Afvallen met Bregje Avaliações 6

4,1

Detalhes da empresa

1. Supermercado
  2. Consultor de Saúde

Informação fornecida por fontes externas variadas

Wij zijn er trots op dat we een heel groot assortiment hebben aan dieet producten, zowel voor het eiwit- of proteïnedieet als koolhydraatarm. In onze eigen praktijk helpen we je zoveel mogelijk met afvallen. Tijdens de gratis (!) begeleidingsgesprekke...

Informações de contato

4,1

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

6 avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bregje,Koen,team.. het kan niet beter!

Mooi aanbod van -in mijn geval- ketovriendelijke /lowcarb producten.Sturen een nieuwsbrief met leuke acties of nieuwigheden zonder je mailbox te spammen.Verpakking met sticker op met een ludieke maar geen overbodige boodschap voor de bezorger.Je bestelling uitpakken is steeds een feestje,er wordt echt werk van gemaakt om je -soms toch wel prijzige- items in de best mogelijke toestand te ontvangen.(Als het fout gaat is het eerder door de pakketbezorgers.)Petje af voor de service van dit bedrijf en hun team!Communicatie is steeds snel en correct.Levering naar België is eerder 2 dagen hou daar rekening mee.Ik blijf trouwe klant,zij tonen en bewijzen hoe een webshop echt moet zijn.Bij je bestelling steeds een klein extra'tje.Soms artikelen aan een extra kortingsprijsje.Topbedrijf hoor!👌🏼

9 de janeiro de 2023

Vaste klant erbij!

Mooie en duidelijke webshop met producten waar ik van ga watertanden. Mijn bestelling is sneller dan verwacht binnen gekomen en het was een kadootje om uit te pakken. Daarnaast kwalitatief goede en lekker producten!

25 de fevereiro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte levering

Over de producten heb ik geen klacht maar zeker wel over de levering van door post.nl in België van deze producten. Ik was vandaag en gisteren de hele dag thuis en heb geen enkele keer een bel gehoord of iemand aan de deur zien staan. Wel verscheen er twee keer een briefje in men brievenbus en nu moet ik het product 10km verderop gaan halen morgen. Als er idd niemand thuis is oké, dan is dat normaal. Maar tegenwoordig zijn de postbodes al te mottig om tot aan de deur te komen en aan te bellen? Wauw echt erg

25 de março de 2021

Top webshop

Top webshop dat gerund wordt door geweldige mensen. Heel veel aanbod, ideaal om de keto-lifestyle makkelijker en vooral lekkerder te maken. Regelmatig hebben ze aanbiedingen en kortingscodes die ze sturen via de mail (een van de weinige nieuwsbrieven waar ik graag naar uitkijk). Ook vrijwel wekelijks winacties via de instragram. Wanneer iets niet op voorraad is, is het best snel weer aangeleverd. Ze voegen ook regelmatig nieuwe producten/merken toe, en de prijs is nergens anders goedkoper. En ook nog eens zeer snelle levering, vaak de volgende dag al in huis.

25 de fevereiro de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.