Detalhes da empresa

3. Loja de Acessórios de Informática
  4. Loja de computadores e acessórios
  5. Loja de Informática
  6. Loja de Eletrônicos

Informação fornecida por fontes externas variadas

Of je nu op zoek bent naar laptop batterijen, adapter, psu, gsm of tablets pc Accessoires, alles vind je makkelijk en snel op accu-pc.nl. Koop bij ons beste laptop accu voor de beste prijs. Gratis verzending onder de € 22 !

Informações de contato

2,2

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

8 avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Alle-Accu.nl wel verkopen maar geld kwijt bij problemen

De aankoop voldeed niet aan de verwachtingen en is daarom geretourneerd. De verkoper vertraagt echter het retourproces, waardoor de aankoopbescherming via PayPal dreigt te verlopen. Daarnaast is het product vanuit China verzonden en verwacht de verkoper dat het ook naar China wordt teruggestuurd, terwijl dit nergens duidelijk op de website stond vermeld. De retourkosten naar China komen voor rekening van de koper en zijn bijna net zo hoog als de aankoopprijs van 37 euro. Dat is misleidend, zeker omdat op de website staat dat het product vrijblijvend mag worden uitgeprobeerd en kosteloos geretourneerd kan worden.

Ik heb het product teruggestuurd naar het adres dat de verkoper mij heeft doorgegeven. Inmiddels zijn er twee maanden verstreken zonder enige terugkoppeling. De verkoper is het pakket kennelijk kwijtgeraakt, maar biedt geen compensatie en reageert verder nergens meer op.

21 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Extremely long delivery, no refound

I ordered a battery two weeks before my trip. Their website stated that it was in stock. After 10 days I wrote to ask where the package was, and only then did I receive a tracking number — even though the parcel had already been on its way by that time. After that, the status didn’t change for more than 20 days.

The delivery took more than a month, and the package arrived while I was away, so I couldn’t receive it. I had to go through lengthy email exchanges, repeatedly explaining to several people that if I had known the real delivery time, I would never have placed the order. Their response was simply that it was coming from China. Of course, this was nowhere mentioned on the website, nor was the extremely long delivery time.

In the end, they reluctantly agreed to issue a refund minus the shipping cost — which I never received.

27 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb bij Accu-pc op 5 juli een…

Ik heb bij Accu-pc op 5 juli een NP-FH100 accu besteld voor mijn Sony HDR-HC3. Ik heb daar 3 weken op moeten wachten en na een nacht opladen deze accu in mijn camera gestopt. Ik kreeg toen een melding -Use the "InfoLITHIUM" battery pack.- waarna het toestel stopte met werken. Ik heb op 3 Aug.een email in het Nederlands naar Accu-pc gestuurd met het verzoek deze terug te sturen naar Accu-pc, en mij een nieuwe te sturen of mijn geld terug, daar is nooit een antwoord op gekomen. Ik heb toen op 7 augustus nog een mailtje gestuurd deze keer in het engels, en ook daar is tot nu toe geen antwoord op gekomen. Zou deze club absoluut niet aanraden, betaal liever wat meer en koop bij een leverancier die wel zijn klanten wilt helpen als er problemen zijn.

18 de agosto de 2023

Het lijkt alsof je een NL site bezoekt
Het lijkt alsof je een NL site bezoekt. Is een China site ! Levering duurde wat langer, Ik probeer de bestelling te annuleren maar -(. Na tig emails verder doen ze niets, alleen een melding dat het nog 20 dagen zou duren voor PostNL het zou gaan bezorgen.
Ik zou zeker niet weer bij deze Chinees kopen! Buy local!

4 de abril de 2023

Het lijkt alsof je een NL site bezoekt

Het lijkt alsof je een NL site bezoekt. Is een China site, maar OK, akkoord gegaan want ze boden een compatible powersupply aan voor mijn defecte powersupply. Levering duurde wat langer, maar OK. Toen de powersupply arriveerde, bleek de bekabeling dus NIET compatible te zijn. Na tientallen emails kon ik het retourneren. Naar een relatie in Oostenrijk. Hoop gedonder omdat volgens hun trackingsite het pakket niet aangekomen was en volgens POSTNL wel. Ze kenden het verschil tussen AUSTRIA en AUSTRALIA niet :-(. Na tig emails verder kreeg ik mijn aankoopbedrag terug, maar niet mijn retourverzendkosten. Ik ga Paypal maar eens proberen. Ik zou zeker niet weer bij deze Chinees kopen! Buy local!

29 de novembro de 2022
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima winkel; levering duurt wel even

Bestelling gedaan van een accu waarvan de laptop al moeilijk verkrijgbaar was; dus mooi dat ik deze hier kon bestellen. Status wordt netjes doorgegeven per mail. Duurt alleen ff voordat de levering aankomt (ruim 3 weken), levering komt uit Hong Kong.

11 de abril de 2021

Kijk uit

Kijk uit, deze site doet alsof het een Nederlandse site is, maar is gewoon iemand in HongKong. Het duurt dus een eeuwigheid wanneer je het krijgt en daarnaast is het nog maar de vraag of het aankomt en of het werkt.

5 de outubro de 2019

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.