3D Modelleur VDEIJK Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jullie hebben het keurig ingepakt in bescherm de bolletjes plastic alleen de DPD had het achter vuilnisbak gelegd en niet bij de buren aangebeld wij waren niet thuis dat weekend dus het doosje was ze... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het is allen spijtig dat na anderhalve week de 3 as zwanenhals met 50 %in prijs is gedaald

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had een Pookknop voor camper (Fiat Ducato) nodig en was niet meer te verkrijgen maar bij 3D modelleur VDEIJK dus wel! Nog iets aan gepast (licht schuren) maar past perfect!

Detalhes da empresa

1. Design de carros em miniatura
  2. Revenda de reboques

3D Geprinte Producten voor categorie 🚛Chassis, ♻️Recyling en ⚠️Specials. Tevens CAD Technisch Tekenaar voor Machinebouw.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

67 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

8 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het is allen spijtig dat na anderhalve…

22 de julho de 2026

Resposta da 3D Modelleur VDEIJK

Bedankt voor de feedback. Alleen is het zelfde product niet 50% gedaald in prijs, de afgeprijsde producten zijn producten die niet voldoen aan de A-keuze kwaliteit en worden dus verkocht als B-keuze .

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

afwerking verbeter punt

Een verbeterpunt vond ik vooral bij de laatste dieplader het afwerken, deze was zeer ruw.

20 de julho de 2026

Resposta da 3D Modelleur VDEIJK

Hallo Egbert, Bedankt voor uw feedback. Jammer om te horen dat de afwerking van de laatste dieplader niet volledig aan uw verwachtingen voldeed. Deze dieplader is echter als B-keuze/sale-product verkocht, waarbij kleine onvolkomenheden in de afwerking onderdeel zijn van de lagere prijsstelling. Uiteraard nemen we uw opmerking serieus en blijven we ook onze B-keuzeproducten waar mogelijk verbeteren. We waarderen uw feedback en hopen dat u desondanks veel plezier heeft van uw aankoop.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goed produkt en prima service

Goed produkt en prima service ! ,MAAR minpunt is verzending met DPD: verzending was duur (€11,95) en lang onderweg (6dagen) mijn advies zou post.nl of desnoods dhl zijn.

18 de junho de 2026

Resposta da 3D Modelleur VDEIJK

Bedankt voor uw review en fijn om te horen dat u tevreden bent over het product en onze service.
Jammer dat de levering via DPD niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Hoewel wij de verzending uitbesteden aan een vervoerder, begrijpen we dat de bezorgervaring onderdeel is van uw totale indruk. We nemen uw feedback over de levertijd en de verzendkosten mee in de beoordeling van onze verzendopties.
Bedankt voor uw waardevolle feedback en hopelijk mogen we u in de toekomst weer verwelkomen.

Altijd goed

Altijd goed geregeld bij Guido. Snel ontwerp en snel geleverd!

10 de janeiro de 2026

Resposta da 3D Modelleur VDEIJK

Bedankt voor je review. Wat kan ik verbeteren om 5 sterren van je te krijgen?

Een heel goed product.

Een heel goed product.

17 de julho de 2025

Resposta da 3D Modelleur VDEIJK

Hi Basje, Super leuk dat je ook nog even hier een review van onze Pookknop hebt gedeeld. Dank je wel en ik wens je veilige KM's met de Citroën!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pookknop voor camper (Fiat…

18 de maio de 2025

Resposta da 3D Modelleur VDEIJK

Wat fijn om te horen dat je de juiste pookknop bij ons hebt kunnen vinden! Soms is een kleine aanpassing nodig, maar super dat het nu perfect past. Bedankt voor je vertrouwen en veel rijplezier gewenst!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het bestelde zag er goed uit en goed…

Het bestelde zag er goed uit en goed verpakt

8 de fevereiro de 2025

Resposta da 3D Modelleur VDEIJK

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met je bestelling en de verpakking. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze webshop!

Mooi en kloppend afgewerkt

Mooi en kloppend afgewerkt

27 de janeiro de 2025

Resposta da 3D Modelleur VDEIJK

Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de afwerking van het product. We streven altijd naar de hoogste kwaliteit en het betekent veel om dat van jou te horen!

3d print

Is professioneel en klantvriendelijk

29 de setembro de 2024

Resposta da 3D Modelleur VDEIJK

Dank je wel voor je positieve woorden! We doen ons best om zowel professioneel als klantvriendelijk te zijn, en het is geweldig om te horen dat dit gewaardeerd wordt. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn!

Snelle service

Snelle service. Goede en duidelijke communicatie.

21 de maio de 2024

Resposta da 3D Modelleur VDEIJK

Bedankt voor het delen van je ervaring met ons bedrijf! Wij wensen je veel plezier met je aankoop, en wie weet tot ziens.

Snelle reactie en verzending

Snelle reactie en verzending. Product is perfecte vervanging!

10 de maio de 2024

Resposta da 3D Modelleur VDEIJK

Bedankt voor het delen van je ervaring met ons bedrijf! Wat ontzettend fijn dat je zo enthousiast bent over onze producten!

Top!

Snelle goede levering