Åderbråcksklinikerna Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nu ljuger ni när ni hävdar att jag inte opererats hos er. Det var hos er, Venous center i Stockholm, via min privata sjukvårdsförsäkring hos Trygg Hansa. Ni ljuger när ni skriver att Adam Bersztel iin... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Abudi och Sanna tog mycket väl hand om mig. De skapade en stämning som var både trevlig och professionell och jag kände mig ”trygg” under hela behandlingen! Då de var färdiga kunde jag sammanfatta d... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Proffesionellt och omhändertagande bemötande genom hela processen, från första mötet i receptionen till behandling efter operationen. Kirurg Abudi med sjuksköterska var helt fantastiska under operatio... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag fick ett jättefint bemötande och kirurgen lyssnade verkligen på mig när jag beskrev mina besvär. Undersökningen gick snabbt och smidigt och efter en vecka erbjöds jag en operationstid för att åtgä... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Cirurgião vascular

Åderbråcksklinikerna är en ledande internationell aktör i utvecklingen av skonsamma och effektiva behandlingsmetoder med vetenskapligt dokumenterade och långsiktiga, positiva effekter. Vi sätter omsorgen om dig som patient främst och hjälper dig till ökad livskvalitet – fri från åderbråck

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

116 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

55 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vänligt och proffsig behandling.

Vänligt och proffsig behandling.
Har talat ochrekommenderat till min omgivning
Ser fram emot återbesök.

3 de março de 2026

Resposta da Åderbråcksklinikerna

Tack så mycket för dina vänliga ord och rekommendationerna! Vi är väldigt glada att höra att din upplevelse hos oss var så positiv och att allt har gått bra! Välkommen tillbaka. /Åderbråcksklinikerna

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt bra bemötande och kunnig…

Väldigt bra bemötande och kunnig personal. Kan rekommendera denna kliniken.

23 de fevereiro de 2026

Resposta da Åderbråcksklinikerna

Tusen tack för att du lämnat ett omdöme och er rekommendation. Vi är tacksamma att du blivit väl omhändertagen. /Åderbråcksklinikernarna

Proffs

Ett professionellt, välkomnande och tryggt bemötande och omvårdnad både under och efter behandlingen. Väldigt nöjd med resultatet.

27 de fevereiro de 2026

Resposta da Åderbråcksklinikerna

Tack för dina ord. Vi blir mycket glada att höra om din upplevelse och att du är nöjd med resultatet. /Åderbråcksklinikerna

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bemötandet från dag ett har varit så…

Bemötandet från dag ett har varit så proffsigt och fint. Bra information innan och efter.

Jag var inte det minsta orolig inför operationsdagen, helt lugn, så bra är personalen. Jag är en sån som är livrädd för sjukhus, sprutor och allt vad ingrepp heter.

Ingreppet gick snabbt. Sprutorna för bedövningen gjorde ont, men inget man inte klarar av. Kände ett obehag mot slutet, lätt illamående, då var sköterskan snabb med support. Perfekt.

Rekommenderar denna klinik i Norrköping å det varmaste. Visa mindre

11 de fevereiro de 2026

Resposta da Åderbråcksklinikerna

Stort tack för din fina recension!

Vi är väldigt glada över att du upplevde bemötandet som professionellt och att du kände dig väl informerad både före och efter ingreppet. Det är också skönt att höra att personalen kunde ge snabb support.

Tack för att du rekommenderar vår klinik i Norrköping och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

/Åderbråcksklinikerna

Toppen!

Trevliga, omtänksamma och professionella.

28 de janeiro de 2026

Resposta da Åderbråcksklinikerna

Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme. Vi glädjer oss att du haft en så fin upplevelse hos oss- precis som det ska vara. /Åderbråcksklinikerna

Trevligt och proffsigt

Jättenöjd! Alla jag träffade var professionella och trevliga. Det gjorde inte speciellt ont och blev en riktigt trevlig stund där vi pratade om ditt och datt samtidigt som behandlingen genomfördes. Nu en vecka efter ingreppet kan jag konstatera att allt gått jättebra.

20 de janeiro de 2026

Resposta da Åderbråcksklinikerna

Vi blir verkligen glada att höra att du kände dig väl omhändertagen och att upplevelsen blev både professionell och trevlig – precis så vill vi att det ska kännas. Det gläder oss att höra att återhämtningen har gått smidigt och att resultatet känns bra. /Åderbråcksklinikerna

Kompetenta och lyhörda

Lyhörd, kompetent personal och väldigt varmt mottagande. Bara gott att säga om min upplevelse hos kliniken i Göteborg.

27 de janeiro de 2026

Resposta da Åderbråcksklinikerna

Vi är väldigt glada att höra att du upplevde både ett varmt mottagande och lyhörd personal hos oss i Göteborg. Din feedback betyder mycket för hela teamet, och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse. /Åderbråcksklinikerna

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tog bort åderbråck på ena benet

Tog bort åderbråck på ena benet, nu vilat en halvtimme. Fått utmärkt service och omtanke. Jag är helnöjd med hela besöket. Tack !

20 de janeiro de 2026

Resposta da Åderbråcksklinikerna

Tack för ditt besök och att du tagit dig tid att lämna ett omdöme! Vi uppskattar dina ord och du är välkommen vid frågor. /Åderbråcksklinikerna

Kliniken i Halmstad.

Jag genomförde en åderbråcksoperation på denna klinik i april och känner mig tyvärr mycket besviken på både upplevelsen och resultatet.

Vid konsultationen kände jag mig trygg och hoppfull. Läkaren gav intrycket av att kunna ta bort nästan alla mina åderbråck och sa att mina ben skulle bli ”fina igen”. Utifrån detta valde jag att boka operationen.
Själva operationsdagen gav dock ett helt annat intryck. Hela ingreppet kändes stressat och oprofessionellt. Det upplevdes som att operationen påskyndades, och läkaren verkade mycket stressad. Det nämndes att tiden var begränsad till cirka 30 minuter (exakt tid minns jag inte), vilket skapade en tydlig känsla av tidspress. Därefter lämnade läkaren direkt för att möta nästa patient, medan jag fortfarande låg på operationsbordet. Detta gjorde mig otrygg och gav intrycket av att allt som planerats kanske inte hann genomföras och det som väl gjordes kändes slarvigt gjort.

Nu, cirka 9 månader senare, har jag fortfarande grova missfärgningar på benen. Flera av de åderbråck som enligt plan skulle tas bort finns fortfarande kvar, och även klådan kvarstår. Resultatet motsvarar inte alls de förväntningar som sattes vid konsultationen. Benen är fulare nu än innan operationen..

På grund av min upplevelse känner jag mig dessutom otrygg med att ta kontakt med kliniken och läkaren igen, vilket i sig känns väldigt beklagligt.

14 de abril de 2025

Hej Emma.

Tack för att du delar din upplevelse. Vi är ledsna över att resultatet och upplevelsen inte motsvarade dina förväntningar.
Vi vill samtidigt förtydliga att vi inte kan se att Åderbråcksklinikerna har behandlat en patient med namnet Emma i Halmstad den 14. april 2025.

För att vi ska kunna undersöka ärendet närmare och hjälpa dig vidare, är du varmt välkommen att kontakta oss direkt med lite mer information.
Vi tar alltid patienters synpunkter på stort allvar och vill gärna hitta en lösning.

Utfallet efter åderbråcksbehandling kan variera, och vissa besvär kan kräva uppföljning eller kompletterande bedömning.
Kontakta oss gärna via info@aderbracksklinikerna.se

Varning för Norrköpingskliniken

Oskicklig läkare som inte väntade tills lokalbedövningen tog innan han tryckte in nästa spruta, vilket resulterade i att hela behandlingen var mycket smärtsam. En våt handduk på pannan och tröstande ord av sköterskorna (som verkligen var vänliga) var den hjälp jag fick. När det efteråt tillstötte komplikationer; mycket svår smärta, kraftig svullnad, 38,5 graders feber i över tre veckor (!) och en stor böld som uppträdde på insidan av låret strax ovanför knät, blev jag extremt arrogant bemött av läkaren. Det fanns heller ingen möjlighet till återbesök under annan tid än de onsdagskvällar som Åderbråckskliniken är öppen i Norrköping. Detta trots att läkaren bor i samma stad och borde ha något slags intresse av sina privatpatienter, som förstås är en stor inkomstkälla för honom. Slutresultatet? Möjligen bra i slutändan, eftersom syftet med ingreppet är att förstöra venen, och den rann ju i mitt fall ut i form av olika vätskor, ur det sår som öppnade sig på låret. Rakt igenom en fruktansvärd upplevelse.

15 de outubro de 2025

Hej.
Tack för att du har tagit dig tid att dela din upplevelse. Vi beklagar att din helhetsupplevelse inte har motsvarat de förväntningar som sattes vid konsultationen.

För oss är det mycket viktigt att patienter känner sig trygga och välinformerade genom hela sitt vårdförlopp. Vi beklagar därför om behandlingen eller efterförloppet inte upplevdes så tydligt och förutsägbart som du hade förväntat dig.

Vi kan se i journalen att du varit i kontakt med behandlande läkare efter ingreppet och att både medicinsk rådgivning samt erbjudande om efterkontroll har getts. Samtidigt är det tydligt att din upplevelse av förloppet och kommunikationen inte har varit tillfredsställande för dig, och det tar vi på allvar.

När det gäller resultatet är det viktigt att känna till att utfallet efter åderbråcksbehandling kan variera, och att slutresultatet i regel bedöms först efter en längre uppföljningstid. I vissa fall kan kompletterande bedömning eller ytterligare åtgärder vara aktuella.

Vårt fokus är nu att hjälpa dig vidare på ett sätt som känns tryggt för dig. Vi vill därför gärna erbjuda dig en förutsättningslös uppföljning, där resultatet kan bedömas och eventuella frågor besvaras. Om du önskar kan detta ske hos en annan läkare än den som behandlade dig.

Du är varmt välkommen att kontakta oss via info@aderbracksklinikerna.se, så hjälper vi dig vidare och ser till att du får den uppföljning du behöver.

Mvh, Åderbråcksklinikerna

Besviken på dåligt resultat

1,5 år sedan jag gjorde en behandling för venös insufficiens i Halmstad. Fortfarande problem med missfärgning, klåda, svullen ankel. Kliniken vill inte ta ansvar för resultatet, de anser att de gjort allt rätt. Verksamhetschefen lovade ny kontakt med annan läkare, men det löftet bröt han också. Anmält till deras försäkringsbolag Trygghansa, som självklart avslog ansökan om återbetalning, de är ju rädda om kliniken som är deras kund. 27000 bara borta för ingenting.

26 de novembro de 2025

Hej Cristina,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar alltid patienters återkoppling på största allvar och vill gärna säkerställa att varje ärende blir korrekt utrett utifrån medicinska fakta och gällande riktlinjer.

Vi kan tyvärr inte kommentera detaljerna i ditt specifika fall här på Trustpilot, men vi vill gärna gå igenom ditt ärende på nytt för att säkerställa att allt hanterats korrekt och att du får tydlig information om de medicinska bedömningar som gjorts.

Vänligen kontakta oss direkt på info@aderbracksklinikerna.se, så ser vi till att en ansvarig chefsläkare eller verksamhetschef följer upp ditt ärende personligen.

Vi vill att alla patienter ska känna sig trygga, och vi hjälper dig gärna vidare i en direkt dialog där vi kan gå igenom fakta i ditt ärende.

Åderbråcksklinikerna / Nordic Health Group

Utmärkt

Utmärkt - om än ngt smärtsam - behandling och åtgärd på Åderbråckskliniken Odenplan. Utomordentligt skicklig kirurg o specialist ssk.
Samt såklart receptionen och övrig personal.
Så nöjd efter ingrepp!!

7 de novembro de 2025

Resposta da Åderbråcksklinikerna

Tack så mycket för ditt fina omdöme.
Vad roligt att höra att du är nöjd med behandlingen och resultatet. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och att du valt Åderbråckskliniken Odenplan. /Åderbråcksklinikerna

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väl omhändertagen genom hela processen

Väl omhändertagen genom hela processen. Trevlig redan i receptionen enda till läkaren.

29 de agosto de 2025

Resposta da Åderbråcksklinikerna

Tack för din fina återkoppling! Det gläder oss att du känt dig väl omhändertagen från första stund och från vår personal. /Åderbråcksklinikerna

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är otroligt nöjd med min…

Jag är otroligt nöjd med min åderbråcksoperation! Fick ett väldigt professionellt bemötande med bra information både före och efter ingreppet. Under själva operationen kände jag mig trygg, min kirurg förklarade alltid innan bedövningen lades och stämningen var så avslappnad att vi till och med skrattade mycket under tiden.
Efter operationen var det lite jobbigt att gå den första veckan, vilket jag redan var förberedd på, men nu kan jag gå helt utan smärta. Jag är evigt tacksam och supernöjd. Ser fram emot slutresultatet!

28 de agosto de 2025

Resposta da Åderbråcksklinikerna

Tack snälla för ditt fina omdöme! Det gläder oss enormt att höra att du känt dig trygg och väl omhändertagen genom hela processen – från första informationen till själva operationen och eftervården. Att du dessutom kunde känna dig så avslappnad under ingreppet betyder mycket för oss. /Åderbråcksklinikerna

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jag fick ett tryggt omhändertagande…

Jag fick ett tryggt omhändertagande under operationen. Det gick fort och gjorde inte särskilt ont.

25 de agosto de 2025

Resposta da Åderbråcksklinikerna

Tack för ditt omdöme! Vi är så glada att du kände dig trygg och väl omhändertagen under operationen. /Åderbråcksklinikerna

Kände mig väl omhändertagen

Kände mig väl omhändertagen. Visste att det skulle göra ont när de lade bedövning men var väl förberedd. En läkare och två sköterskor. Alla tre var lugna och trevliga. Jag har ingenting att klaga på.

20 de agosto de 2025

Resposta da Åderbråcksklinikerna

Stort tack för dina fina ord – det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både bemötandet och informationen kring behandlingen. /Åderbråcksklinikerna

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vänligt och proffsigt bemötande.

Vänligt och proffsigt bemötande.
Snabb behandling , visst kändes det, men det gick bra, fick lugnande ord under behandlingen.

25 de agosto de 2025

Resposta da Åderbråcksklinikerna

Tack så mycket för dina fina ord!
Vi är glada att du kände dig väl omhändertagen och trygg under behandlingen. Din upplevelse betyder mycket för oss. Varma hälsningar

Jättetrevlig personal

Jättetrevlig personal. Mycket nöjd med mitt besök.

13 de agosto de 2025

Resposta da Åderbråcksklinikerna

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök och att vår personal gjorde ett gott intryck. /Åderbråcksklinikerna