A empresa respondeu
W Lipcu 2024 wypożyczyłem vana do przewozu mebli. Odział rent99 w Legnicy. Przy odbiorze wskazałem na widoczne rysy. Pracownik rent99 nie zapisał tego w protokole. Przy zwrocie pojazdu próbowano obc... Ver mais
A empresa respondeu
Szybka, profesjonalna i miła obsługa na infolinii oraz osób dostarczających i odbierających samochód. Bardzo duża elastyczność, staranność w dokumentacji stanu samochodu zarówno przy przekazywaniu do... Ver mais
A empresa respondeu
99RENT to lider na rynku rent a car w Polsce - oferujemy ponad 5000 aut w blisko 40 punktach wynajmu w całym kraju. Od 2008 roku wyznaczamy standardy w branży wynajmu samochodów i nowoczesnej mobilności. Flota 99RENT to tysiące nowoczesnych pojazdów – od ekonomicznych aut miejskich, przez komfortowe SUV-y, eleganckie sedany, aż po prestiżowe samochody premium oraz busy osobowe i dostawcze. Szeroka dostępność oddziałów w całej Polsce gwarantuje szybki i bezproblemowy dostęp do usług, niezależnie od miejsca i czasu. 99RENT oferuje wiele wygodnych form wynajmu dopasowanych do indywidualnych potrzeb – od wynajmu krótkoterminowego, przez wynajem średnioterminowy aż po wynajem długoterminowy w abonamencie. Dzięki temu zarówno klienci indywidualni, jak i biznesowi mogą korzystać z mobilności dopasowanej do swoich potrzeb. Marka 99RENT oferuje również samochody zastępcze z OC sprawcy oraz assistance. Misją firmy jest dostarczanie niezawodnej mobilności oraz pozytywnych doświadczeń na każdym etapie podróży. W 99RENT stawiamy na jakość obsługi, przejrzystość oferty i nowoczesne rozwiązania.
Escrito pela empresa
95% aut poniżej roku
Rodziny Hiszpańskich 1, 02-685, Warszawa, Polônia
Respondeu a 88% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Firma 99RENT szybko i sprawnie zorganizowała samochód zastępczy na czas potrzebny do naprawy mojego auta. Co najważniejsze samochód zastępczy został podstawiony i odebrany na czas, z uwzględnieniem moich sugestii w tym zakresie. Pracownicy realizujący, zarówno w czasie ustaleń telefonicznych, jak i dostawy i odbioru samochodu. Polecam, to rzetelna i profesjonalna Firma

Resposta de 99RENT
Duża 5 za obsługę. Pomimo awarii auta, które dostałem do wypożyczalni, udało się szybko podmienić samochód na inny. Za to wielkie brawa. Polecam jak najbardziej wypożyczalnie

Resposta de 99RENT
Miła i profesjonalna obsługa. Mimo że pierwsze to pozytywne doświadczenie.

Resposta de 99RENT
Super firma obsługa na wysokim poziomie i zawsze pomocna

Resposta de 99RENT
Auto podstawione szybko i dostosowane do sytuacji klienta
Zwrot samochodu również dostosowany pod klienta
Bardzo profesjonalne podejście do potrzeb klienta.

Pełen profesjonalizm
Auto i cały proces wypożyczenia na najwyższym poziomie

Resposta de 99RENT
Pan przy odbiorze samochodu,Pan któremu zdawalem auto:byl b.skrupulatny ( przepraszam za zwrot "upierdliwy"- nie zauważyłem u Niego empatii.!Być może mój osąd jest subiektywny,a pracownik po prostu b.solidnie wykonywal.swoje obowiązki ?!" ).Dodam , ze samochód byl po myjnii i odkurzony i wyczyszczony w środku wraz z pielegnacją foteli ze skóry .
Pan ktory odbierał samochod robił niesamowicie dużą ilość zdjęć, szukajac wszędzie "jakiś zarysowań" do swojego raportu.Kiedy zwrócilem Mu uwage , ze jedno z zauważonych przez Niego"zarysowań" , to zaciek- kreska po myciu i zniknęła kiedy przetrałem papierową chusteczką- tylko odpowiedzial " faktycznie nie ma zarysowania" i posukiwal skrupulatnie dalszych rysek.Czułem dyskomfort pierwszy raz !!!!przy zdawania samochodu do wypożyczalni.A korzystałem z nich przez ostatnie 30lat.Nigdy takiego czegoś nie doświadczyłem.pozdr.Andrzej P.

Resposta de 99RENT
korzystam od roku z aut 99Rent - 1 stały oraz kilka na wynajem dla zarządu jak przyjeżdzają - zero problemów z odbioreami i zwrotami. Polecam!

Resposta de 99RENT
Odbiór i zdanie samochodu - ok. Samochód- ok. Problem z przepływem informacji dot. przedłużenia najmu. Wiele telefonów i nerwówki z powodu błędów w komunikacji wewnątrz 99rent. Ktoś czegoś nie przeczytał i zabawa w kółko.

Resposta de 99RENT
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.