abril de 2026

Resposta de 24 Center Sverige AB

Tack för ditt omdöme. Vi beklagar att det tog längre tid än förväntat innan åtgärden kom igång i den akuta situationen, vi förstår att det kan skapa extra stress.

Samtidigt är vi glada att höra att arbetet upplevdes som professionellt när det väl påbörjades.

Bra och snabb hjälp

Bra och snabb hjälp. Fantastiskt praktiskt!

10 de abril de 2026

Resposta de 24 Center Sverige AB

Tack för ditt fina omdöme! 💧 Vad roligt att höra att du upplevde hjälpen som både snabb och smidig, och att tjänsten var praktisk när du behövde den som mest.

Mycket professionellt utfört arbete

Mycket professionellt utfört arbete . Städade efter sig .När man har det här problemet jag hade , så är det värt vartenda krona att få det åtgärdat . Med vänlig hälsning, Harry .

28 de março de 2026

Resposta de 24 Center Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Harry! 💧 Vad skönt att höra att arbetet utfördes professionellt och att allt lämnades i gott skick efteråt.

Registrera dig gärna via mejlet du fått för vårt lojalitetsprogram så får du 10 % rabatt på arbetstimmar vid nästa beställning. Vi finns här när du behöver hjälp igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Punktliga enl överenskommelse. Toppen jobb.

Punktliga enl överenskommelse. Vänliga o glada elektriker.
Nu sitter min taklampa i hallen monterad och inkopplad.
Jag är så nöjd och rekommenderar gärna 24 centerSveeige AB

2 de abril de 2026

Resposta de 24 Center Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme! ⚡ Vad roligt att höra att elektrikern kom i tid och att du är nöjd med resultatet.

Registrera dig gärna via mejlet du fått för vårt lojalitetsprogram så får du 10 % rabatt på arbetstimmar vid nästa beställning. Vi hjälper gärna igen, oavsett om det gäller el, VVS, spolbil eller låssmed.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabbt jobbat trots felkopplat från 1988.

Snabbt jobbat trots felkopplat från 1987.

Resposta de 24 Center Sverige AB

Tack för ditt fina omdöme! ⚡ Vad bra att höra att vår elektriker i Norrsundet kunde lösa problemet snabbt, även med äldre installationer.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Tycker det är för dyrt

Tycker det är för dyrt. Borde vara timpris och inte ta betalt för minst 2 tim. Mitt ärende tog inte ens 1 tim. Inget fel på elektrikern. Han gjorde vad han kunde. Snabb hjälp fick jag men för dyra pengar.

Resposta de 24 Center Sverige AB

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår att kostnaden kan upplevas hög när arbetet på plats går snabbt.

Vi vill förtydliga att vi alltid har en minsta debitering på 2 timmar, vilket är standard i branschen, samt att körtid räknas som arbetstid. Denna information ges vid bokning och framgår även i orderbekräftelsen.

Vi är samtidigt glada att höra att du fick snabb hjälp och att elektrikern gjorde ett bra arbete.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb och bra service engagerat och…

Snabb och bra service engagerat och trevligt bemötande

1 de abril de 2026

Resposta de 24 Center Sverige AB

Tack för ditt fina omdöme! 💧 Vad roligt att höra att du fick snabb och bra service med ett engagerat och trevligt bemötande i Täby.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb elektriker som löste uppgiften…

Snabb elektriker som löste uppgiften snabbt och bra

Resposta de 24 Center Sverige AB

Tack för ditt omdöme! ⚡ Härligt att höra att du fick snabb hjälp av en elektriker i Göteborg som löste uppgiften på ett smidigt och professionellt sätt.

Bra utfört

Svarade snabbt,fick hjälp på ett bra och snabbt sätt.
Personen som kom och gjorde jobbet var också väldigt trevlig och lätt att prata med.

Resposta de 24 Center Sverige AB

Tack för ditt fina omdöme! 💧 Vad bra att höra att du fick snabb återkoppling och hjälp av en trevlig och kunnig VVS-tekniker i Skövde.

Toppen!

Det var jätte bra att få hjälp vid behov!

Resposta de 24 Center Sverige AB

Tack för ditt fina omdöme! 💧 Vad roligt att höra att du uppskattade hjälpen när du behövde den i Borås.

Ett tips är att registrera dig via mejlet du fått för vårt lojalitetsprogram, då får du 10 % rabatt på arbetstimmar vid nästa beställning.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hela upplevelsen var bara usel

Hela upplevelsen var bara usel.
Kontakten med underleverantören var extremt dålig.

18 de setembro de 2025

Resposta de 24 Center Sverige AB

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen att helheten inte levde upp till dina förväntningar och att kontakten med underleverantören inte fungerade som den ska.

Den här typen av feedback tar vi på stort allvar. Den elektriker som varit ute brukar få mycket höga betyg, vilket gör det extra viktigt för oss att förstå vad som gått fel i just ditt fall. Vi kommer att ta detta vidare med berörd partner för att säkerställa att det inte händer igen.

Vi vill inte att någon kund ska lämnas med den här känslan efter ett uppdrag.

Sjukt dyrt!!!

Sjukt dyrt!!!! Tog alternativet att det inte var jour, ändå dubbelt så dyrt som andra. Skulle inte rekommendera till någon.

25 de março de 2026

Resposta de 24 Center Sverige AB

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår att kostnaden kan upplevas hög i jämförelse med andra alternativ.

Vi vill förtydliga att priserna alltid kommuniceras både muntligt vid bokning och skriftligt i orderbekräftelsen innan uppdraget genomförs. Samtidigt är vi glada att du fick snabb och fungerande hjälp när du behövde det.

Vi är kanske inte alltid det billigaste alternativet, men vi fokuserar på att kunna erbjuda snabb, tillgänglig och trygg service. Att få tag i en rörmokare med kort varsel kan vara svårt, och där arbetar vi för att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder och snabb hjälp ger vi.

Bra service

Bra service, snabbt återkoppling från mitt mail till att någon hörde av sig. Sedan blev det lite knas med tiden och när montören skulle komma på besök. Fick en tid som inte höll fick flytta 2 dagar till vi fick hjälp. Det var OK då vi var hemma...

27 de março de 2026

Resposta de 24 Center Sverige AB

Tack för ditt omdöme! 💧 Vad bra att höra att du fick snabb återkoppling, även om det blev en ombokning innan besöket i Hedemora.

Vi på 24 Center

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.