Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Kvaliteten af fodboldspillerende er virkelig ringe, det ligner noget de har printet fra Google i dårlig opløsning, woaw jeg blev skuffet over dem. Det jeg har givet dem 2 stjerner for er indpakningen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde en fantastisk oplevelse med Admen.dk. Vi fik skøn service, vores ønsker var deres lov! Vi fik lavet det sødeste og smukkeste babyshower skilt😍 Vi blev så overrasket og overvældet over res... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en rigtig god oplevelse i den forstand at jeg modtog et produkt som der dsv var blevet beskadiget. Jeg kontaktede kundeservice og fik et hurtig svar tilbage. Det har godt og hurtig s... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de papel de parede
  2. Loja de decoração de design de interiores
  3. Loja de molduras
  4. Loja de pôsteres e gravuras
  5. Smart Shop

Escrito pela empresa

Oplev en helt ny verden af vægkunst med vores lyddæmpende akustik billeder, canvasprint, stilrene plakater indrammet i ægte trærammer med ægte glas og wallpaper i lange baner! Med vores produkter kan du forvandle dit hjem eller kontor til en smuk og funktionel oase. Og det bedste af det hele? Vores produkter er 100% danskproducerede i hjertet af København - Glostrup, så du kan være sikker på den høje kvalitet og ekspertise i hvert eneste stykke vægkunst. Besøg vores hjemmeside og udforsk vores sortiment i dag for at opgradere dit interiør på en bæredygtig måde! Fragt fra 49 eller click & collect hos admen.dk i Glostrup

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super kvalitet og hurtig ekspedition 😊

11 de dezembro de 2025

Kære Gitte

Tusind tak for de 5 stjerner og din positive feedback. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og den hurtige ekspedition.

Vi ønsker dig en glædelig jul og et godt nytår.

Admen Team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er super tilfreds med mit produkt fra…

Er super tilfreds med mit produkt fra jer. Mega flot ,jeg er vildt begejstret. Og hurtig levering. Tak for jer. 🙂

3 de fevereiro de 2025

Kære Dorthe
Tusind tak for din fantastiske feedback! 😊 Det glæder os virkelig at høre, at du er super tilfreds med dit produkt og vores levering. Vi sætter stor pris på dine pæne ord og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Venlig HIlsen
Admen.dk team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god service og kvalitet til…

Super god service og kvalitet til priserne. Modtog vores plakater kort tid efter de var bestilt

11 de dezembro de 2024

Kære Martin

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for, at du har været tilfreds med både vores service og kvaliteten af plakaterne. Det betyder meget for os, at vi kan levere hurtigt og leve op til vores kunders forventninger. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen en anden gang!

Glædelig Jul og Godt nytår!

Stor anbefaling herfra

Stor anbefaling herfra. Let overskuelig webside. Hurtig levering og super god service.

30 de novembro de 2024

Kære Hanne

Tak for din super fine anmeldelse.
Vi sætter på din støtte og tillid til os.

Glædelig Jul og Godt nytår

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

2 x 49 kr administrationsgebyr for annullerering

Skulle afhente en plakat, men fandt ferielukket virksomhed. Bad om pengene retur, men skulle betale 49 kr i administrationsgebyr for at annullerer handelen (plakaten kostede 127 kr).
Derudover blev administrationsgebyr opkrævet dobbelt.
Forfærdelig kundeservice. Handler ikke her igen.

10 de julho de 2024

Hej Kirsa

Tak for din besked.

Vi skrev til jer på mail den 10. juli for at informere om, at plakaten var klar til afhentning UB, men vi har desværre ikke hørt fra jer.

Vi havde ferielukket den 29. juli og er tilbage i dag den 5. august.
Normalt skal varerne afhentes inden for 5-7 arbejdsdage. Selv hvis I havde bestilt via pakkeshop, har I også 5 arbejdsdage til at afhente varen.
I var velkommen til at afhente varen igen fra Glostrup.
Vi kunne godt sende varen til jer, men fragten kostede 89,-.

Du afslog.

I henhold til vores handelsbetingelser fratrækker vi et mindre beløb for administrations- og printomkostninger ved returnering/annullering, da alle vores plakater først bliver printet, når en ordre afgives. Vi har derfor fratrukket 49 kr. fra det samlede beløb.

Vi har både vedhæftet en oversigt fra NETS og vedhæftet ordresedlen til dig på mail.

Du har efter rabat betalt kr. 127,50
Omkostninger – kr. 49
Refunderet: kr. 78,50

Vi har ALDRIG trukket 2 x 49 kr. fra din konto.

Du må meget gerne sende et screenshot af dit kontoudtog, hvis du fortsat mener, at du har modtaget et andet beløb.

Hilsen
Admen Team

Super god kvalitet

Super god service, hurtig levering og kvaliteten er i top!
Kan klart anbefales :)

15 de maio de 2024

Kære Tuna

Tak for din anmeldelse, og vi sætter på din støtte og tillid til os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig flotte aluprint og super god…

Virkelig flotte aluprint og super god service. Vi kommer helt sikkert igen.

7 de maio de 2024

Kære Anne,

Det varmer virkelig vores hjerte at læse din fine anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med aluprintene, og at de levede op til dine forventninger. Det er vores fornemmeste mål at sikre, at vores kunder får en fantastisk oplevelse og produkter af høj kvalitet.

Vi sætter stor pris på din støtte og tillid til os, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Endnu engang tak for din anmeldelse, og vi glæder os til at have dig som kunde igen!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dyrt og oplevet som vildledende…

Dyrt og oplevet som vildledende markedføring, så råder til at se sig godt for.

8 de maio de 2024

Resposta de Admen.dk

Tak for din henvendelse. Vi værdsætter alle tilbagemeldinger fra vores kunder.

Det er rigtigt, at vi tilbyder A4-plakater, som det fremgår af din ordrebekræftelse. Vi beklager, hvis der har været nogen misforståelse omkring prisen og fragtomkostningerne. Vi forsøger altid at være så transparente som muligt med vores priser og betingelser.

Angående prisen på 120 kr, så inkluderer den kun selve plakaten. Eventuelle tillæg, som f.eks. en ramme, vil blive oplyst separat. Vores mockups viser, hvordan plakaten kan se ud med en ramme, men dette er kun en visualisering og ikke en del af det grundlæggende produkt, medmindre det specifikt nævnes.

Desuden vil vi gerne nævne, at vi er e-mærket certificeret, hvilket betyder, at vores webshop lever op til alle nødvendige standarder for sikkerhed og troværdighed. Du kan derfor trygt handle hos os.

Super flotte billeder

Super flotte billeder, professionel opsætning og en rimelig pris for noget vi får glæde af langt frem i tiden!
Admen kan klart anbefales.

26 de abril de 2024

Kære Kim
Stor tak for din anmeldelse!

5+ STJERNER HERFRA

Vi fik lavet det sødeste og smukkeste babyshower skilt😍 Vi blev så overrasket og overvældet over resultatet😍
Det var første og ihvertfald ikke sidste gang at Admen.dk hører fra os!

24 de abril de 2024

Kære Rae

Tak for den fine anmeldelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har modtaget de fineste små…

Jeg har modtaget de fineste små billeder og de var pakket rigtig godt ind.

Hurtig respons på tvivls spørgsmål.

Alt positiv derfor 5 stjerner fra mig.

10 de abril de 2024

Kære Connie -
Det glæder os virkelig at høre, at du satte pris på din oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Hilsen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flot og overskuelig webshop med et…

Flot og overskuelig webshop med et stort udvalg.
Resultatet af mine to 50x70 plakater var i top-kvalitet.
Jeg får en garanteret glad søn at se juleaften. :)

22 de dezembro de 2023

Tusind tak
Glædelig jul og godt nytår!

Kvalitet helt i top!

Jeg har idag modtaget den smukkeste plakat til mit butiksvindue. Følelsen af at åbne noget som bare er 10 gange bedre end du havde turde håbe på! 😍 kvaliteten er helt i top og kan holde til lidt af hver, ikke pap som alle de øvrige jeg har haft. Admen har fået en ny trofast kunde i mig 👍🏼

5 de dezembro de 2023

Kære Olivia
Tusind tak for den fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Dårlig kvalitet

Det jeg har givet dem 2 stjerner for er indpakningen, det skal de have ros for.

2 de dezembro de 2023

Kære Lærke

Tak for din besked, og det er med beklagelse, at vi hører, at du ikke er tilfreds med kvaliteten af de modtagne A5 sportsplakater indrammet i glas trærammer. Du modtog også A5 personlig plakat.Vi sætter pris på din ærlighed og vil gerne løse denne situation for dig.

Vi vil gerne påpege, at vi arbejder hårdt for at levere produkter af høj kvalitet til vores kunder, og vi er stolte af den positive respons, vi normalt modtager. Det er dog ærgerligt at høre, at dine forventninger ikke blev opfyldt denne gang.

Vi ønsker at præcisere, at vores sportsplakater ikke er hentet fra Google. Vi plejer at tage billeder af vores plakater med rammer inden vi sender varen til kunderne. Baseret på disse billeder synes vi, at plakaterne ser skarpe og flotte ud.

For at sikre din tilfredshed vil vi gerne tilbyde dig muligheden for at returnere plakaterne og få dit beløb fuldt refunderet. Vi ønsker, at du er glad for dine køb hos os, og vi beklager, at du ikke har haft den forventede oplevelse denne gang.

Hvis du beslutter dig for at returnere produkterne, bedes du kontakte vores kundeservice, og de vil guide dig gennem returprocessen. Vi sætter pris på din feedback, og vi vil gøre vores bedste for at forbedre os.

Endnu engang tak for din ærlighed, og vi håber at kunne vinde din tillid igen i fremtiden.

God oplevelse.

Jeg kontaktede kundeservice og fik et hurtig svar tilbage.

Det har godt og hurtig service og det var en ren fornøjelse at handle hos admen.dk

Samt vi fandt en god løsning.

16 de novembro de 2023

Kære Sabrina

Tak for din positive anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er glade for at høre, at du værdsatte den hurtige og effektive service, du modtog fra vores kundeservice, selvom du desværre oplevede, at produktet blev beskadiget under forsendelsen.

Vi beklager dybt enhver ulejlighed dette måtte have medført. Det er vores mål at sikre, at alle vores kunder modtager intakte produkter, og vi arbejder konstant på at forbedre vores forsendelsesprocesser.

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden, og hvis der er yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Endnu en gang tak for din tillid til Admen.dk.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God kundeservice og hurtig levering

2 ordre er gennemført og begge ordre er modtaget inden for 2 dage

9 de novembro de 2023

Kære Maja,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du satte pris på vores service. Vi gør vores bedste for at sikre, at plakaterne når frem til dig så hurtigt som muligt. Vi forstår godt, hvor vigtigt det er, når man venter spændt på en bestilling.

Super god oplevelse

Super god oplevelse, opmærksomhed, venlighed alt er bare gået godt,handler gerne her igen

7 de novembro de 2023

Resposta de Admen.dk

Kære Jette, din feedback er værdsat, og vi er glade for, at du havde en positiv oplevelse med vores opmærksomme og venlige service. Det varmer vores hjerter at høre, at du overvejer at handle hos os igen. Vi fortsætter med at arbejde hårdt for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse.

Meget flot kvalitet

Meget flot kvalitet. Bestilte A4 billeder sf fodboldspillere de var klar til afhentning meget hurtigt. Bedste anbefalinger!

6 de outubro de 2023

Resposta de Admen.dk

Tak for din anmeldelse. Din feedback er meget værdsat, og vi vil fortsætte med at stræbe efter at give dig den bedste oplevelse med vores fodboldsplakater.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais