Är inte alls nöjd eftersom jag inte fått min vara trots att det gått över 14 dagar sedan jag beställde den Pengarna är dragna redan, känner mig väldigt lurad! Har skickat mejl och fick då till svar... Ver mais
Inte ens värda en stjärna. Blufföretag! Uppdatering 2020-09-04 Fick till sist massagepistolen och den fungerar utmärkt. Dock tycker jag att det är tråkigt att inte bli kompenserad på något sätt ef... Ver mais
Bra kundnöjdhet är inget för detta företag. Produkt återkallades vilket kan hända men nu när vi skickat tillbaka den återkallade produkten verkar de ha gått under jorden. Ingen ersättningsvara eller å... Ver mais
Två mejl om att jag ska recensera min upplevelse av er/produkten. Men någon produkt har jag inte sett några spår av och inte heller har jag hört ett ljud från er sedan jag beställde för snart 1 månad... Ver mais
Vi är ett Svenskt företag med fokus på din hälsa och återhämtning. Active för en aktiv livsstil, Nordic för vår kända superba nordiska kvalitet. Välkommen!
Edsvallabacken 12, 12341, Stockholm, Suécia
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Bra pris och snabb leverans jag är så nöjd

Resposta da ActiveNordic
Leverans efter 3 dagar. Supernöjd med massagepistolen :)

Resposta da ActiveNordic
Supernöjd med min massagepistol! Helt klart den bästa jag testat hittills. Fick min 2 dagar efter beställning.
Tack activenordic jag kommer rekommendera er vidare!

Resposta da ActiveNordic
Jag har testat x antal massagepistoler och denna är verkligen bäst! Fantastiskt bra tryck, lång batteritid och snabb leverans! Har redan köpt en till, årets present!

Resposta da ActiveNordic
Denna massagepistol har helt klart varit ett stort stöd när man tränar 11 intensiva pass per vecka, förebygger min skaderisk och mjukar upp mina muskler. Kundservicen har varit på topp!!! Skulle absolut rekommendera.

Resposta da ActiveNordic
Jag är super nöjd med min pistol, även mina klienter har vart super nöjda ,
Jag som pt kan starkt rekommendera denna produkt !
Super smidig och super bra service !
Det folk skriver längre ner stämmer absolut inte... ren påhitt !

Resposta da ActiveNordic
Jag är jättenöjd, helt klart bästa massagepistolen på marknaden.
Snabb leverans och otroligt bra service!
Jag kan definitivt rekommendera Active Nordic 👌

Resposta da ActiveNordic
Bra produkter och snabba på leverans .. bra kvalité på deras produkter, rekommenderar de varmt

Resposta da ActiveNordic
Bra service, min pistol kom enligt estimerad tid, inga konstigheter, snyggt paketerad. Stort tack!

Resposta da ActiveNordic
Sjukt bra Massagepistol. Dessutom vibrerar den betydligt mindre i handen än andra modeller jag testat. Riktigt prisvärd Snabb leverans hade dom oxå. Fick den efter 3 dagar

Resposta da ActiveNordic
Håller med så många andra har, uselt av dem. Beställt för 5-6 veckor sedan, ingen leverans trots dem lovat. Svarar knappt på Mail. Se upp för dessa skojare.

Resposta da ActiveNordic
Blufföretag som inte lever efter sina egna köpvillkor eller för den delen distansköplagen.
Min vara har inte ens levererats och de ignorerar alla försök till kontakt och begäran om pengar tillbaka.

Resposta da ActiveNordic
Active Nordic är ett bluffföretag. Jag har väntat i 6 veckor utan att få något. De svarar inte på e-postmeddelanden, tar bort alla negativa kommentarer och blockerar en när man skriver klagomål till dem på Facebook.

Resposta da ActiveNordic
Hämtade min massagepistol idag, riktigt bra grejer!

Resposta da ActiveNordic
Bluffföretag. Har inte fått min prod på 1 mån. Svarar inte på mail. De tar bort alla dåliga recensioner från facebook,insta och deras hemsida och blockar en.

Resposta da ActiveNordic
Ett riktigt blufföretag. Beställde för flera veckor sedan men ingen vara. Vägrar svara på Mail då jag vill annullera allt.
Enligt sidan är massage pistolen ej ens skicka eller beställning behandlad.
Håll er undan!!!

Resposta da ActiveNordic
Leveranstiden är många veckor fast de skriver 1-3 dagar och kundtjänsten är omöjlig att få tag på. De raderar även alla kommentarer på sina sociala medier som ifrågasätter leveranstiden eller kundtjänsten, vilket gör att omdömena ser oförtjänt positiva ut.

Resposta da ActiveNordic
Inte ens värda en stjärna. Blufföretag!
Uppdatering 2020-09-04
Fick till sist massagepistolen och den fungerar utmärkt. Dock tycker jag att det är tråkigt att inte bli kompenserad på något sätt efter den dåliga behandlingen som att bli blockad på Facebook och 2 månader långa leveransen.

Resposta da ActiveNordic
Beställde en pistol 6 juli av dom. 23 juli idag och den är inte ens skickad från kina än. Riktigt uselt företag. Luktar bluff.

Resposta da ActiveNordic
Först beställde jag en till mig själv fungerade jättebra och den var bra.
Sen ville min mamma och pappa ha en så jag beställde den 3 Juli än har den ej skickats men klarna har skickat räkningen pappa sköt upp räkningen . Jag skrev till kundtjänst får inte ett svar . Klagar man å deras sida då blockerar man de. Skrev i går och frågade om de var ett bluff företag då blev jag blockerad direkt. Har anmält de både till klarna och facebook. /Ulrika