Prettig geholpen aan de telefoon en binnen een week een medewerker, keurig op tijd, op de stoep. Hij heeft grondig onderzoek gedaan en 2 lekplekken gevonden. Ook de korte nabespreking was nuttig. Pri... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
16-01-2026 daar wij een aanzienlijk vochtprobleem hebben in ons appartement is vandaag een medewerker van AB lekdetectie geweest voor een inspectie. deze heeft na uitvoerig onderzoek de oorzaak g... Ver mais
Gezien de kosten van een meet onderzoek vond ik de uitgevoerde werkzaamheden en opgeleverde rapport erg mager. Ik had iets meer onderzoek verwacht en wat minder focus op één mogelijke oorzaak. Bijv.... Ver mais
Via de verzekering is AB lekdetectie ingeschakeld. Op korte termijn (zeer prettig) kwam Marco Lankhaar namens het bedrijf langs. Een geweldige vakman met heel veel toewijding. Door hem zijn we op het... Ver mais
Detalhes da empresa
- Encanador
- Reforma de Banheiros
- Serviço de Conserto de Fornos
- Serviço de Instalação de Gás
- Corretora de seguros
- Serviço de reparo de danos causados por água
Informação fornecida por fontes externas variadas
Volledig onafhankelijk onderzoek naar de oorzaak van uw lekkage, snel en vakkundig. Zonder hak- of breekwerk.
Informações de contato
Westeind 7, 5245 NL, Rosmalen, Holanda
- 073-6447091
- info@ablekdetectie.nl
- ablekdetectie.nl
een uurtje binnen geweest en dan 420…
een uurtje binnen geweest en dan 420 euro vragen
en dan zeggen we kunnen een kitter voor u regegelen
maar komen uit de buurt van amsterdam .Dus dan heeft u 120 euro
voor rijkosten
wat een oplichterij
en de verzekering vergoed niks .Achterstallig onderhoud

Resposta da AB Lekdetectie B.V.
AB lekdetectie neemt helaas niet haar verantwoordelijkheid
AB lekdetectie heeft bij ons een mening uitgevoerd ivm een lekkage in de badkamer. In het rapport werd geadviseerd de kitranden tussen de wanden en de vloer te vervangen. Na vervanging was er helaas nog steeds lekkage en na onderzoek door een andere partij bleek ook dat de kitranden tussen de drain en de vloer vervangen hadden moeten worden. Nadat ik AB lekdetectie hierop gewezen had gaven ze aan dat hun medewerker deze kitranden wel degelijk had bekeken en deze goed waren. Maw we werden voor leugenaar uitgemaakt. Een fout kan gemaakt worden, dat is niet het probleem, maar een fout niet goed willen herstellen is heel jammer.

Resposta da AB Lekdetectie B.V.
AB LEKDETECTIE
Wat een topbedrijf! Mijn installateur wilde mijn complete vloer eruit hakken. Toch maar ff bij mijn verzekeraar geinformeerd. Zij tipte mij over AB Lekdetectie. Binnen no-time stond dit bedrijf op de stoep en binnen enkele uren was het duidelijk waar het lek zat. Niets heel de vloer eruit!!! Bespaarde mij een hoop tijd en ellende.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.