5.11 Tactical Sweden Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Great quality and theres allways something for eveyone and everything. Iuse their gear and clothes on daily basis, and even includes their k9 harness and leeches.Allways fast deliverys and great cust... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har handlet flere gange gennem årene og har altid været meget tilfreds. Produkterne lever op til forventningerne, og hele købsoplevelsen har hver gang været nem og problemfri. Ved min seneste... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Smidigt, snabbt att beställa. Gick inte att kombinera med rabattkoden man fått när man skaffat konto på redan rabatterade grejer men gåvan kom med ändå. Så jag är nöjd och kan beställa grejer igen med... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Nice products but the search engine needs some additional work to help sort out what I was looking for.

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas
  2. Loja de roupas e acessórios de segurança

5.11 Tactical offers high quality, functional and comfortable tactical apparel, footwear and gear for first responders, tactical operators and outdoor adventurers.

Always Be Ready

We are innovators who make purpose-built, technical apparel, footwear and gear for life's most demanding missions.
You live your mission every day. We make sure you are equipped with products you can rely on, so you can focus on the things that matter.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

466 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 70% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Todas as avaliações

147 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Cancellerad order efter 2 veckor

Köpte ett par kängor under black friday rean, 2 veckor utan svar på mail om när leverans kommer ske. 5'11 Tactical utan någon förklaring cancellerar ordern med förklaring att "objektet inte finns tillgängligt", fast modellen finns kvar fast nu utan rabatt. Känns typiskt att dem inte fullföljer eftersom man bara köper en vara, och sen håller ens pengar.

29 de novembro de 2025

God eftermiddag,

Tack för din tid!

Vi har tittat på din order och ärendet och kängorna du beställt tog dessvärre slut i lager och vi kunde därför inte skicka dom till dig. Kängorna finns kvar men i andra storlekar. När något likt detta händer så skickar vi aldrig ut en annan storlek utan vi meddelar att varan du beställt dessvärre tagit slut i lager.

När du lägger beställningen görs en reservation för beloppet och när ett paket skickas görs själva dragningen. När ett paket inte kan skickas så släpps reservationen hos oss direkt. Det kan dock ta upp till 24h innan beloppet blir tillgängligt beroende på banken och överföringen av information men vi garanterar att vi aldrig håller några pengar eller ens gör en dragning när en order cancelleras och vi ser att vår medarbetare som svarat dig givit dig samma information.

Om du har fler frågor eller funderingar är det bara att återkomma i ärendet, vi svarar gärna på dina frågor!

Vi önskar dig en fin kväll! // Ditt 5.11-team

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har fortfarande inte fått varan ännu!

Har fortfarande inte fått varan ännu!
För dåligt!

29 de novembro de 2025

Hej Ulf,
Tack för att du tar dig tide att lämna ett omdöme.

Vi beklagar att leveransen av din order har tagit tid. Vi kan se att du idag 9/12, tog emot din beställning.

Önskar dig en fin dag!

// Ditt 5.11 team.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag fick inte information om man…

Jag fick inte information om man beställning, bara spårnkngsnummer som funkar inte alls.Jag kan inte se vad fins min paket.Saken som jag har beställt är ganska dyrt och jag är orolig om den kommer till mig?

24 de novembro de 2025

Tack för din tid!

Jag kan se att en av våra agenter har svarat på mejlet du skickat till oss. I mejlet finner du spårningslänken med beräknat leveransdatum. Om det finns något annat vi kan hjälpa till med är det bara att återkomma i mejlet så hjälper vi dig gärna!

Vi önskar dig en fin dag! // Ditt 5.11-team

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.