We wisten wat we ongeveer wilde voor onze reis naar Maleisië. Michelle heeft dat goed begrepen en een goed voorstel gemaakt met een paar keuze cq alternatieven. Nadat we deze alternatieven bespr... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
De reis was duidelijk omschreven en klopte ook perfect. Toffe locaties en een mooie afwisseling van natuur. Accomadaties waren allemaal naar wens als ook met de vraag om de kamer van de kinderen tel... Ver mais
Prachtige rondreis door Thailand gemaakt met ons gezin. Alles volgens onze wensen samengesteld, goed geregeld en snelle respons bij vragen. Zeer tevreden over 333travel. Feedback ivm excursies: excurs... Ver mais
Bij het boeken van de reis ging de communicatie zeer vlot. Aanpassingen snel doorgevoerd. Ter voorbereiding en tijdens de reis goede informatievoorziening. Met een lokale partij als aanspreekpunt ter... Ver mais
Detalhes da empresa
333travel is de verre reizen specialist voor reizen naar Azië, Amerika, Midden-Oosten, Afrika en Oceanië. Wij zijn specialist in rondreizen, zelf samen te stellen maatwerk reizen, fly drives, auto- en camperhuur, hotels en vele tours en excursies. 333travel. Verre reizen. Voor iedereen uniek. Travel Platinum is het luxe reislabel van 333travel en biedt unieke en onvergetelijke reizen naar exotische bestemmingen over de hele wereld, met exclusieve accommodaties en op maat gemaakte ervaringen.
Welkom bij 333travel

- Verre reizen. Voor iedereen uniek.
Informações de contato
Raoul Wallenbergplein 25A, 2404 ND, Alphen aan den Rijn, Holanda
- 0348-441951
- info@333travel.nl
- 333travel.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 60% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Mooi aanbod en goed meedenkend toen ik…
Mooi aanbod en goed meedenkend toen ik graag een alternatief wilde voor een hotelkamer met bedbank

Resposta da 333travel
De reis naar Vietnam is geweldig…
De reis naar Vietnam is geweldig geweest!
Alles is goed verlopen, vriendelijke gidsen, fijne communicatie en stipt op tijd.
Het was een afwisselende reis met leuke excursies. Door de treinreis, overnachting op de cruiseboot, varen fietsen en wandelen tussen de lokale bevolking heeft deze reis zeer bijzonder gemaakt.

Alles was echt goed geregeld
Alles was echt goed geregeld
En heel vriendelijke gids
Wij waren tevreden
Enige puntje wat ik mss spijtig vond was dat in bepaalde hotels je bv een privezwembadje aan de kamer had en ik dit ook wel zou willen maar dit was niet gevraagd aan ons… als ik het zelf zou boeken had ik dit wel geboekt..

Derde goede reis via 333
DIt was mijn derde reis via 333 travel. Goede duidelijke documenten en uitleg, goed hotels, kortom gewoon een goede ervaring.

Resposta da 333travel
Flexibel in het aanpassen van jullie…
Flexibel in het aanpassen van jullie bestaande reizenpaketten.

Vrijheid en flexibel
We hebben al eerder met volle tevredenheid bij 333 geboekt dus keken we automatisch weer voor deze vakantie. Wat zo fijn is dat het een combinatie is van vrijheid en zelf uitzoeken, maar dat je mbt vlucht, overnachting en vervoer wel ontzorgt wordt. Heerlijke combinatie. Er wordt meegedacht met kennis van zaken.
Kortom voor ons een absolute aanrader

Fantastische ervaring!!
We hebben een super vakantie gehad, echt zo enorm genoten! Alles was
Top geregeld. Ook toen onze vlucht werd gewijzigd heeft Janette het opgepakt en alles geregeld rondom transfers en nieuw hotel. Duidelijke en snelle communicatie, de verblijven waren allemaal fantastisch! Echt nogmaals, enorm genoten! Tranen toen we weer naar huis gingen. Boeken bij deze organisatie is echt een dikke aanrader!

Goeie communicatie
Goeie communicatie, luisteren naar onze wensen en handige app met alle info.

Heel goede service!
Heel goede service!! Is eerste keer dat ik een reis boek via deze weg. Was op aanraden van vrienden en geen moment spijt van gehad. Als je een vraag had direct antwoord en oplossing. Ook ter plaatste een hele goede service en heel behulpzaam! 5sterre meer dan waard van mij!

Resposta da 333travel
Van begin tot eind àlles vlekkeloos…
Van begin tot eind àlles vlekkeloos verlopen. Veel gezien en leuke activiteiten gedaan. Privechauffeur was telkens stipt op tijd en reed goed en veilig. Luxe bus voor alle ritten. Accomodaties waren top. Vriendelijke gastheer of vrouw.
We hebben een super reis gehad.

Resposta da 333travel
Na wat speurwerk de juiste reisorganisatie gevonden. 333Travel. Gewoon doen!!!
Allereerst bekijk ik altijd eerdere reviews en die waren uitzonderlijk goed. Dat was voor mij een reden om bij 333travel te informeren. De reactie kwam vrij snel. Ook de daaropvolgende mailwisselingen en telefoongesprekken heb ik als zeer snel, prettig en professioneel ervaren. Na een paar wijzigingen die gebaseerd waren op mijn aanvullende wensen, ontvingen we een prima overzicht per dag ingedeeld met activiteiten, tijden, plaatjes en hotwls en was de reis snel geboekt!

Resposta da 333travel
Zoals steeds topservice met snelle en…
Zoals steeds topservice met snelle en correcte afhandeling. Pluim voor Arnold.

Eilandhoppen Indonesië
Vanaf het eerste moment heeft Annelies fijn met ons meegedacht over onze planning betreft het eilandhoppen in Indonesië.
We zijn super goed geholpen en alles werd duidelijk en prettig geregeld.
We hebben enorm genoten van onze reis en een fantastische tijd gehad.
De hotels en verdere transfers waren top geregeld en verliepen soepel.
Wel willen we als tip meegeven om ervoor te zorgen dat alle vouchers van de fast ferries al vóór vertrek compleet in bezit zijn.
Bij ons gaf dit soms wat onduidelijkheid; we stonden bijvoorbeeld niet direct op de lijst waardoor er eerst weer gebeld moest worden en 1 loket bleek niet in gebruik te zijn.
Daarvoor willen we onze contactpersoon op Bali Marcel zeker complimenteren!
Bij vragen kregen we snel een correcte en vriendelijke reactie, wat erg prettig was tijdens de reis.
Verder alleen maar positief: wij raden 333 Travel zeker aan en kijken inmiddels alweer uit naar onze volgende vakantie!
Hans & Angelique de Bruijn-Dam

Resposta da 333travel
Onze droomreis op maat gemaakt... Top!
Flexibele houding van en informatieve uitwisseling met Arnold t.a.v. de aanpassingen en speciale wensen voor onze India-Nepal reis! Ook de 333travel app tijdens dit proces is erg handig en gebruiksvriendelijk.

Een mooie reis
Een mooie reis, heel divers.
Vluchten en accommodaties goed geregeld.

Resposta da 333travel
Snelle reacties en goede service
Snelle reacties en jullie denken mee in wat wij willen en vragen.

Fijne reisorganisatie
Hulpvaardig en vriendelijk! Mooie reis op maat gemaakt. Goed bereikbaar en meedenkend.

Zeer gericht en duidelijk
Snelle reacties en heel duidelijke adviezen, tips en uitleg over mijn geplande reis.

Resposta da 333travel
Super goed geholpen en hadden antwoord…
Super goed geholpen en hadden antwoord op al onze vragen. Ze zijn goed bereikbaar via telefoon of mail en altijd bereid te helpen en mee te denken waar nodig.