Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Detalhes da empresa

1. Empresa de Software

AFAS Software is een familiebedrijf uit Nederland. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. We ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt en nemen daarbij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Informações de contato

3,8

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

181 avaliações

Respondeu a 93% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

AFAS is onze favoriete collega

Ik ben echt heel tevreden over AFAS. Het systeem werkt fijn en helpt ons om veel processen te automatiseren, waardoor we tijd besparen en beter overzicht hebben. Vooral het feit dat alles in één pakket zit (HR, finance, etc.) vind ik een groot pluspunt.

AFAS blijft ook continu verbeteren en vernieuwen. Er komen regelmatig updates en nieuwe functies bij, waardoor het steeds beter aansluit op wat je nodig hebt.

De support ervaren wij als prettig en professioneel: er wordt snel gereageerd en goed meegedacht. Dat persoonlijke contact maakt het samenwerken gewoon een stuk fijner.

In het begin was het zeker even wennen omdat het zo uitgebreid is, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, wil je eigenlijk niet meer zonder. De vele trainingen die beschikbaar zijn helpen daar ook enorm bij.

Al met al: een hele fijne en betrouwbare partner die ik zeker zou aanraden!

14 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Support afdeling heeft mij uitstekend verder geholpen

De support afdeling heeft mij ook gisteren weer vriendelijk en snel voorzien van een reactie waar ik mee verder kon. 1 AFAS Profit omgeving was voor ons onbereikbaar. Ik stelde de vraag om de omgeving te verwijderen zodat ik een nieuwe kon aanmaken, echter gaf support mij de oplossing om de admin gebruiker -waar ik toegang tot heb- te deblokkeren en ik vanuit de admin gebruiker in de omgeving kon. Zodat wij als organisatie zelf in control blijven om de omgeving wel of niet te verwijderen. Een mooie, doordachte oplossing!

13 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helpdesk ervaring efficient door goede incident begeleiding

Contact met de helpdesk is eenvoudig en efficiënt. Tijdens het aanmaken van een incident wordt je gesteund door meestal passende tips (geen vraag-antwoord bot gevoel) die je mogelijk op de weg helpen om zelf de oplossing te vinden.

Als die tips niet voldoende zijn is het incident snel compleet.

Daarna reageert de helpdesk vaak inhoudelijk direct goed omdat door de manier waarop het incident wordt ingestuurd het beeld dat ze krijgen al (bijna) volledig is. Soms duurt het wel iets langer voordat ze reageren, maar er is niet altijd haast bij gelukkig.

7 de abril de 2026

Overzichtelijk, snel en uitgebreid

Inmiddels werk ik vijf jaar met AFAS SB en ben erg tevreden. Het pakket is voor een eenpitter zoals ik eenvoudig in het gebruik. Ook 'moeilijkere' zaken, zoals inkoop en verkoop van activa zit er strak in.
Omdat ik alles zelfstandig doe heb ik me natuurlijk wel wat moeten verdiepen om bepaalde boekingen correct te doen (zoals voorraadmutaties), maar met alle AI die inmiddels beschikbaar is vormt dit geen enkel probleem. Bovendien zijn deze boekingen uitzondering, omdat het meeste via de verkoop- en inkoopfacturen automatisch gaat.

Ben net mijn aangifte IB aan het doen en de jaarcontrole en jaarrekening helpen mij hier opnieuw erg bij.

De prijs van het product voor ondernemers is € 59 per maand. Is dat veel ten opzichte van andere producten die bijvoorbeeld € 30 vragen? Ik vind van niet, omdat alle functionaliteit onbeperkt beschikbaar is. Ik hoef niets bij te betalen als ik bijvoorbeeld meer dan 10 inkoopfacturen moet scannen, of een bankkoppeling wil gebruiken. Ook koppelingen met andere pakketten, ik gebruik zelf Mollie en WooCommerce, zijn gewoon gratis. Vaak rekenen andere producten een meerprijs hiervoor.

3 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geblokkeerde administratie AFAS SB

Na een mislukte importpoging van het auditfile uit het vorige boekhoudprogramma is mijn administratie deels geblokkeerd. De foutieve import is niet terug te vinden om deze te verwijderen en handmatig in te voeren. Pogingen om contact te krijgen lopen dood gezien je hiervoor incidenten moet insturen wat niet kan als je hier geen cursus voor gedaan hebt. kortom je wordt van het kastje naar de muur gestuurd en kan wel iedere maand betalen voor een programma wat tot op heden nog steeds onbruikbaar is.

Abonnementsnummer 37951

2 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Maartje heeft ons super goed geholpen

Maartje heeft ons super goed geholpen. Uitzoeken wat het probleem was, terugkoppeling gegeven en gebeld om samen de stappen te doorlopen en de problemen op te lossen. Niet gelijk alles op kunnen lossen. Dit wordt nog verder uitgezocht en hier krijgen we nog een terugkoppeling van. Uit ervaring weten we nu dat de terugkoppeling snel zal komen.

30 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij zijn onlangs gestart met AFAS…

Wij zijn onlangs gestart met AFAS Direct en kijken daar erg positief op terug. De implementatie verliep soepel en was, met een beetje hulp van onze accountant, goed te doen. Binnen een paar weken waren we al live, wat echt boven verwachting snel ging.

We zijn hartstikke blij met het resultaat: de basis staat stevig en werkt zoals gehoopt. Tegelijk zien we nog volop kansen om verder te optimaliseren en door te groeien. Fijn om te merken dat het systeem daarin ook meebeweegt.

20 de março de 2026

Resposta de AFAS Software

Goed om te horen, Stannie!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Software die helpt om processen te standaardiseren en automatiseren

Wij werken nu een jaartje met AFAS en AFAS helpt ons onze processen te standaardiseren en te automatiseren. Door middel van AFAS hebben wij diverse applicaties samen kunnen brengen in 1 oplossing en kunnen wij onze workflows zelf inrichten en beheren. Het is een complex systeem, maar gelukkig biedt AFAS gemakkelijke cursussen aan die je kunt volgen om het systeem te leren kennen en eigen te maken. Lees ook ons klantverhaal op afas.nl.

19 de março de 2026

Resposta de AFAS Software

Wat goed om te horen, Patty! Fijn dat de cursussen ook goed helpen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We krijgen iedere dag de bevestiging…

We krijgen iedere dag de bevestiging dat onze keuze voor AFAS de juiste is geweest. Het biedt ons de mogelijkheid om onze organisatie verder te optimaliseren door processen te stroomlijnen en te automatiseren. Ook wanneer er klachten zijn worden deze serieus opgepakt.

17 de março de 2026

Resposta de AFAS Software

Wat goed om te horen, Hendrik!

Goed zicht, mega show

Goed zicht, hapjes en snel drankjes.
Alleen de wc was vies, kapot.

14 de março de 2026

Resposta de AFAS Software

Goed om te horen dat je het leuk bij AFAS Live hebt ervaren. Jammer van de wc's, gaan we doorgeven!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.