Absolut-Horse.dk Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Summary: Over all friendly and helpful staff. Greets with a smile. Offers help where and when they can. Very good service with a quit good tracking system with regards to order pla... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mega god service, hurtig svar og behandling. Lækkert produkt (deres eget mærke - meget overraskende til en så lav pris på et kvalitetsfoder. Jeg har købt Old Fellow Senior Müsli, Haferfrei Vital og Pu... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

A-H Bigbag erstattet, god service. Lukket Bigbag hestefoder leveret af vognmand direkte ind i hal på en tørvejrsdag, hvor åbning af bigbag straks efter levering viste en vandskade indvendigt på fode... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Efter en længere pause er vi igen startet op med heste foder fra abselut horse. Valget er som altid deres ejet mærke har helt klart kunnet mærke på vores heste at deres foder bare er bedst. Ang kund... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Ração
  2. Escritório da Empresa
  3. Fabricante de Ração para Animais

Escrito pela empresa

Absolut Horse i Flensborg er leveringsdygtige i frisk højkvalitets hestefoder til tysk grænsepris indenfor mange mærker både i sække, Big Bags og til indblæsning i silo. Vi tilbyder vore egne Absolut Horse høj kvalitative foder produkter og foder fra St. Hippolyt, Pavo, Equsana, Krafft, Agrobs, Champ, Havens, Eggersmann, Marstall, Dodson & Dodson, Spillers, Salvana og mange flere mærker. Ligeledes leverer vi mineraler, vitaminer, træspåner, halmpiller og træpiller fra de største producenter i Europa. På vores hjemmeside vil du opdage, at vi har grænselandets bedste priser og største lager og det største udvalg af hestefoder m.m./-strøelse, træpiller og træbriketter mm.. Det er Nemt, Billigt og Hurtigt at handle hos os.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

12 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt var klar til afh på det aftalte…

Alt var klar til afh på det aftalte tidspunkt og det tog ingen tid at få læsset med hjælp fra deres medarbejder

14 de agosto de 2024

Hej Lars,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Rigtig god servic2…

Rigtig god service fik den hjælp jeg havde brug for, som første gang s kunde 😀

1 de julho de 2024

Hej Jane,

Meget tilfreds.

Jeg har handlet i flere år med Absolut, både foder, strøelse og træpiller til opvarmning. Alt fungerer perfekt hver gang med bestilling, levering. Rådgivning er perfekt. Og ikke mindst mine ponyer (Annagaard Shetlandsponyer) fungerer perfekt på fodret.

27 de maio de 2024

Hej Jette,

Nem bestilling

Nem bestilling, nem afhentning, god service

20 de abril de 2024

Hej Jan,

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice. Hurtigt svar og eksekvering. Mine heste er glade for foderet fra AH og de ser godt ud.
Jeg er glad for priserne ;-)

5 de abril de 2024

Hej Eva,

Super

Rigtig god service.
Varerne er altid hurtig klar til afhentning.

15 de março de 2024

Hej Mieke,

Imødekommenhed og fleksibilitet

At kommunikationen foregår hurtigt, imødekommende, fleksibelt og uden fejl. Absolut Horse holder hvad de lover og guider dig fint igennem købs- og fragt situationen.

19 de fevereiro de 2024

Hej Birgitte,

Gode tilbud, gode priser

Super nemt at bestille mad, meget bredt udvalg, gode priser og nemt at afhente.
Jeg er meget tilfreds med butikken.

23 de fevereiro de 2024

Hej G.G,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service, hjælpsomme medarbejdere.

14 de fevereiro de 2024

Hej Stina,

Sublim service

Producent af det bestilte foder, var langsom i betrækket. Oliver fra Absolut-horse reagerede prompte og tog kontakt til producent oc produkterne blev leveret kort tid efter.
Absolut-Horse var behjælpelig med at pakke varerne og opmærke efter mine anvisninger
5/5 Service

8 de fevereiro de 2024

Hej Frederik,

GOD SERVICE !

Var så uheldig at få et parti hestefoder som var dårligt.
Efter at have talt med den altid venlige og imødekomne kundeservice,udvekslede vi nogle fotos og mails,og de tilbød at komme og ombytte foderet u/b.
Da de kom med foderet viste det sig at også dette foder var dårligt,men uden diskution tilbød de at komme samme dag med nyt foder.
Se det kalder jeg GOD SERVICE !
Jeg er ikke i tvivl om hvor jeg handler næste gang !

8 de fevereiro de 2024

Hej Pia,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det kunne være skønt hvis gad svare har…

Det kunne være skønt hvis gad svare har forsøgt i 2 mdr at få kontakt på mail med billeder af vores heste foder som er blevet dårligt og messager
Mvh Mariann

6 de dezembro de 2023

Resposta da Absolut-Horse.dk

Vi har svaret dig flere gange på din email, at vi ikke har modtaget nogen email fra dig vedr. dårligt foder mv..
Mvh
Absolut

Godt kvalitetsfoder

Godt kvalitetsfoder, vores heste er vilde med det og de holder godt huld på det, sammenlignet med andre mærker. 🤩

25 de janeiro de 2024

Hej Julie,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt igennem nemt at handle

Helt igennem nemt at handle, opdateres løbende.

20 de janeiro de 2024

Hej Jeanette,

Absolut-Horse.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais