Binnen 24 uur bezorgd.
Ik heb gistermiddag haarproducten besteld die ik verder nergens kon vinden. Ook voor een schappelijke prijs. Binnen 24 uur bezorgd. Niks op aan te merken.
Africa Products Shop is specialized in hairwax, afro cosmetics and food products.
Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Ik heb online besteld alles was netjes aangekomen,ik had de verkeerde haar verf besteld dus ik wou het retourneren en ik wacht al 2 weken op de retour bon ik heb al betaald voor de label maar nogsteeds niet binnen
Ik bestel.
Krijg alle mails: bevestiging, komt volgende dag. En ineens: geannuleerd en terugbetaald. Geen uitleg, geen excuses.
En nog staat het op de website.
Zo teleurgesteld m!
besteld en de volgende dag in huis, ook voordelig
I ordered some products from this website only for me to receive an email that my order is canceled with no explanation. I'm told I'll get a refund in 10 days.
Woensdag avond laat besteld en vrijdag meteen geleverd! Ik had een grote pot shea butter besteld. Ik kreeg op donderdag een mailtje dat deze helaas niet op voorraad was, heel netjes opgelost door mij 2 kleinere potjes te sturen en ook nog een haar parfum en heerlijke plantain chippies! Super fijne service en hele snelle levering. De shea butter is ook van hele goede kwaliteit!
Ik wacht al sinds 19 februari op mijn betaalde bestelling via de webshop. De telefoon wordt niet opgenomen en er wordt ook niet gereageerd op de mail. Ik adviseer om vooral niet te bestellen bij deze shop. Want anders ben je je geld kwijt.
Uiteindelijk heb ik na 3 weken een mail ontvangen met excuses dat de producten niet voorradig zijn. Mijn geld is ook teruggestort.
Op dinsdag 3 busjes kerrie besteld en meteen betaald. Aan het einde van de middag opeens de mededeling gekregen dat mijn bestelling geannuleerd was, zonder opgaaf van reden. Het geld was terugbetaald, zo stond in rode letters te lezen. Helaas stond er niets op de rekening.tien maar gebeld, mevrouw aan de andere kant van de lijn sprak nauwelijks nederlands, ik kon haar mijn probleem niet duidelijk maken. Haar collega die ik uiteindelijk kreeg, verzekerde mij dat “ geld morge op rekening staat”. Het is nu 1200, en er is niets betaald, ook op mails wordt niet gereageerd. Erg slechte zaak.
Wel betaald, niets geleverd gekregen en krijg via de klantenservice ook niemand te pakken.
I ordered 3 weeks ago, I never received my parcel. I never even received the tracking number.
I spent 57€ and I’ve never ever gotten my order.
I’ve sent multiple mails to customer service, no answer
DO NOT ORDER FROM THIS WEBSITE, ITS A SCAM
Een product besteld via bol.com. Het werd snel bij DPD afgeleverd, maar daar ging het mis. Mijn bestelling bleef in het depot hangen, waarschijnlijk beschadigd. Ik heb contact opgenomen met Africa productschap shop om te vragen hoe we dit konden oplossen. Ik kreeg een zeer vriendelijke en behulpzame man aan de lijn. Hij heeft dezelfde dag het vervangende product opgestuurd, nu via DHL. De volgende dag werd dit netjes thuis afgeleverd. Ik kreeg daarna ook nog een mailtje van africa products shop. Echt super!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.