Veja o que dizem as avaliações

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Efter lidt fnider med fakturaen og de modtagne plakater - som blev løst hurtigt og effektivt - kan jeg kun anbefale A1two3 som et rigtig godt sted at handle ! Topkvalitet og service

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service og hurtig levering. Ved anden bestilling var der en fejl, men dette bliver løst hurtigt, bestemt ikke sidste gang jeg bestiller noget hos ham

A empresa respondeu

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Modtager en plakat med bukket hjørne, enten dårlig pakket ind eller presset ned i konvolutten, skriver på hjemme siden under kontakt, men høre intet..

Detalhes da empresa

1. Loja de pôsteres e gravuras
  2. Loja de decoração de design de interiores
  3. Designer Gráfico
  4. Loja de artigos domésticos

Escrito pela empresa

Grafiske design plakater i Dansk design produceret i Danmark. A1two3 har tidsløse kvalitets plakater til dig, der er vild med design til et moderne og skandinavisk hjem.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fine kort

Fine kort. Leveringen kunne godt være hurtigere

15 de fevereiro de 2024

Resposta da A1two3.dk

Vi prøver på at levere hurtigt, men det lykkedes ikke altid - så tak for den flotte anmeldelse tiltrods for leveringstiden.

Jeg bestilt 2 ens citater

Jeg bestilt 2 ens citater - men jeg modtog kun én - jeg skrev til jer at jeg mangle den ene og hurtigt fik jeg én til- sådan et fint service og jeg er super glad

15 de fevereiro de 2024

Resposta da A1two3.dk

1000 tak for den fine anmeldelse - nogle gange går det ikke efter planen og så retter vi selvfølgelig op :) Det bedste er, at du er glad!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Du får fem stjerner af mig 😃⭐️

Absolut intet at klage over. Hurtig svar på spørgsmål i kundeservice på en højhellig lørdag aften. Hurtig levering. Rigtigt pakket ind for at overleve fragten. Super kraftig kvalitet på plakaterne. Alle plakater hænger flot på væggene nu. Jeg kan kun give thumbs up herfra. Ikke sidste gang jeg handler der. Er super glad for mit køb.
Camilla Petersen

27 de janeiro de 2024
Avaliação não solicitada

Resposta da A1two3.dk

Tusind tak for den fine anmeldelse - det er skønt når der bliver lagt mærke til de ting som vi gør os umage med ;)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har ikke modtaget min ordre og…

Jeg har ikke modtaget min ordre og kundeservice svarer ikke på mine mails.

8 de fevereiro de 2024

Resposta da A1two3.dk

Jeg er ked af ikke at have kunne svare i det tempo som du har forventet. Fejlen var ikke hos os men hos fragt firmaet, hvilket vi ikke er herre over. Da det ikke lykkedes at spore pakken og finde den - har vi sendt en ny, som jeg håber du har modtaget.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

jeg blev meget skuffet da jeg så min…

jeg blev meget skuffet da jeg så min vare. jeg havde desværre overset at der stod det var en plakat. jeg troede det var en form for billede på et stk hårdt træ el lign. men det er jo så ikke jeres fejl.
derudover var der lidt lang leveringstid. 7 dage.

10 de outubro de 2023

Hej Helle
Ja, lige på din ordre var vi lidt langsomme - det beklager jeg. Men vi samler IKKE på skuffede kunder - så ønsker du at returnere din plakat, så skriv en mail på kontakt@a1two3.dk
Mvh Dan, A1two3.dk

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Svært

Der er nogen svære ting inde på hjemmesiden

28 de maio de 2023

Hej Jens,
Vi har brugt sommeren på, at forbedre de ting vi selv har synes var svære og som helt klart skulle laves om. Jeg håber du finder det lettere at navigere rundt ellers er du meget velkommen til at komme med input.
Mvh. Dan, A1two3

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais