Aage Jørgensen VVS A/S Avaliações 529

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service til fornuftige priser. Der var lidt bøvl med installationen, men installatørerne kæmpe bravt længe for at få det til at spille, på trods at voldsom kulde. Ren positiv oplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hvis jeg kunne give 6 stjerner havde jeg gjort det. Jeg vil varmt anbefale Aage Jørgensen hvis nogen spurgte mig. Det var meget venlige og kompetente medarbejdere. Da jeg fik fakturaen var der give... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Problem utæt 3/4" ventil på fjernvarme fremløb. Tog kontakt til firmaet. De kom i løbet af ca. 45min. Der blev monteret en ny ventil - oprydning/rengøring - under 1 time incl transport. Super oplevels... Ver mais

A empresa respondeu

6. Reparo de radiadores

Sobre Aage Jørgensen VVS A/S

Escrito pela empresa

Grundlagt 1946 - Kvalitet i 3 generationer

Aage Jørgensen VVS A/S er en af Sønderjyllands ældste VVS installations forretninger med egen VVS butik samt kørende mandskab.

Vi udfører dagligt installationsarbejde for mange kunder i Haderslev, Vojens, Christiansfeld, Aabenraa samt Kolding.

Vi er specialister i Badeværelser, reparationer, fjernvarmeinstallationer, udskiftning og servicering af gaskedler samt varmepumper, derudover har vi er tradtionel blikkenslager afdeling, der udfører alt inden for blikkenslager arbejde, om det blot er en reparartion af en tagrende eller der skal nye til, så klarer vi det. SE hvad vi laver Virksomheden er grundlagt tilbage i 1946, og har over 70 års erfaring. Virksomheden er i dag ejet og ledet af VVS Installatør Lars Jørgensen, som er 3 generation. Historien Hos Aage Jørgensen VVS A/S sætter vi kunden højest. Der er ingen tvilt om at kundens tilfredshed er forudsætningen for en god og sund forretning og hvor samarbejdet bygger på tilid og troværdighed. Vores medarbejdere er veluddannet og udfører opgaverne ansvarsfuldt og til tilfredshed for kunden. Vi er i dag 25 rigtig dygtige håndværkere med hver deres speciale. Mød vores medarbejdere Vi udfører alle former for VVS og Blikkenslager opgaver.
Af områder kan nævnes:

Gaskedler
Varmepumper
Energiservice
Blikkenslagerarbejde

Her har vi meget fokus på kunderejsen, og det er lige fra opgaven indgår og til kunden afregnes via mail.

Derudover sælger vi produkter og reservedele fra vores Butik på Sønderbro 31 i Haderslev.

Her kan du få hjælp og vejledning inden for VVS og badeværelsersmøbler mv.

Vi glæder os til at betjene dig

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget venlig og stor kompetencen på…

Meget venlig og stor kompetencen på varmepumpen og badværelset.

27 de fevereiro de 2026

Hej Andreas,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I er nemme at få Fat i,sød og hjælpsom…

I er nemme at få Fat i,sød og hjælpsom i tlf,finde den rigtige montør ,til lidt ældre installation .total tilfreds med montør .alt var godt.

25 de fevereiro de 2026

Hej Henning,

din medarbejder var venlig og rar

din medarbejder var venlig og rar

26 de fevereiro de 2026

Hej Gudrun,

Mange tak for anmeldelsen, og tak for de pæne ord!
Vi er rigtig glade for, at I har haft en god oplevelse med os, jeg sender roserne videre til montøren!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service og god kunde forståelse

Aage Jørgensen installerede vores fjernvarme, hvorefter vi manglede gulvvarme i et rum. Fjernvarmen kunne ikke finde fejlen, Aage Jørgensen var forbi og fandt ud af at "X" vvs firma havde installeret nogle termostater forkert i forbindelse med renovering. Vi beder "X" vvs'er udbedre fejlen, hvorefter vi har varme i rummet, men ikke i rummet ved siden af, "X" vvs'er holder fast i påstanden om at det handler om en fejl fra Aage Jørgensen i forbindelse med installation af fjernvarmen.
"X" vvs firma kommer igen og skyller hele anlægget uden held, og siger (igen) at det handler om en fejl i forbindelse med installation af fjernvarmen, og at der er skidt i anlægget, og at anlægget ikke er skyllet ordentligt ved fjernvarme installationen.
Aage Jørgensen kommer og finder ud af at "X" vvs'er (igen) har vendt nogle termostater forkert og ikke har skyllet på den enkelte"streng".
Aage Jørgensen udbedrer fejlen og vi har nu fuld varme i alle rum. Lars ringede dagen efter, vi fik en god snak om hele processen og har fået en fantastisk service både menneskeligt som økonomisk!
Det er helt sikkert Aage Jørgensen vi ringer til næste gang vi skal bruge en vvs'er i forbindelse med renovering eller andet vvs arbejde. Og særligt en stor tak til Bent!

25 de fevereiro de 2026
Avaliação não solicitada

Hej Sarah,

Mange tak for din anmeldelse.
Det glæder mig at vi kunne afhjælpe fejlen, og at vi sammen fandt en god løsning.

Indehaver

Godt arbejde

Godt arbejde

20 de fevereiro de 2026

Hej Poul,

Mange tak for anmeldelsen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service medarbejderen kommer til den…

Service medarbejderen kommer til den aftalte tid, han går stille og roligt i gang med arbejdet, Går grundig til værks, lader efter synet af gasfyret tage den tid der er behov for, det ses tydeligt, at det er ikke bare et eftersyn, der bare skal overstås hurtigst muligt, rydder pænt op efter sig.
Mvh. Nicolai Kraack

21 de janeiro de 2026

Hej Nicolai,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Yderst veludført VVS arbejde fra start…

Yderst veludført VVS arbejde fra start til slut ifbm. med omstilling fra Elhus til Fjernvarme. Jeg vil klart anbefale og bruge Aage Jørgensen til fremtidige VVS opgaver.

5 de fevereiro de 2026
Avaliação não solicitada

Hej Marc,

Vi er rigtig glade for, at I har haft en god oplevelse med os.
Og tak for dit valg på os med konvertering af huset fra El til fjernvarme.

Løsningsorienterede medarbejdere

Rare ansatte - fandt hurtigt den rigtige løsning.

Hej Flemming,

Value for money

God service, en tekniker som havde styr på tingene og super rar kontorpersonale. Value for money 👏👏

Hej Bo,

Medarbejdere

Medarbejdere, der er hurtige og imødekommende. Firmaet rykker hurtigt ud. Prisen er meget rimelig

Hej Jette,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Lang ventetid, men perfekt resultat

Efter ny installation af fjernvarme, var returtemperaturen uacceptabel høj (~48 gr.).
4 Radiatorer i opholdsrum er skiftet og jeg har selv fintunet fjernvarmeinstallationen, så nu ligger returtemperaturen på ca. 30 gr., trods nattemp. på -16 grader. :-)
Ventetiden for at få skiftet radiatorerne var dog alt for lang :-(, hvilket afgør 4 stjerner af 5 mulige

6 de fevereiro de 2026

Mojn Henning,

Tak for din anmeldelse, og tak for mailen med de uddybende tal du nu har fået efter vi har skiftet de eksisterende radiatorer ud med nogle der kunne levere en bedre afkøling, der er godt nok sket en markant forskel, det er super!

Dog havde jeg nu gerne vekslet en 4 stjerne til 5 stjerner det skal jeg tilstå, men at vi havde en lidt længere levereringstid på opgaven til jer, det skal jeg kun beklage og det vil jeg naturligvis kigge ind i og optimere på i fremtiden.

Men jeg glæder mig over at beregningerne naturligvis holdt stik, og vi i samarbejde har kunne få så flotte temperatur tal på jeres nye fjernvarmeanlæg.

VVS Installatør

Upåklagelig montage af håndklædetørrer

Aage Jørgensen VVS's medarbejder kom til tiden, og monterede håndklædetørrer helt som ønsket.
Alt affald blev bort skaffet efter endt arbejde.
Godt arbejde! Tak for det!

12 de fevereiro de 2026

Hej Lars,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God og effektiv udførelse af diverse…

God og effektiv udførelse af diverse reparationer.

Hej Runa,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hej Brian,

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

For kort et besøg til at bedømme…

For kort et besøg til at bedømme oplevelsen. Det var fjernvarmen der blev tilkaldt til at løse problemet.

Hej Ria,

Tak for din anmeldelse. Og tak for vi måtte komme forbi hos jer i forbindelse med fjernvarmen. Vi er glade for, at det lykkedes at få udfordringen løst, og at det hele nu fungerer, som det skal.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis der opstår spørgsmål eller behov fremover.

Indehaver

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais