Dygtig og pålidelig tømrer
Dygtig og pålidelig tømrer, som har styr på hans håndværk! Kan virkelig anbefales- til både store og små opgaver!
Hos AEG Snedkeri kombinerer vi klassisk håndværk med specialbyggede løsninger, der er skabt til den enkelte bolig. Med mere end 10 års erfaring inden for tømrer- og snedkerfaget specialiserer vi os i kvalitetsløsninger efter mål — fra specialinventar og køkkenmontering til træterrasser, gulve og renovering. Det, der gør os unikke, er vores fokus på detaljerne, den personlige rådgivning og vores passion for håndværket. Vi har vores eget værksted, hvor vi producerer specialløsninger i massivt træ med fokus på kvalitet, funktionalitet og lang holdbarhed. Hos os er ingen løsninger standard — alt tilpasses kundens behov, bolig og ønsker. Vi tror på ærlig dialog, klare aftaler og håndværk, der er bygget til at holde. Derfor tilbyder vi altid 5 års garanti på alt udført arbejde og lægger stor vægt på, at vores kunder føler sig trygge gennem hele processen.
Dinamarca