Kvaliteten af fodboldspillerende er virkelig ringe, det ligner noget de har printet fra Google i dårlig opløsning, woaw jeg blev skuffet over dem. Det jeg har givet dem 2 stjerner for er indpakningen... Ver mais
A empresa respondeu
Vi havde en fantastisk oplevelse med Admen.dk. Vi fik skøn service, vores ønsker var deres lov! Vi fik lavet det sødeste og smukkeste babyshower skilt😍 Vi blev så overrasket og overvældet over res... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg havde en rigtig god oplevelse i den forstand at jeg modtog et produkt som der dsv var blevet beskadiget. Jeg kontaktede kundeservice og fik et hurtig svar tilbage. Det har godt og hurtig s... Ver mais
A empresa respondeu
Oplev en helt ny verden af vægkunst med vores lyddæmpende akustik billeder, canvasprint, stilrene plakater indrammet i ægte trærammer med ægte glas og wallpaper i lange baner! Med vores produkter kan du forvandle dit hjem eller kontor til en smuk og funktionel oase. Og det bedste af det hele? Vores produkter er 100% danskproducerede i hjertet af København - Glostrup, så du kan være sikker på den høje kvalitet og ekspertise i hvert eneste stykke vægkunst. Besøg vores hjemmeside og udforsk vores sortiment i dag for at opgradere dit interiør på en bæredygtig måde! Fragt fra 49 eller click & collect hos admen.dk i Glostrup
Ejby Industrivej 2, 2600, Glostrup, Dinamarca

Resposta de Admen.dk
Er super tilfreds med mit produkt fra jer. Mega flot ,jeg er vildt begejstret. Og hurtig levering. Tak for jer. 🙂

Resposta de Admen.dk
Super god service og kvalitet til priserne. Modtog vores plakater kort tid efter de var bestilt

Resposta de Admen.dk
Stor anbefaling herfra. Let overskuelig webside. Hurtig levering og super god service.

Resposta de Admen.dk
Skulle afhente en plakat, men fandt ferielukket virksomhed. Bad om pengene retur, men skulle betale 49 kr i administrationsgebyr for at annullerer handelen (plakaten kostede 127 kr).
Derudover blev administrationsgebyr opkrævet dobbelt.
Forfærdelig kundeservice. Handler ikke her igen.

Resposta de Admen.dk
Super god service, hurtig levering og kvaliteten er i top!
Kan klart anbefales :)

Resposta de Admen.dk
Virkelig flotte aluprint og super god service. Vi kommer helt sikkert igen.

Resposta de Admen.dk
Dyrt og oplevet som vildledende markedføring, så råder til at se sig godt for.

Resposta de Admen.dk
Super flotte billeder, professionel opsætning og en rimelig pris for noget vi får glæde af langt frem i tiden!
Admen kan klart anbefales.

Resposta de Admen.dk
Vi fik lavet det sødeste og smukkeste babyshower skilt😍 Vi blev så overrasket og overvældet over resultatet😍
Det var første og ihvertfald ikke sidste gang at Admen.dk hører fra os!

Resposta de Admen.dk
Jeg har modtaget de fineste små billeder og de var pakket rigtig godt ind.
Hurtig respons på tvivls spørgsmål.
Alt positiv derfor 5 stjerner fra mig.

Resposta de Admen.dk
Flot og overskuelig webshop med et stort udvalg.
Resultatet af mine to 50x70 plakater var i top-kvalitet.
Jeg får en garanteret glad søn at se juleaften. :)

Resposta de Admen.dk
Hurtigt svar fra kundeservice da jeg havde spørgsmål, og de løste hurtigt mine udfordringer med bestilling.

Resposta de Admen.dk
Jeg har idag modtaget den smukkeste plakat til mit butiksvindue. Følelsen af at åbne noget som bare er 10 gange bedre end du havde turde håbe på! 😍 kvaliteten er helt i top og kan holde til lidt af hver, ikke pap som alle de øvrige jeg har haft. Admen har fået en ny trofast kunde i mig 👍🏼

Resposta de Admen.dk
Det jeg har givet dem 2 stjerner for er indpakningen, det skal de have ros for.

Resposta de Admen.dk
Jeg kontaktede kundeservice og fik et hurtig svar tilbage.
Det har godt og hurtig service og det var en ren fornøjelse at handle hos admen.dk
Samt vi fandt en god løsning.

2 ordre er gennemført og begge ordre er modtaget inden for 2 dage

Resposta de Admen.dk
Super god oplevelse, opmærksomhed, venlighed alt er bare gået godt,handler gerne her igen

Resposta de Admen.dk
Meget flot kvalitet. Bestilte A4 billeder sf fodboldspillere de var klar til afhentning meget hurtigt. Bedste anbefalinger!

Resposta de Admen.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.