een tijdje terug met familie gezien dat…
een tijdje terug met familie gezien dat ze echt alles naliepen
Bij Aannemer Rotterdam staan kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid centraal. Wij zijn dé specialist in bouw- en renovatieprojecten in de regio Rotterdam en omstreken. Of het nu gaat om een complete verbouwing, een aanbouw, dakwerk, schilderwerk of een kleine renovatie — wij zorgen voor een professioneel resultaat dat voldoet aan de hoogste standaarden. Ons team bestaat uit ervaren aannemers die passie hebben voor hun vak en streven naar perfectie in elk detail. Wij werken met duurzame materialen, moderne technieken en een transparante werkwijze, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Van de eerste offerte tot de oplevering: wij denken met u mee, bieden eerlijk advies en zorgen dat ieder project soepel en volgens planning verloopt. Klanttevredenheid is onze prioriteit. Daarom luisteren wij goed naar uw wensen en streven we naar langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen en kwaliteit. Kies voor Aannemer Rotterdam – uw betrouwbare partner voor bouw, verbouwing en renovatie. Bezoek onze website www.aannemerrotterdam.com voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.
Holanda
een tijdje terug met familie gezien dat ze echt alles naliepen
Wat prettig was is dat het team elke dag alle materialen en afval opruimde voordat ze weggingen
Wat fijn is dat ik updates kreeg met foto's toen ik op mijn werk zat.
In plaats van upsellen zei hij gewoon wat nodig was en wat niet dat voelde oprecht en prettig.
Ze nam de tijd om uit te leggen wat eerst kwam en wat later dat gaf rust
na afloop kon je door het huis lopen zonder stof of rommel alles was gewoon leeg
ze liep elke dag exact zelfde tijd de tuin in om werk te starten mijn moeder dacht eerst dat t toeval was.
hij trok alles eruit zonder pauze en voor middag was t klaar klein plankje bleef liggen maar ok
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.