24MX Danmark Avaliações 1.552

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Da 24MX startede i dk var levering næsten dag til dag nu har populariteten ramt, og lange leveringstider til følge. Jeg mangler stadig at få en telefonlinje så man kan tale med en medarbejder i stedet... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte to par Course jeans, det ene par passede med beskrivelsen, det andet par er Meget store, måske de er blevet mærket forkert (-: men stadig brugbare, begge fin kvalitet og pris meget ok. Hurtig... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Pakken var hurtigt sendt og modtaget i forsvarlig indpakning. Dog savnede jeg lidt mere information om en anbefalet fremgangsmåde til Twenty’s sømløse sædebetræk. Kunne heller ikke finde noget på n... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

⚠️ ADVARSEL – IKKE BRUG TIL MOTOCROSS! ⚠️ Jeg købte en Acerbis Koert-One Lev 2 vest hos 24MX, som blev markedsført til motocross. Den 6. september styrtede jeg og fik et brud på min 12. ryghvirvel... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de motocicletas

Escrito pela empresa

24MX er et firma, der stræber efter at levere udstyr og dele til motocross-, enduro-, motorcykel- og pitbikefolket. Vores mål er at give dig en helt ny oplevelse, når du handler hos os, såvel som et produktsortiment i verdensklasse til utrolige priser.

Velkommen til 24MX

Escrito pela empresa

Gratis fragt over 1500 kr*
Alle bestillinger over 1500 kr leveres gratis i Danmark. *Gælder ikke for ordrer indeholdende omfangsrige produkter.
60 dages åbent køb
Du kan returnere alle varer inden for 60 dage fra du har bestilt, om varerne er som nye og stadig har sit originale emballage.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fed jakke

Fed jakke, god pris og hurtig levering.

10 de dezembro de 2025

Resposta da 24MX Danmark

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Tak for din feedback, det betyder meget for os.

Forkert Vare tilsendt

Bestilte en gearbag, men fik tilsendt en motorcykelholder. Lidt irriterende fejl når det skulle være en julegave og jeg ikke kan nå at få den rigtige vare inden jul.
Deres kundeservice reagerer desværre ikke på min henvendelse.

18 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada

Hej Amalie,

Det er jeg ked af at høre. Kan du venligst oplyse dit ordrenummer? Så kan vi undersøge sagen.

Du kan også skrive til os direkte på: info@24mx.dk

Pålidelig og god service

Jeg er ofte skeptisk og lidt spændt, når jeg handler et nyt sted, men jeg må sige, at det har været en super god oplevelse. Det var let at finde, hvad jeg skulle bruge på hjemmesiden, og der var god information omkring forventet levering. Det hele gik stærkt fra køb til modtagelse. Flot og godt arbejde.
Ordrenummer: 72319015.

1 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada

Resposta da 24MX Danmark

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Tak for din feedback, det betyder meget for os :)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg handler ofte hos 24MX og synes…

Jeg handler ofte hos 24MX og synes generelt, det er en rigtig god webshop med stort udvalg og hurtig levering. Men jeg vil klart fraråde at købe Twenys radiatorer.

Jeg har købt radiatorer til to forskellige crosser, og begge gange har der været store problemer med pasformen:

CRF450 ’08 – her var det helt umuligt at montere dem. Et af rørene ramte direkte ind i stellet, så de kunne slet ikke komme på.

CR125 ’06 – her kunne de monteres, men kun efter at jeg bøjede dem voldsomt for at få plads til kølergallerne. Det krævede alt for meget kraft og føltes bestemt ikke rigtigt.

Materialet virker desuden meget blødt, hvilket ikke giver den bedste tillid til holdbarheden.

Samlet set giver jeg radiatorerne 2/5 i pasform og 3/5 i kvalitet. 24MX er stadig en god shop – men Twenys radiatorer vil jeg ikke anbefale.

1 de dezembro de 2025

Resposta da 24MX Danmark

Tak for din feedback. Vi er glade for at høre, at du generelt er tilfreds med vores webshop og levering. Vi beklager dog at du har haft problemer med kølerne. Vi tager din oplevelse med kvaliteten alvorligt og vil undersøge dette nærmere. Din feedback er vigtig for os, så vi kan forbedre vores produkter.

God servixe

God hjælp alt i alt godt sted og handle

28 de novembro de 2025

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Min ordre/pakke er nu over en uge…

Min ordre/pakke er nu over en uge forsinket, og det har jeg ikke modtaget noget information om, udover da jeg selv skrev til firmaet, for at hører hvor langt min pakke er

29 de novembro de 2025

Hej Line,

Tak for dit feedback. Vi er kede af at du endnu ikke har modtaget din ordre. Jeg kan se at vores kundesupport lige har sendt dig en mail med information om at pakken desværre er forsvundet. Vi sender derfor en ny hurtigt muligt.

Vi beklager ulejligheden!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Varen passer ikke til oplyste model...

Varen passer ikke til oplyste model...
Bøvlet returnerings politik...

28 de novembro de 2025

Hej Jesper,

Tak for din feedback. Det er jeg ked af at høre. Jeg kan ikke se at du har kontaktet os omkring dette endnu, så du modtager om et øjeblik en email så vi kan prøve at hjælpe dig med sagen.

Lars 24MX

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais