ABC Industrial Parts Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Een professionele firma met veel kennis van zaken. Nadat we eerst onze defecte kaart hadden opgestuurd bleek deze bij het installeren in de machine niet te werken. Een interventie van een medewerker... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We had a defective Ralay board repaired by a paint booth at ABC Industrial Parts. We couldn't find anyone in Germany who dared to work on this almost 30-year-old part. The repair at ABC went abs... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Plotsklaps raakte de besturingskaart van onze 25 jaar oude CNC machine defect. We hadden eigenlijk de hoop al bijna opgegeven. Fabrikant van de kaart had al lange tijd geleden de boeken neergeleg... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nadat een herstelling niet gelukt was, omdat hiervoor niet genoeg info aanwezig bleek. Het artikel opnieuw aangeboden samen met een werkend exemplaar (voor de parameters). Afgesproken dat het werkend... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Oficina de Produtos Elétricos

Informação fornecida por fontes externas variadas

We keep your machine running Large online, realtime stock - Worldwide shipment - 1 year warranty

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

443 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

26 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Drives op 1 week hersteld

Drives op 1 week hersteld, alles werkt terug.

8 de maio de 2024

Beste,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met onze diensten!

Snelle

Snelle, duidelijke en correcte afhandeling.

7 de maio de 2024

Beste,

Bedankt voor deze feedback.
Blij te horen dat we aan jullie verwachtingen hebben voldaan!

Één perfecte customer service

Één perfecte customer service, 5 sterren hiervoor. 👌

4 de abril de 2024

Beste,

Fijn te horen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice!

We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ondersteuning te bieden en we waarderen het enorm als klanten deze ervaringen met ons delen!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

herstelling cnc machine

Mijn ervaring even op een rij...

€1500 betaald om iets te laten herstellen
Maar dit was niet hersteld dus eigenlijk ook geen €1500 excl. waard
Hier bovenop nogmaals €1.626,24 Excl. kunnen betalen voor een vervang onderdeel... omdat plots het andere onderdeel ook niet te herstellen was ... dus waarvoor had ik dan €1500 betaald???

Dus ik voel mij ergens bedrogen als jullie toch mijn mening wensen

Dus mijn machine had gemaakt geweest voor de helft van de prijs en dan vond ik de prijs nog crimineel duur voor het geen dat het was eigenlijk...

Swat tot hier mijn review.

6 de março de 2024

Beste,

Na herhaaldelijk telefonisch contact vinden we het enorm jammer deze review te ontvangen.

Indien gewenst kunnen we deze situatie nogmaals toelichten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen per mail of telefoon.

Herstellingen

Problemen met elektronica, 1 adres : ABC. Waardevol bedrijf dat de industrie in de meeste gevallen positief uit de nood kan helpen!
Perfect, houden zo!

12 de março de 2024
Avaliação não solicitada

Beste,

Heel erg bedankt voor deze lovende feedback!

Bij ABC blijven we ons inzetten om onze klanten de best mogelijke oplossing en service te bieden. Altijd fijn te horen dat onze inzet wordt geapprecieerd!

Goede en vriendelijke communicatie

Goede en vriendelijke communicatie, afspraken naar herstelling en termijn worden nageleefd.
Een aanrader!

29 de fevereiro de 2024

Beste,

Bedankt voor deze positieve woorden!

Blij dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen, we kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn!

samenwerking met abc

abc denkt met zijn klanten mee naar de beste oplossing

7 de fevereiro de 2024

Beste,

Bedankt voor deze reactie, fijn om te horen!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tot 2x toe komt de printplaat niet…

Tot 2x toe komt de printplaat niet gemaakt terug, moet je ze telkens op eigen kosten gaan terug bezorgen. Wat een klucht

26 de janeiro de 2024

Beste,

We vinden het enorm jammer deze review te ontvangen.

We hebben er alles aan gedaan om deze herstelling tot een goed einde te brengen en vinden het ook bijzonder jammer dat we hier niet in geslaagd zijn.

We begrijpen dat het terugsturen extra moeite kost voor u, maar dit is nu eenmaal onze policy alvorens we kunnen overgaan tot terugbetaling van de herstelling.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

lever snelheid

8 de janeiro de 2024

Beste,

Jammer te horen dat we via de desbetreffende leverancier niet hebben kunnen voldoen aan jullie verwachting m.b.t. de levertermijn. Helaas was dat de enigste optie om het product te kunnen verkrijgen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ze hebben ons toch nog een gereviseerde…

Ze hebben ons toch nog een gereviseerde module kunnen aanbieden waardoor we niet alles moesten vernieuwen

28 de dezembro de 2023

Beste,

Bedankt voor je feedback!

Wij proberen steeds mee te denken met de klant en hechten hierbij veel belang aan het economische aspect. Blij dat we een gereviseerde module konden aanbieden die aan jullie behoeften voldeed.

Mochten er in de toekomst nog vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Wat betreft de bestelling SO067302

Wat betreft de bestelling, de levertijden, de vriendelijkheid van het personeel is de waardering zeer hoog. Het materiaal arriveerde echter gedeeltelijk gebroken in de behuizing, gelukkig werkt het, dus we hebben het behouden, maar het gemiddelde resultaat wordt bepaald door de omstandigheden van aankomst van het materiaal.

1 de dezembro de 2023

Beste,

Hartelijk bedankt voor je positieve feedback over de levertijden en de vriendelijkheid van onze werknemers, fijn deze feedback te mogen ontvangen.

Het spijt ons te horen dat deze drive beschadigd is aangekomen. Ondanks dat het nog steeds functioneel is, begrijpen we dat de staat waarin het toestel werd geleverd je ervaring met ABC heeft beïnvloed.

Echter bieden wij 1 jaar garantie op zowel uitgevoerde herstellingen als verkochte toestellen. Bij beschading of andere problemen kan het toestel steeds terugbezorgd worden ter garantiecontrole.
Indien gewenst kan je het toestel nog steeds terugsturen met vermelding van het referentienummer zodat we dit probleem voor je kunnen oplossen.

Mochten er nog vragen zijn, aarzel niet om contact op te nemen met onze collega's.

mijn review

Prima onthaal - stipte levering.

24 de novembro de 2023

Beste,

Bedankt voor je feedback, blij dat we jullie konden verder helpen!

Altijd een plezier

Altijd een plezier. Goede snelle service

24 de novembro de 2023

Beste,

Fijn te horen, dank je wel voor deze review!