2,8

ABSOLFX is 200% Fruad company

There are many review about absolfx and i was also thinking why all the people writing bad about absolfx company. but physically when i start trade only came to know that ABSOLFX is 500% Fraud company. All their
staff are well trained for cheating CLIENT

10 de novembro de 2021

Don't invest through Absolufx platform

Absolfx is a unprofessional platform. Very worst experience, Initially they agreed and starts with low investment after that they said deposit much more amount then only took good profit otherwise account would be zero they said like this, I'm loosing my 200$ amount in this company.lastly they not allowed withdraw, they not verified our address verification process I'm facing this problem around one month (June 7th to July 2nd). Very worst experience, so please everyone don't waste your money in this absolfx trading company webpage

2 de julho de 2021

Absolfx is a fraud broker

Absolfx is a fraud broker, dont invest with then once we deposited the money they never responded never Giving withdrawal , no support, I have just statrt with USD 200 on 31.05.2021 one Lady is namely Zoya Contacted me Every day Even Saturday & Sunday also for start the Trading so i have started Just 200 USD once I deposited 200USD after that She never given my Mail Answer Never called.. I have put 50 Mails to her but never answered after that after 2 days Mr. Saad Called me to statrt the Trading i asked him about Zoya he told me i am your Accounst manager so you only Talk to me.. I said Ok..
After 10 Days i made 150 USD Profit and withdrawal on 09.06.2021 But still i have not received today is 23.06.2021 ..
Also saad is not replying my mail nor call me ...
So Dont Invest with them otherwise you will 200% loss your money and waste your time..
Fraud hai Suar ki Aulad, Kute Sale,

24 de junho de 2021