Je kan geen eenvoudige melding doen van nepaccounts/oplichters (kopers), wel van verdachte advertenties. Zou de site veel beter maken mocht je dit ook makkelijk zou kunnen doen. Zit vol met oplichte... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Een verkoper evalueren is ok. Een ( nep)aankoper evalueren gaat blijkbaar niet. Als gevolg verliest deze marktplaats meer haar krediet en geloofwaardigheid. Op de 10 aankopers zijn er 2 à 3 malafide.... Ver mais
Het geven van sterren aan elkaar rammelt van alle kanten..... Al 2x een oplichter of een verkoper die niet eerlijk is over hetgeen hij te koop aanbied (in dit geval dure mobilehome vol met niet... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
De grootste zoekertjes site voor tweedehands en nieuwe koopjes in uw buurt. Plaats nu een gratis zoekertje. Eenvoudig, snel en 100% gratis.
Informações de contato
Wibautstraat 224n, 1097 DN, Amsterdam, Holanda
- 2ehands.be
verkoper krijgt geld niet dat ik betaald heb
26/06/2024 kocht ik een processor voor mijn PC. Deze heb ik netjes betaald via betaalverzoek. Ook kwam een melding in groene kleur "betaling geslaagd". Nu bijna 1 week na de aankoop heeft de verkoper nog niets ontvangen, terwijl hij via alle helpdesks van de site probeerd te achterhalen wat er mis ging. 1 ding is zeker: het geld is van mijn rekening, naar een rekening van marktplaats. Maar in mijn transactieoverzicht staat er niets van uitgaande betalingen. Dus geld weg. Ik ben benieuwd wat ze gaan doen om mijn geld terug te krijgen...
Betaling niet ontvangen
Hallo, wie kan mij helpen? Ik verkocht eergisteren iets voor 600 euro. De betaling gebeurde via 2dehands 'a een betalingsverzoek van mij aan de koper. De koper betaalde en ik kreeg bevestiging. Er werd vermeld dat het geld de volgende dag voor 18u op mijn rekening zou staan.. 2 dagen later nog niets. Hoe kan dit? 2dehands contacteren gaat blijkbaar op geen enkele manier.
Net bijna opgelicht een koper katharina…
Net bijna opgelicht een koper katharina begint in Frans en zei dat ik geen Frans kon en opeens in Nederlands begint te chatten dan stuurt ze een link door om door te gaan met de betaling aan mij van het bod van 350 euro. Mailadres gevraagd omdat die service dat vroeg zei ze om verder te kunnen met de verichting
Toen continu via bakje bank paar dingen moeten doen maar net op het laatste gezien dat er iets niet klopte en dat ze bijna 1450 van mijn rekening gehaald hadden als ik de laatste 2 opdrachten gedaan was ik dat bedrag kwijt er stond tekenen en dat klopte absoluut niet!! En had ook al zogezegd een agent van die betaaldienst aan telefoon gehad alles in Frans zei dat ik het niet verstond en telefoon smeet hij toe .Stond dan ook op de bank app dat ik gewoon nog moest ondertekenen en zou 1450 euro kwijt geweest zijn.was de 1ste keer dat ik via 2de hands iets ging verkopen en wist ook niet hoe dit beveiligd betalen (dat blijkbaar niet zo veilig is)allemaal werkte probeerde dan die koper te melden bij 2de hands maar kon het niet doorsturen. Dat het een oplichter is en met mijn uitleg erbij waarom ik het dacht. Dus niet veilig!! Opgepast
De dictatuur van 2dehands blijft…
De dictatuur van 2dehands blijft voortduren. Sinds de website een moederbedrijf deelt met marktplaats.nl, is het eigenlijk alleen maar steil bergaf gegaan. De klantendienst reageert nooit meer op berichten, accounts worden onterecht geblokkeerd en fraudeurs worden niet alleen getolereerd, maar vaak ook gefaciliteerd. Schaamtelijk.
Sterren geven op 2ehands.be
Het geven van sterren aan elkaar rammelt van alle kanten.....
Al 2x een oplichter of een verkoper die niet eerlijk is over hetgeen hij te koop aanbied (in dit geval dure mobilehome vol met niet gemelde gebreken) een negatieve (lees een ster) gegeven, dit om ook andere mogelijke kopers te behoeden voor dit soort slechte verkopers (lees oplichters of poging tot oplichting ).
Kan de oplichter omgekeerd jou ook een negatieve review lees een ster geven met opmerkingen...
Totaal de omgekeerde wereld, en 2ehands.be doet er helemaal niets aan en mee.... Zeer slechte zaak.
Vroeger was dit best ok om zaken te…
Vroeger was dit best ok om zaken te kopen en verkopen. Tegenwoordig een mega plaag van mensen met andere bedoelingen. (Fraude)
Hier zou echt beter op ingespeeld moeten worden. Ik begrijp dat dit moeilijk is maar op deze manier wil niemand nog iets op de site zetten
2dehands.be - Such a scam site and company.
Such a terrible site and company.
Bunch of jokers working in their IT department. Terrible context of a site, and their system blocks people from logging in for no reason, and then contacting customer support takes week.
They block people all day from using their rotten site. They're racist and sexist and falsely advertise.
Iemand gaf me zomaar een slechte…
Iemand gaf me zomaar een slechte ervaring terwijl dit volledig onterecht is. Hij deed dit omdat ik het object verkocht aan de meest biedende en hij beweerde dat ik niet had gereageerd op zijn chat, terwijl ik dit wel deed maar hij dit blijkbaar had genegeerd.
Oplichterij woelt ook hier rond !!
ook al hebben sommige verkopers goede punten, zijn achteraf bijna allemaal oplichters !! Je krijgt dan achteraf de uitleg dat de account gehacked was geweest !!
Oplichterij woelt ook hier rond !!
Ik zou dit niet aanraden
Ik ken 2dehands.be al van begin af aan…
Ik ken 2dehands.be al van begin af aan en het was ooit een erg leuke site. Echter toen het winstbejag over nam ging dit ten nadele voor de gebruikservaring. Er is ergens een moment geweest dat je binnen dezelfde pagina kon blijven scrollen zonder naar andere knoppen te moeten zoeken (verder, of pagina nummers) zoals momenteel gedaan wordt op het beginscherm. Enkel het beginscherm toont steeds dezelfde zoekertjes in een random volgorde. De reclame heeft langzaamaan de overhand genomen, en dan durven ze steeds duurdere opties aan te reiken voor hun betaalde zoekertjes. Vroeger bleef een zoekertje onbeperkt online, maar tegenwoordig nog maar een paar weken. Ik denk dat het niet lang meer duurt of er komt een andere community die het overneemt...(hopelijk)
If someone scams you
If someone scams you, the management of 2dehands doesn't halp you at all.. I bought an expensive watch, but the seller dont sent it, he just keeps on telling he will do it the next day, and he didnt remove the advertisement, so he could be selling the same 350 dollar watch to different victims..
Oplichtersnest dat heet 2dehands.be
Ik kan alleen maar de ervaringen van anderen beamen.
Oplichters hebben deze site overgenomen zo lijkt. En tweedehands contacteren? Je krijgt enkel standaard replies. Vervolgens informeren ze hoe het contact met de "medewerker" verlopen is. Euhm...niet...Geeft nu niet echt vertrouwen dat er werkelijk ingegrepen wordt.
Heb 3 profielen gemeld.Niet verkopen aan:
1. Eveline regio Waterloo (enkel exact deze schrijfwijze) zogezegd meer dan 12 jaar actief geen enkele ervaring terug te lezen. Truc: eerst betaalverzoek aan jou als verkoper. Net in actualiteit; NOOIT op ingaan.
2. Vera Lieven: persoon bestaat niet, adres geeft buitenlandse familie. Wil ook onmiddellijk via Bpost alles betalen alvorens te verzenden...
3. Sophie: Franstalig dezelfde scam via Bpost ze vraagt aan jou om al je gegevens mee te delen. Opletten voor identiteitsdiefstal in deze.
En 2dehands...die schrijven wat leuke tekstjes om de mensen te waarschuwen. RIP.
2dehands.be en zijn middelvinger naar de consument
2dehands.be is een schandalige flop, die zijn essentie compleet verloren is. Ik erger me zó hard aan het ziekelijk fetisjisme van mensen om constant te innoveren en zaken te veranderen. In het geval van 2dehands.be wordt dit vooral door arrogante, egoïstische en geldgeile idioten gevoed.
Nu zou u kunnen zeggen:"Ja, maar... Je bent niet tevreden met de website. Waarom stuur je niets naar die goede werknemers van 2dehands.be?" ~ Wel, funny stuff, want dat brengt twee problemen met zich mee:
1) Een e-mail sturen, of het e-mailadres gewoon al vinden, is niet gemakkelijk. Je moet naar de contactpagina gaan, je vraag typen, ervoor zorgen dat er geen oplossingen zijn, aanduiden dat je vraag er niet tussen staan en dán kom je pas uit op het contactformulier.
2) Dan stuur je je probleem op, wacht op een mailtje terug en krijgt een vaag antwoord, waarin staat dat men "het zal doorgeven aan de verantwoordelijken", wat duidelijk niet gebeurt. En zo heb je weer wat levenstijd verloren.
Het verleden is, sinds de overname door E-bay, slechts een oude herinnering geworden. Een herinnering aan de mooie tijden van Kapaza (helaas failliet) en daarna 2dehands.be (de oude versie).
Want wat loopt er vandaag allemaal fout op 2dehands.be?
► Zoekopdracht 'Gratis' resulteert in 14032 pagina's, waarvan zo'n 99 % advertenties (Bijvoorbeeld:'250 ml kopen + 50 ml gratis')
► Plaats een zoekertje en u krijgt dit als laatste vraag:"Hoe wilt u adverteren?" (Zoekertjes behoren dus niet meer tot de essentie.)
► Nieuwe website werkt niet goed op high-end Lenovo-tablet.
► Contactpagina doet er álles aan om je geen mail te laten sturen. (Zie puntjes 1 en 2 bovenaan om langdradige stappen te bekijken.)
► Sommige tekstaanpassingen (vetgedrukt, italic, spaties, enters,...) in zoekertje verdwijnen na het op 'Wijzig' drukken en opslaan.
► Beoordelingssysteem gefocust op robots in plaats van mensen. (Geen eigen tekst, maar algemene woorden aanklikken, die helemaal niets zeggen over je ervaring.)
BELANGRIJKE + SPEELSE OPLOSSING
Maar... Als een website je zo onrespectvol behandelt, en eigenlijk gewoon wegpest, moet je daar creatief mee omgaan. Hoe? Dat is heel simpel: je plaatst een gratis advertentie als zoekertje, met daarin je mening over 2dehands.be. Ook de foto pas je aan. ♥
... (Check gebruiker 'Cøpywriter Fabio' of zoekterm 'GEEN advertentie', 'Cøpywriter Fabio verzorgt uw teksten' op 2dehands.be voor aanvalvoorbeeld.) ...
Ik heb dat ook gedaan, maar zag mijn gratis advertentiezoekertje met mening de volgende dag verwijderd worden. Dus, plaatste ik het gewoon opnieuw. NAH! En ik zal dat blijven doen tot ik met het respect behandeld word dat ik verdien!! En niet alleen ik, want dit treft zóveel mensen. Kijk maar naar de reviews...
[Ik laat mijn overige zoekertjes (de aanval van hierboven blijft gewoon gaan!) netjes verlopen, zodat ik de verkoopteksten nog heb en begeef mij dan naar alternatieven zoals Vinted (is eigenlijk rommel zonder onderscheiding van landen, waardoor je vaak Franse zoekertjes tegenkomt), weekendmarktjes,... Maar 2dehands.be kan de boom in. De werknemers ook, want zij voeden dit belachelijk MONSTER.]
Arrivederci, 2dehands.be. ~ Ga weg en laat ons met rust!
Gewoonweg slecht geworden
Gewoonweg slecht geworden, zeer traag en onoverzichtelijk. Datums van publicatie staan soms allemaal door elkaar. Ook de app is om zich dood aan te ergeren. Veel aanbod van nieuw tussen 2ehands. Als ik dat nodig heb ga ik wel bij Coolbleu of Vandenborre zoeken.
de verkoop site is gans omzeep…
de verkoop site is gans omzeep geholpen voor de vernieuwing was het de beste nu is het de slechtste daaaag 2 hands er zullen er veel volgen
2e hands is slechter of vroeger
2e hands is slechter of vroeger ! telkens een pagina word bekeken dan komt er reclame tussen van telenet dat ge een gsm kunt winnen en als dat niet is dan is andere reclame rommel! trouwens ik heb deze week te maken gehad met bedrieger en had betaalt maar die is blijkbaar verdwenen met de noorderzon
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.