Ik heb twee paar scketchers besteld op 23 januari 2026 en heb via Ideal 34,95 euro betaald en tot op heden niets ontvangen. Op mail,s word niet gereageerd . Ik heb morgen een afspraak voor aangifte bi... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Mijn man heeft 2 joggingbroeken besteld en betaald. Net als andere reviews hieronder, uiteraard niets ontvangen! Geen track&tracé oid gekregen. Helaas gaan deze oplichters door tenzij anderen eerst d... Ver mais
Is zuivere fraude !!! Opletten, want je ontvangt je bestelling niet en kunt op geen enkele manier contact nemen. Dus geld kwijt ! Ik heb bij verschillende instanties klacht ingediend , doch ze blijven... Ver mais
2 paar schoenen besteld
2 paar schoenen besteld. Na betaling nooit gekregen. 2x een mail gestuurd om het problerm te melden. Nooit een antwoord gehad.
Oplichting !!!! Koop hier niks
Ook hier een aankoop gedaan op 1 februari..en tot op heden niks ontvangen.
Site niet bereikbaar en mailen naar 2 mail adressen die blijkbaar niet bestaan.
Super slecht dat deze mensen maar door kunnen gaan met oplichten.
En heel erg triest dat je rijk word door mensen te belazeren.
Zoals een ander hier al zei ..miss goed om Kees van der spek een te contacten.
broeken besteld
broeken besteld, betaald, daarna kreeg ik een email dat het erg druk was... en daarna niets meer.
bevestiging kwam van:Adema Mode store+79467413744-apestaartje-t.shopifyemail.com
daarna nog een email van:Adema Mode henkkuller8-apestaartje-gmail.com
misschien op Henk Kuller googelen??
Bestelling gedaan en betaald
Bestelling gedaan en betaald, daarna geen contact meer mogelijk. nu zie ik dat het oplichting is.
14 januari 2026 2 broeken besteld
14 januari 2026 2 broeken besteld. Echter tot op heden niets mogen ontvangen. Het zijn zuivere oplichters. Het is dat ik niet weet waar ze wonen anders zou ik even een bezoek brengen en even laten zien hoe ik hierover denk.
Wat zou ik graag willen weten wie hier…
Wat zou ik graag willen weten wie hier achter zit.
Adema mode of Fasion hoek !
Deze bedrijven zijn hetzelfde ze laten je betalen en sturen niks op.
voor 69,90 schoenen besteld (en betaald…
voor 69,90 schoenen besteld (en betaald !)daarna nergens geen reactie meer op
Zoals alle mensen hier geschreven…
Zoals alle mensen hier geschreven hebben, heb ik ook schoenen besteld en betaald en helaas niets ontvangen. Website is offline. Facebook doet er ook niets aan om zulke websites te weren. De schoenen worden nu via een andere website aangeboden voor dezelfde prijs en de website ziet er identiek uit. Trap er niet in. Ik vrees dat er niet veel aan te doen is.
Belazerd
Net als zovelen andere schoenen besteld en nooit ontvangen, nou was het bedrag niet zo groot. Maar ik zie dat er heel veel mensen dit gedaan hebben, dus hebben ze toch heel veel geld ontvangen. Ik zit wel te denken om aangifte te gaan doen.
Heb 4 februari paar schoenen besteld…
Heb 4 februari paar schoenen besteld voor € 34,95 . Mail gestuurd naar hun mail adres onderaan de factuur 2x maar tot heden geen respons gekregen.
Ik heb ook schoenen besteld ,ook niets…
Ik heb ook schoenen besteld ,ook niets ontvangen ,
Ook krijg je geen reactie op mail .
Oplichters
Ik heb in januari twee paar skechers…
Ik heb in januari twee paar skechers besteld, niets ontvangen, betaals met creditcard.
Website is verdwenen en op email wordt niet gereageerd.
Spijtig alweer oplichting!!!
Bestelling niet gehad mail gestuurd…
Bestelling niet gehad mail gestuurd krijg geen antwoord
Helaas ook opgelicht ben ik bang
Helaas ook opgelicht ben ik bang! Twee joggingbroeken van The North Face besteld maar verder dan een foto ervan zal ik niet komen. Nooit iets kopen bij die oplichters !!!!
Net zoals anderen heb ik op 24 januari…
Net zoals anderen heb ik op 24 januari 2026 schoenen besteld en betaald via Ideal, maar tot op heden niets ontvangen. Dit bedrijf reageert ook niet op email. Het zijn in mijn ogen dus ordinaire oplichters.
Oplichters
Betaald niks ontvangen smerige oplichters zijn het
Ga aangifte doen en melding bij kees van der apek
Begin januari 4paar sketchers gekocht
Begin januari 4paar sketchers gekocht
Nog geen nieuws niks .geen reactie op mails
Pff geld kwijt dus bende dieven en bedriegers
Triestig
IK heb 2 joggingbroeken besteld en…
IK heb 2 joggingbroeken besteld en betaald. Net als andere reviews hieronder, uiteraard niets ontvangen! Geen track&tracé oid gekregen. Helaas gaan deze oplichters door tenzij anderen eerst deze site raadplegen. Aangifte is kansloos.
Adema mode is een OPLICHTER
Op 31-1 2 paar Skechers besteld maar nooit ontvangen. 2 mails gestuurd maar geen enkele reactie.
Adema mode is een OPLICHTER.
Oplichters
Heb op 25/01/26 een bestelling geplaatst, betaald en niets meer gehoord, ondertussen al 2x een mail gestuurd en nooit antwoord gehad, van oplichting gesproken ,heb mijn les wel geleerd
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.