Great quality and theres allways something for eveyone and everything. Iuse their gear and clothes on daily basis, and even includes their k9 harness and leeches.Allways fast deliverys and great cust... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har handlet flere gange gennem årene og har altid været meget tilfreds. Produkterne lever op til forventningerne, og hele købsoplevelsen har hver gang været nem og problemfri. Ved min seneste... Ver mais
Smidigt, snabbt att beställa. Gick inte att kombinera med rabattkoden man fått när man skaffat konto på redan rabatterade grejer men gåvan kom med ändå. Så jag är nöjd och kan beställa grejer igen med... Ver mais
Nice products but the search engine needs some additional work to help sort out what I was looking for.
Detalhes da empresa
5.11 Tactical offers high quality, functional and comfortable tactical apparel, footwear and gear for first responders, tactical operators and outdoor adventurers.
Always Be Ready

- We are innovators who make purpose-built, technical apparel, footwear and gear for life's most demanding missions.
- You live your mission every day. We make sure you are equipped with products you can rely on, so you can focus on the things that matter.
Informações de contato
Hyllie Boulevard 40, 215 35, Malmö, Suécia
- +46 40 23 00 80
- cs.ce.emea@511tactical.com
- 511tactical.com/se
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 70% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Great quality of the products
Great quality of the products, I’m using 5.11 gear for the past 20 years and it always been great
Snabb leverans och väldigt bra kvalitet…
Snabb leverans och väldigt bra kvalitet på västen jag köpte.
Stort sortiment
Stort sortiment, enkelt att navigera på hemsidan, enkelt att hitta det som man behöver, enkelt att beställa
Köpte senast midjebälte till min 5.11…
Köpte senast midjebälte till min 5.11 ryggsäck så det ska bäras tyngre framöver. Passade perfekt och bra ergonomi. Har en hel del 5.11 kläder som är det jag bär mest till vardags och på skjutbanan.
Produkterna är väldigt bra. MEN...
Produkterna är väldigt bra. Kundservice medioker, leverans tider och websidans tillgänglighet är värdelösa.
Snabb leverans. Hsr gett bort byxorna i present. Han som fick dem är nöjd.
Jag betalade extra för snabb frakt
Jag betalade extra för snabb frakt. Inga varor har synts till….
Bra produkter till ett bra pris
Bra produkter till ett bra pris! Lite lång leveranstidstid som kan förbättras.
Bra kvalitet och pris
Följer inte sin egen Retur- och Bytepolicy - LJUGER i svaret
Retur- och bytepolicy på hemsidan stämmer inte med verkligheten.
Köpte 3 par shorts på rea, men tyvärr var de ett nummer för små och jag ville byta storlek. Enligt deras retur- och utbytespolicy på hemsidan returnerade jag varorna och gjorde jag ett nytt köp till ordinarie pris.
Meddelande dem, enligt hemsidans instruktion, om köpet för att få mellanskillnaden återbetalad. Dessvärre godkände de inte detta och kunde då endast erbjuda en rabattkod.
Ytterst ovanligt att man inte smidigare kan byta storlek och till samma kostnad.
Undvik köp om du exempelvis inte är säker på din storlek eller köp 2-3 olika storlekar och returnera dem du inte behöver.
Uppdatering 22 maj efter svar från 5.11. Det är ren LÖGN att de erbjuder mig att byta till samma pris. Jag har mailkonversationer som visar att de INTE byter varorna till samma pris. Jag var i kontakt med E**A hos 5.11 på telefon och via mail innan köpet. Det jag blev erbjuden var en rabattkod på 20% som inte motsvarar samma pris.
Alla kan göra misstag och det är enkelt att ordna upp. Att istället LJUGA för att täcka upp är bara bedrövligt.

Resposta da 5.11 Tactical Sweden
Storleken på shorts stämmer inte alls
Storleken på shorts stämmer inte alls. Midjemått var 4cm för stora i verkligheten jämfört med storleksguide. Dessutom svarar man inte på mail, åtminstone inte inom 4-5dagar.
Kvalité som är värd priset
Snabba leveranser och kvalité man kan förlita sitt liv på.
Snabb leverans och bra produkter
Lätt att handla
Lätt att handla.
Besviken på att de kläder man tycker om försvinner så snabbt.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.