Shop.ADLR.dk Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Denne gut formår at yde god service, hurtig levering og vanvittigt skarpe priser. Derudover har han et utroligt bredt udvalg af forskeligt pokemon, og en masse andre kort. Han er også en utro... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Absolut suveræn, hurtig og kompetent service! Jeg skrev til Andreas og fik svar indenfor få minutter, samt ordnet og re-arrangeret af en fremtidig ordre. Sjældent har jeg oplevet en så rar og ud... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

det her er det bedstested at købe pokemon og andet TCG i danmark de har mange produkter og deres kundeservise er det bedste jeg har oplevet i danmark. super hurtig levering virkelig god indpakning... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde aldrig hørt om ALDR, kan godt være at det bare er en gut der køre hjemmesiden alene, men der gik ikke lang tid fra da jeg købte mine Japanske Booster Box til at jeg fik den leveret, jeg fik min... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de brinquedos infantis
  2. Loja de Jogos
  3. Loja de Hobbies
  4. Loja de cartões colecionáveis

Escrito pela empresa

Lille webshop med et bredt Pokemon-udvalg, som er blandt de billigste i Danmark!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Køber her igen

Skrev en besked til Andreas, som han reagerede hurtigt på og med god service. Fremme hurtigt efter bestilling.
Pakket forsvarligt og med en lille ekstra ting i. Alt var som det skulle være, kan varmt anbefales til andre 🌟

3 de setembro de 2021

Hej, Caroline
Er glad for din anbefaling og de pæne ord! Dejligt, at vores service og hastighed levede op til dine forventninger. - Mange gange tak for din feedback :)

😃😃😃

Super hurtig service😃👍

29 de agosto de 2021

Hej,
Dejligt, at vores serviceniveau lever op til dine forventninger! Det er jeg meget glad for.
Mange tak for din ordre og feedback :)

god butik

super god hjælp fra telefonen af
super godt indpakning af pakkerne
lidt ærgeligt med dents men sådan er det nogne gange

21 de agosto de 2021

Hej, Lukas
Vi besvarer alle henvendelser med glæde! Tak for rosen af vores indpakning; det fortsætter vi naturligvis med. - Det er ærgerligt med dents, men da du købte de sidste vi havde på lager, så oplyste vi dig naturligvis først om de små fejl der var på emballagen, hvilket du godkendte. Skulle du alligevel have fortrudt, så vend gerne tilbage på vores besked.
Mange tak for din ordre og rosende feedback :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og service på højt…

Hurtig levering og service på højt plan. Kan klart anbefales!

19 de agosto de 2021

Hej, Paulin
Dejligt at vores serviceniveau og fragt er tilfredsstillende, det er fedt at høre!
Mange gange tak for din ordre, samt for din rosende feedback :)

kan anbefales 👍

mega fed website! massere af fede varer at til salg, til rigtig gode priser! min pakke blev sendt afsted, og ankom rimelig hurtigt. den eneste grund til at jeg ikke giver 5 stjerner, er for fordi man ikke kan vælge levering til hjemmeadresse. ellers har alt andet været helt i top!

13 de agosto de 2021

Hej, Sebastian
Dejligt, at vores webshop lever op til dine forventninger!
Jeg kan se, at din pakke var fremme dagen efter afsendelse, så det kan vi ikke gøre hurtigere. Hjemmelevering er dog ikke noget vi tilbyder, da vi erfarer, at det ikke er mange kunder som ønsker at betale nær dobbelt pris for det 😕 Vi har derfor valgt kun at tilbyde levering til pakkeshop og skære prisen ned på dét, og endda under det GLS/DAO opkræver os, men vi kigger på muligheder for andre leveringsmetoder i fremtiden.
Mange tak for din ordre, samt for din feedback :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg handlede hos ADLR for to måneders…

Jeg handlede hos ADLR for to måneders tid siden, bedste aplevelse i mit liv - man skal stå tidligt ap hvis man vil konkurrere imod dette. Min liv har ikke været det samme siden, kun mod det bedre.

6 de agosto de 2021

Hej, Casper
Super fedt, at vores serviceniveau lever op til dine forventninger! Det er jeg meget glad for.
Tak for din ordre, samt for at tage dig tid til feedback :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt som det skulle være.

19 de julho de 2021

Hej, Jacob
Super dejligt, at alt var i top!
Tak for at tage dig tid til feedback. Det er meget værdsat :)

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Det spiller

17 de julho de 2021

Hej, Tine
Mange tak for din anmeldelse, samt for din støtte! Din feedback varmer :)

Mvh Andreas DLR // ADLR.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering, varerne er pakket godt ind, så de ikke beskadiges under transport.

15 de julho de 2021

Hej, Mette
Super fedt, at vores håndtering og emballage lever op til dine forventninger! Det er jeg meget glad for.
Tak for din ordre og din rosende feedback :)

alt som det skulle være

alt som det skulle være
Fine priser, hurtig levering

14 de julho de 2021

Hej, Kasper
Dejligt at høre om din tilfredshed! Tusind tak for din ordre og de 5 stjerner!

Meget tilfreds

Nem bestilling, super hurtig levering, god pris :-)

12 de julho de 2021

Hej, Sissel
Super dejligt, at høre det levede op til dine forventninger.
Mange tak for din anmeldelse. Din feedback er meget værdsat!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service og hurtig levering

Super service og hurtig levering. Vender helt sikkert tilbage og køber mere!!

Hej, Jan
Tak for at dele din oplevelse, det er super dejligt at høre!
Du er mere end velkommen igen :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fed service og en flink fyr

Super fed service og en flink fyr! Lækkert og kunne støtte en lokal sælger! Helt sikkert ikke sidste gang jeg køberr der 😊

Hej, Peer
Mange tak for de pæne ord. Du er altid velkommen!
Tak for at tage dig tid til at give feedback, samt for de 5 stjerner.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service og lynhurtigt…

Fantastisk service og lynhurtigt levering 5/5 herfra. Køber alle mine kort herfra fremadrettet 😉

Hej, Mark
Mange tak for din rosende feedback og støtte! Er glad for dine 5 stjerner.
Takker på forhånd for dine fremtidige ordrer. Du skal være hjertelig velkommen :)

Hej,
Fair og simple priser er essentielt i vores lille butik, så jeg er glad for, at det er værdsat :) Mange tak for din feedback!

Super levering

Super levering

Bestilte i går og de er allerede kommer frem i dag. Det er en fornøjelse.

6 de julho de 2021

Hej, Stefan
Vi forsøger altid at have timingen af pakker i top med posten, så det er super dejligt at den nåede hurtigt frem!
Mange tak for de 5 stjerner :)

Høj klasse

Super fin gut, svarer hurtigt på henvendelser og er meget fleksibel ift. udlevering af varer.

6 de julho de 2021

Hej, Lars
Vores åbningstider kan altid gradbøjes til fordel for kunden, og jeg er glad for at det er værdsat! ;)
Mange tak for din feedback og den fine anmeldelse.

Det helt i top hos adlr

Det helt i top hos adlr!
God service og god indpakning 👍
Forsæt det gode arbejde

2 de julho de 2021

Hej, Simon
Tak for at tage dig tid til at give feedback, samt for de 5 stjerner.
Enormt dejligt, at vores service og indpakning er tilfredsstillende; det fortsætter vi med! ;)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Handler her meget gerne igen

Hurtig ekspedition, hurtig levering og gode priser. Det er opskriften på en webshop, hvor man vil handle på igen og igen - og det er lige hvad shop.adlr.dk er. Kan klart anbefales.

30 de junho de 2021

Hej, Frederik
Tak for at dele din oplevelse, det er super dejligt at høre!
Du er altid velkommen igen :)

Mvh Andreas DLR // ADLR.dk 😎

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais