Åmarkens Køreskole Hvidovre Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har gået hos Åmarkens køreskole for at generhverve mit kørekort. Mazen er en fantastisk god kørelære, der opfanger alle ens fejl og på en stille og rolig måde fortæller hvad man gør forkert.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Autoescola

Escrito pela empresa

Åmarkens køreskole kørekort bil mc motorcykel køreskoler i Hvidovre Åmarkens Køreskole kørekort bil motorcykel . Åmarkens køreskole etableret i 1969 i en villa bag Åmarkens station i Hvidovre. Senere flyttede køreskolen til de nuværende lokaler på Lodsvej 2 ved Friheden station

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

25 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Jeg kan varmt anbefale denne køreskole

Jeg kan varmt anbefale denne køreskole! Jeg har haft en rigtig god oplevelse fra start til slut. Kørelæreren var både tålmodig, professionel og god til at forklare tingene på en måde, der var nem at forstå.

Jeg følte mig tryg under køretimerne, og der var altid plads til spørgsmål. Undervisningen var struktureret og gjorde mig mere sikker bag rattet for hver time.

Alt i alt en rigtig god køreskole med dygtige undervisere og en behagelig atmosfære. Jeg vil helt klart anbefale den til andre, der skal tage kørekort.

13 de agosto de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg vil virkelig anbefale åmarkens…

Jeg vil virkelig anbefale åmarkens køreskole, meget fedt lokale, masser af plads til elever og fantastisk underviser han er virkelig dygtig til sit job. Jeg var selv i tvivl med alle de prøver men teroie prøven fik jeg 1 fejl og køreprøven dumpede jeg kun 1 gang. Stort ros fra mig til underviseren gode steder han tager jer med ud og køre.

14 de agosto de 2026

En fantastisk oplevelse

En fantastisk oplevelse, der blev lagt fokus på at lære hurtigt men ikke for hurtigt og personlig tilpasning, kan varmt anbefale at starte.

Mazen er en fantastisk kørelærer

27 de julho de 2026

Bestod prøven takket være Mazen

Jeg bestod prøven i dag takket være Mazen. Han er en fantastisk kørelærer, meget tålmodig og samtidig rigtig sjov. Jeg nød hver eneste køretime med ham, og jeg er glad for, at jeg havde muligheden for at møde ham. Min mand bestod også sin prøve hos ham. Tusind tak igen, Mazen, og held og lykke fremover! 😊

20 de julho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan stærkt anbefale Åmarkens…

Jeg kan stærkt anbefale Åmarkens Køreskole. Jeg blev selv anbefalet køreskolen af en vendinde, hvor vi fælles kender 3 andre og hende der kom igennem deres forløb første gang, og i dag har alle fra mit hold af ca. 10 deltagere fået kørekort på første forsøg.
Jeg er selv en der altid har været lidt bange for biler og især at sidde bag rettet, men jeg føler mig 100 gange sikrer nu, og Mazen lærer en at håndtere alle situationer, selv vis man er nået at gå lidt i panik😅

22 de junho de 2026

Jeg kan varmt anbefale denne køreskole

Jeg kan varmt anbefale denne køreskole. Mazen er en utrolig dygtig og professionel kørelærer, som er rigtig god til at aflæse den enkelte elevs behov. Han er faglig stærk, tålmodig og formår at skabe en tryg og behagelig læringsatmosfære. Takket være hans gode vejledning følte jeg mig godt forberedt til både teori- og køreprøven. Stor anbefaling herfra.

Daniela

18 de junho de 2026

BESTÅET

Jeg har gået hos Åmarkens køreskole for at generhverve mit kørekort.

Mazen er en fantastisk god kørelære, der opfanger alle ens fejl og på en stille og rolig måde fortæller hvad man gør forkert. Han er MEGET dygtig.

Jeg bestod både teori og køreprøve første gang, så hvis du leder efter en køreskole så kan jeg klart anbefale Åmarkens køreskole i Hvidovre.

21 de abril de 2026

Virkelig en anbefaling

Virkelig en anbefaling at tage kørekort hos Åmarken køreskole. Jeg har haft en god oplevelse og lært meget. Det var trygt at køre med Mazen og nogle lærlinge teori timer. Jeg har virklig været glad for at tage kørekortet der.

12 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god og hurtig service af Mazen

Rigtig god og hurtig service af Mazen. Vi var på en 2x45 minutter kørelektion inden jeg skulle op til den afgørende, hvor jeg fik rettet alle mine dårlige vaner ind. Jeg bestod den afgørende, uden at være usikker, efter jeg havde havde tid med Mazen.

17 de fevereiro de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais