999 Games Avaliações 74

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

999games geeft je de mogelijkheid om onderdelen van spellen te bestellen! Top service. Had in eerste instantie wat problemen om een vraag te stellen via de website (geen idee wat er mis ging, maa... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Jogos
  2. Casa de apostas
  3. Fabricante de brinquedos e jogos
  4. Loja de Brinquedos
  5. Loja de Videogame

Informação fornecida por fontes externas variadas

Al jaren de beste en nieuwste bordspellen zoals kolonisten van Catan, Carcassonne, 30 Seconds, Andor, Regenwormen en Camel Up. Plezier gegarandeerd! Probeer ook eens Dominion, Weerwolven van Wakkerdam, Halli Galli, Marco Polo, Machiavelli, Terra en Set...

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

74 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Super klantenservice

Super klantenservice. Reageren snel, persoonlijk en op een speelse manier! Leuk! Ons probleem was goed opgelost 👍🏻

10 de abril de 2026

Topservice

Topservice! Er zat een blokje tekort in de uitbreiding van regenwormen. We lieten dit weten aan de klantendienst, het blokje werd opgestuurd met een extra kaartspelletje bij. Merci om dit zo vlot te laten verlopen!

12 de março de 2026

Zeer goede klantenservice

Zeer goede klantenservice! We hebben veel leuke spellen van 999games en bij "keer op keer" was 1 dobbelsteen snel versleten. Na een mailtje kregen we binnen een dag bericht terug en vervolgens kregen we binnen een paar dagen een set nieuwe toegestuurd, mét een extra cadeautje!! Erg vriendelijke en zeer goede service van 999games!!!

25 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een groot compliment voor de…

Een groot compliment voor de klantenservice van 999 Games! Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Ze reageren snel en heel klantvriendelijk. Wij zijn groot fan van de 999 Games. De spellen zitten goed in elkaar en blijven leuk. We miste een klein onderdeeltje van Catan en dat is netjes opgestuurd. Nogmaals hartelijk dank!

23 de janeiro de 2026

Fantastische klantenservice

Fantastische klantenservice! Heel snel en vlot contact gehad over een defect spelonderdeel. Meteen het nieuwe onderdeel opgestuurd gekregen met gratis kaartspel erbij.

20 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een topservice bij 999games!

Wat een topservice bij 999games!
Nadat onze pup het nodig vond om de schoorsteen van het favoriete spel van de kids, spookslot, te moeten opeten, super snel een nieuwe schoorsteen mogen ontvangen.
Met een verrassing voor onze ondeugende pup!

13 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leuk spel en zeer goede klantenservice

Wij hadden eind december het spel de zoektocht naar El Dorado aangeschaft, waar we met het hele gezin in de kerstvakantie veel plezier van hadden. Leuk spelen, zeker aan te raden! Helaas vond onze hond het nodig een van de speelkaarten op te eten. Ik heb een berichtje gestuurd naar 999 games en kan alleen maar zeggen dat ik enorm positief verrast ben door het afhandelen hiervan. Een vriendelijke, snelle en zeer goede afhandeling, waarbij we in de kerstvakantie snel het nieuwe kaartje kregen. Niks dan lof voor de klantenservice!

29 de dezembro de 2025

Fantastische service

We hebben het spel Sounds Fishy al vaak gespeeld met de hele familie (inclusief 80 plussers wat een extra dimensie aan het spel geeft haha) en we vinden het super grappig! Er waren een paar vissen weg en dus namen we contact op met 999 games. Ze waren zo lief om extra vissen op te sturen en wel geheel gratis als kerstcadeautje! Heel erg bedankt voor de fantastische service!

1 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Was een dobbelsteen kwijt van het spel…

Was een dobbelsteen kwijt van het spel regenwormen. Ik stuurde naar 999games en kreeg meteen antwoord dat ze een nieuwe gingen opsturen.
Kreeg ik in de post, 8 nieuwe dobbelstenen + een kaartspelletje erbij. Gratis en met een super vlotte service. Top!

11 de dezembro de 2025

Geweldige klantenservice!

Eind september de Exit Adventskalender: De intergalactische race gekocht. Toen ik er eind november al aan wilde beginnen, bleek hij incompleet.
Ik heb een formulier ingevuld via de website en gebeld met Rimke en Jacklyn van de klantenservice en zij waren zeer behulpzaam. Ze hebben de ontbrekende onderdelen meteen opgestuurd, waardoor ik bijna op tijd - 2 december - kan beginnen. Door PostNL is de aflevering later dan gepland.

Ik heb deze adventskalender uiteraard nog niet gedaan, maar vorig jaar wel die over De verdwenen Hollywood-ster met mijn gezin We hebben er toen onze hersenen over gebroken en ik zie nu al weer uit naar de uurtjes na het avondeten.

Tip voor kopers: check of alles bij je bestelling zit, dus de adventskalender, het verhaalblok, het hulpblok en het decodeertableau.
Rimke en Jacklyn, nogmaals bedankt voor toezending van de ontbrekende onderdelen.

2 de dezembro de 2025

Nieuwe dobbelstenen voor Regenwormen

Ik heb de 999-klantenservice benaderd of ik nieuwe dobbelstenen voor regenwormen via hen kon aanschaffen. Er waren wel kosten aan verbonden, maar 'omdat het maandag' was kreeg ik ze gratis. Top service!

20 de novembro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

ik vind het een goede website ziet er…

ik vind het een goede website ziet er echt tof uit maar de facturen die je krijgt in je account na het plasten van een bestelling is echt vreselijk je kunt de facturen niet eens downloaden met een downloadknop om ze dan te krijgen als een pdf bestand je krijgt ze ook niet in de mail kan dat echt niet beter worden ik hoop dat jullie hier iets mee gaan doen

4 de novembro de 2025

Super klantenservice!

Ik miste een klein onderdeel van een tweedehands gekocht spel van 999. Contact opgenomen met de klantenservice voor vervanging. Dit kostte me 10c + verzendkosten. Om de verzendkosten relatief lager te maken wilde ik een spel bij bestellen. Degene die ik wilde was niet op voorraad, maar de klantenservice reageerde vrij snel dat ze het onderdeeltje kosteloos zouden opsturen! Bij aankomst zat er zelfs het spelletje SET bij! De medewerkers waren daarnaast ook super vriendelijk. Top service!

25 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Teleurstellende klantenservice-ervaring

In 2025 heb ik een bezoek gebracht aan de grote magazijn-outlet van 999 Games. Daar heb ik een spel gekocht dat bij thuiskomst helaas beschadigd bleek te zijn. De schade was pas zichtbaar nadat ik de seal had verwijderd; vermoedelijk is het spel per ongeluk met een stanleymes ingesneden bij het openen van de omdoos.

Ik heb hierover contact opgenomen met de klantenservice om te vragen of er een passende oplossing mogelijk was. Helaas verliep dit contact niet naar wens. De “oplossing” – het advies om het spel op Marktplaats te verkopen en met een kortingscode van €5 een nieuw spel te kopen (dat bovendien inmiddels €20 duurder is en €5 verzendkosten heeft) – vond ik niet redelijk. Daarnaast werd er in de e-mails op een onprofessionele manier gecommuniceerd, met veel spreektaal en een toon die niet past bij een klantenservice.

Ik begrijp dat fouten kunnen gebeuren, maar ik had een klantgerichtere en professionelere aanpak verwacht. Zeker omdat de mensen bij de outlet allemaal heel vriendelijk en behulpzaam waren. Een kleine tegemoetkoming of vervanging van het beschadigde product zou in dit geval een veel nettere oplossing zijn geweest. Hopelijk neemt 999 Games deze feedback ter harte om de service in de toekomst te verbeteren.

7 de outubro de 2025

Fantastisch

Ik ben super tevreden over de service van 999 Games! Ik had gemaild omdat ik een dobbelsteen kwijt was geraakt en vroeg of ik die los kon kopen. Dat bleek mogelijk te zijn (veel beter dan meteen een heel nieuw spel kopen). Binnen 2 dagen had ik de dobbelsteen al in huis! Ook kreeg ik heel snel een reactie op mijn mail. Echt top service. Ik ben zeer tevreden!

21 de setembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Missende onderdelen, top service!

We zijn gek op spellen van 999 games. Zoveel diverse spellen voor het gezin, om met zn tweeën te spelen of met een groep vrienden.
Maar wat helemaal te gek is, is dat ze via de website missende spel onderdelen (gratis) toesturen. Ik had het vlotte kaartspel van Kolonisten van Catan in de kringloop winkel gescoord, maar helaas miste er 5 kaarten. Gemaild met 999 games en ik krijg vlot een enthousiaste reactie. De 5 missende kaarten zijn gratis toegestuurd en ik kreeg het promospel van Wizard kaartspel erbij. Zo gaaf! Heel erg bedankt 999 games!

24 de julho de 2025

Super service !

Super service! Gemaild met de vraag of ik voor eigen kosten dobbelstenen kon bestellen voor keer op keer.
Kregen van Manon een hele leuke mail dat zij ze gratis had opgestuurd omdat het woensdag was! Op donderdag ontvangen met nog een gratis kaartspel erbij,echt super!

5 de junho de 2025

Heel goed bedrijf

Een tijdje geleden contacteerde ik de klantenservice van 999 Games omdat ik een dobbelsteen kwijt was (van de reiseditie van Regenwormen, die zijn eigen dobbelstenen heeft). Dat spel is praktisch gezien niet meer speelbaar met een ontbrekende dobbelsteen.

Ze stuurden direct kosteloos (!) een nieuwe dobbelsteen op, inclusief een reiseditie van Vlotte Geesten én een pakje kaarten. Waardeer de klantenservice zo erg, dat ik een goede recensie wel op zijn plek vond.

1 de fevereiro de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.