Adam Aldridge - Hypnose Show & Tankelæsning Avaliações 10

1. Agência de Entretenimento
  2. Entretenimento para Empresas
  3. Animador

Escrito pela empresa

Adam Aldridge leverer en unik kombination af hypnose, tankelæsning og mental underholdning. Med sin imponerende sceneerfaring engagerer Adam Aldridge publikum i oplevelser, hvor illusion og virkelighed smelter sammen. Hans shows er skabt til at underholde, overraske og udfordre publikums opfattelse af det mulige - hvad enten det er firmaevents, private arrangementer eller uddannelsesinstitutioner. Hver optræden er designet til at skabe mindeværdige oplevelser gennem tankelæsning, hypnose og publikumsinddragelse.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Adam = en super aften og forandringer for livet

Havde booket Adam til et hypnose show som afslutning for vores gymnastik afdeling sæson.
Adam kom i god tid og jeg nået og snakke en del med ham inden show start, hvor jeg blev meget klogere på hypnose og denne forunderlige verden, han lavet et show hvor alle var fanget fra første minut og til han gik ud af salen. Han starter med at tage den mest skeptiske (uden at vide det) i hele salen og få hende til at måbe over hvad han kan og sådan fortsætter han bare igennem hele showet og slutter af med et brav at et slut nummer, alle i salen er med fra start til slut og vi havde alle en masse vi kan snakke om hele aftenen og sikkert også en masse aftner fremover.
Jeg har efterfølgende besøgt Adam 2 gange da jeg havde nogle ting jeg gerne ville have hans hjælp til, jeg har aldrig følt mig så fri og haft den ro jeg har nu, mange år siden jeg bare har smilet bare for at smile. Adam er en af de mest behagelige personer jeg har mødt og han tager sig den tid man har brug for.
Jeg vil til enhver tid anbefale ham både som "underholdning" og som hjælpe til problemer man gerne vil have løst.

26 de março de 2026

Helt vild oplevelse

Helt vild oplevelse, er meget overrasket og tror nu 100% på hypnose, da jeg selv blev hypnotiseret. Han er virkelig god og jeg oplevede hurtigt at jeg kom i en hypnose!! Anbefaler stærkt!!

25 de fevereiro de 2026

enormt underholdende aften

Virkelig en enormt underholdende aften, hvor man bliver inspireret. Han var virkelig imødekommende og blev i lang tid efter for at sikre at alle havde haft en god oplevelse og kunne komme godt hjem. Meget dedikeret og hyggelig person. Kæmpe anbefaling!

25 de fevereiro de 2026

Livsændrene

Ja det er ikke nemt at forklare som firkantet nordjyde, der ikke tror på meget andet end at sove, spise, arbejde😉.

Meeen jeg har efter 1,5år grundet mange faktorer ikke kunne sove og haft det temmelig dårligt.

Adam kom til vores julefrokost og lavede et fantastisk show. Jog tog chancen og spurgte om han kunne hjælpe mig via hypnose..

Jeg kan kun konstatere, at jeg har sovet som en baby lige siden og det er snart 3 uger i træk!!!

Woooauw 🙏

12 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais