Leuke en fijne manier van vertellen. Cursus is duidelijk en wordt op een speelse manier gebracht. Aandacht kan je gemakkelijk bij houden. Actieve momenten en luister momenten in afwisseling Oefe... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
De training was prima, duidelijk en er werd gekeken naar onze behoeften en waar wij het over wilden hebben. Veel geleerd en tips en handvaten gekregen. Fijne trainingsleider.
Duidelijke training. Er wordt duidelijk uitgelegd hoe we met bepaalde emoties en gedrag om kunnen gaan, zowel bij cliënten/collega’s etc. als bij jezelf. Daarnaast wordt er veel gevraagd naar praktijk... Ver mais
Een fijne en goede curcus waar ik veel geleerd heb vooral met hrt aangeven van grenzen. Je werd gewaardeerd in hoe je het deed en werd serieus genomen
Detalhes da empresa
Onze maatschappij verandert voortdurend en het is niet gemakkelijk om je hierin staande te houden, in balans te blijven. We hebben ons werk waarbij het samenwerken met collega’s spanning kan opleveren maar ook in het contact met klanten kan veel spanning ontstaan. Er is bovendien een enorme prestatiedruk. Hoe ga je met je eigen spanning om? En hoe met de ander? Wij willen iedereen helpen door middel van training en/of coaching met praktische tools om beter in balans te komen en van daaruit krachtiger te functioneren. Krachtig in balans!
Informações de contato
Oudestraat 18, 7161DW, Neede, Holanda
- 085-7600435
- support@actinmove.nl
- actinmove.nl
Goede training met een concrete…
Goede training met een concrete vertaling van de theorie naar de praktijk. Mede door de kwaliteit van de acteur in de gesprekken.
Leerzame training
Leuke mensen. Ook echt een wijze training. Veel geleerd en mogen zien. Ik raad het zeker aan en de tijd vliegt tijdens de training omdat het zo leerzaam is.
Hele leerzame en leuke training!
Fijne training gehad
Fijne training gehad. Nieuwe dingen geleerd en hier echt wat aan gehad.
Interessante cursus
Interessante cursus, duidelijke voorbeelden, lekker interactief
Een training waar je wat van leert
Een training waar je wat van leert. Op een speelse manier
De training was prima
Veel geleerd en tips en handvaten gekregen.
Fijne trainingsleider.
Duidelijke uitleg
Duidelijke uitleg. Fijne en respectvolle begeleiding.
Veel handvatten gekregen voor zowel op de werkvloer als prive situaties
Duidelijke uitleg en goed geoefend.
Duidelijke uitleg en goed geoefend.
Herkenbare voorbeelden.
Goed
Goed, was interessant. Duidelijke goede uitleg/ tips. Veel geleerd.
Leuke en fijne manier van vertellen.
Leuke en fijne manier van vertellen.
Oefen stuk om het mee eigen te maken en makkelijker in je systeem te krijgen, heel fijn!
Leerzaam en tools goed toe te passen
Een fijne en goede curcus waar ik veel…
Je werd gewaardeerd in hoe je het deed en werd serieus genomen
Het was een leerzame cursus met veel…
Het was een leerzame cursus met veel humor tussen door, maar wel met een serieus doelm
Dit maakt het wat ontspannender . Waardoor je beter bij de les blijft.
Al met een super super fijne leerzame cursus.
Was een leuke en frisse training
Was een leuke en frisse training, met een hoop humor maar toch was de boodschap duidelijk. Heb er veel aan gehad!
Erg leuke interessante cursus
Erg leuke interessante cursus
Veel geleerd voor wat je in praktijk kunt toepassen
Interactief
Interactief, eerlijk
Neemt de tijd voor persoonlijke inbreng, brengt veilig gevoel in de groep.
Kennis en ervaringen
Het is goed om te weten hoe om te weten hoe om te gaan met bepaalt gedrag en waar het vandaan komt en wat je er aan kan doen.
Cursus gekregen vanuit de organisatie
Cursus gekregen vanuit de organisatie, goed geregeld en goede begeleiding. Zeker een aanrader!
Ben super begeleid en geholpen
Ben super begeleid en geholpen. Via de matrix methode veel kunnen verwerken zonder dat de coach wist waar ik problemen mee had, super systeem!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.