Oplichters! Ze zeggen dat ze ong 3m gaan ontstoppen. Maar uiteindelijk hebben ze voor 12m ontstoppen gerekend. Een factuur van ruim 2000 euro. Ik ga hiervoor een aangifte bij de politie doen. Bij min... Ver mais
Afvoer Ontstopping
Veja o que dizem as avaliações
Beste, wij zijn stichting regio ondersteunt we zijn op zoek naar mensen die opgelicht zijn door dit bedrijf, we komen graag met u in gesprek, om te kijken of we gezamenlijk een klacht kunnen in dien... Ver mais
Hier er ook ingetrapt. Betreft https://afvoer-ontstopping nl/ en of A.Y. Sanitair & Installatie €920 voor anderhalf uur werk.... Heb juridisch advies ingewonnen. Ik raad iedereen aan om meldi... Ver mais
Opgelicht!!
Via mooie website ontstopping service dichtbij gevonden in Nieuw-Buinen. 0850046196.
Zouden tussen 16.00 en 18.00 uur komen. Was er om 19.30 uur met grijze lage bestelauto zonder opschrift.
Keek met telefoon lamp in leeg keuken kastje zonder schot weg te halen en vroeg meteen €330 , en daarna per meter (?).Toen ik zei dat dit erg veel was kon het voor €250.
Niet op ingegaan.€42,35 voorrijkosten betaald. Afgeschreven op rekening:
iZ*jlaserviceEtten-Leur.
Heb daarna weer gebeld maar het contact werd verbroken. Boze mail gestuurd: mailbox vol.
Voel me opgelicht!!!
Een erkend bedrijf ontstopte de gootsteen binnen een half uur voor €120.
Website moet verwijderd worden.
Oplichters.
Op zondag de afvoer verstopt en via internet de Afvoer Ontstopper gecontacteerd. Konden meteen iemand sturen, tegen zondagtarief uiteraard. Kon wel even wachten dus dinsdagmiddag afgesproken. Dinsdag 17 uur nog niemand. Gebeld, drukdrukdruk, en ik kom woensdag tussen 9 en 10 uur. Er kwam niemand!
Geprobeerd te bellen, 2 nummers, geen was bereikbaar. Contactservice ingevuld, geen reactie.
Claimen 2613 tevreden klanten te hebben maar je ziet er maar 3 van op hun site, de rest zie je niet.
Diffuse tarieven, € 150,- voorrijkosten en de rest per meter.
Oplichters, trap er niet in.
Oplichters!
De rekening was heel hoog voor het probleem dat we hadden. Niet bellen!!! Ze zijn oplichters!!! Zoek gewoon een andere loodgieter in de buurt.
Dit bedrijf is een scam
Dit bedrijf is een scam! GA NIET MET DIT BEDRIJF IN ZEE. Doe het niet. Bekijk al deze reviews. Het is echt waar. Google zou ze ook moeten blokkeren om te adverteren op hun platform. Jammer dat deze reviews niet automatisch omhoog komen in hun advertentie. Dan kan deze oplichterij voorkomen worden.
LET OP NOOIT DEZE SERVICE AFNEMEN
LET OP! NOOIT DEZE SERVICE AFNEMEN bij afvoer-onstopping.nl!
Neem nooit deze service af. De kosten die ze maken is niet realistisch, ik wou dat ik vooraf research had gedaan.
De kosten voor onstopping liggen tussen €90,- en €150,-. Dit bedrijf komt met een eindrekening van meer dan €1000,-.
Ik hoop dat ik iedereen optijd waarschuw!
DRAMA
DRAMA! Alsjeblieft bel nooit dit bedrijf. Je wordt extreem opgelicht. Ze hebben geen verstand van zaken en rekenen extreme bedragen voor helemaal niks.
Zelfs 1 ster is nog te weinig
Zelfs 1 ster is nog te weinig. Trap er niet in! hoe hoog de nood ook is.
Keukenafvoer naar de tuin was verstopt. Ik ben zo naïef geweest om de eerste de beste op google die snel en betaalbaar zou zijn te bellen.
Na kosten te hebben besproken na inspectie ging meneer aan de slag maar kon het niet verhelpen. Ik moest 307Euro betalen en vervolgens lukte het niet. Dit was laat in de middag en de volgende dag zou er iemand komen met groter apparaat. Er kwamen dan niet zoveel kosten bij zei de meneer. Volgende dag kwam er inderdaag iemand maar het zou wel 400 gaan kosten. Dat vomd ik raar. Na overleg kwam hij terug met een bedrag van 200. Moest ook eerst betalen…Op dat moment had ik eigenlijk al mijn conclusies moeten trekken maar ja, toch maar doen want dan is het probleem opgelost.(dacht ik) Ook deze meneer kreeg het niet voor elkaar de put moest volgens hem opgebroken worden en dat kon hij niet zelf en dan zou er weer iemand anders komen. Toen heb ik hem vriendelijk verzocht om weg te gaan. 500 euro lichter en probleem niet gefixt. Heb toen maar rondgevraagd naar een gerenomeerde betrouwbare loodgieter. Die kon de volgende dag in een uurtje alles oplossen voor 129,-
Ik heb mn lesje wel geleerd…
Kan het alleen maar eens zijn met de…
Kan het alleen maar eens zijn met de vorige recensies: het zijn oplichters eerste klas!
Absurd dat dit bedrijf kan bestaan.
Absurd dat dit bedrijf kan bestaan.
Afvoer-ontstoppingen of Red One & Installation, staan op vrijwel alle review sites als oplichters omschreven. Ze gebruiken op Trust Pilot en de eigen site nep reviews. Rekenen 6 keer dde prijs van goede en betrouwbare loodgieters.
Verder is de garantie die zij aanbieden een grote grap aangezien ze dit alleen in de avond plannen terwijl je dan alsnog 50% extra moet betalen. Of je moet meer dan een week wachten.
Goed als dit het was geweest dan had ik er niet meer over na gedacht maar de verstopping was binnen 3 dagen volledig terug. Opnieuw gebeld, weer leek het vrij netjes totdat ik vertelde dat ze al eerder waren geweest. plots was de planning erg druk en konden ze pas in de avonden.
Gelukkig heeft een echte loodgieter het kunnen herstellen. voor 1/6e van de prijs
234 euro maar niets opgelost
159 euro starttarief, 59 euro voorrijkosten. 209 euro dus, en dan moeten ze nog beginnen. Met een freesboor door de leiding kost 49.95 per meter. Kijken met camera of met hoge druk doorspuiten kan allen met "vervolgafspraak ".
Na een uur proberen met de freesboor was het probleem nog niet opgelost.
Hoefde de bokrfreeskosten niet te betalen, maar wel 234 euro. Niet 209 euro? Oh nee, die 209 was excl. btw.
RRS kon het wel. Kostte 105 euro.
Oplichters! huur ze niet in
Ze doen het voorkomen alsof ze voor €35 komen. Maar voor dat bedrag doen ze niets.
Ze laten je vluchtig een prijslijst zien, €189 voor het eerste half uur en dan €33 per extra 15 minuten, lijkt redelijk want ze zeggen een half uur tot een uur bezig te zijn. Tot je moet afrekenen na een uurtje werk en je een rekening van meer dan €900 gepresenteerd krijgt. Blijkt dat ze belachelijk veel geld rekenen per meter dat hun veer de leiding in gaat en de prijzen ook nog een ex BTW zijn (wat overigens al lange tijd niet meer mag bij consumenten)
Met tegenzin betaal je het dan maar, want achteraf kan je er moeilijk op terug komen.
Week later is het probleem wat verholpen blijkt te zijn echter gewoon weer terug. Ze komen dan met veel moeite opnieuw langs, nadat ze je wel 3 uur laten wachten. Vervolgens zijn ze 15 minuten bezig voor wederom een tijdelijke oplossing die het echte probleem niet verhelpt.
Een eerlijk bedrijf rekent 200 tot 300 voor dergelijke werkzaamheden en geeft je eerlijk en goed advies. Dit bedrijf is uit op snel geld en maakt misbruik van je onwetendheid. Ga hier niet mee in zee!
Niet bellen kost veel maar lost niets op
de wasbak maakte een ploppend geluid dus gebeld. er kwam snel iemand langs zonder verder onderzoek te doen moest de afvoer ontstopt worden, het bericht kosten vooraf bekend betekend niets je hoort alleen wat de kosten per meter en per uur is. uiteindelijk mee akkoord gegaan. maar na bij 700 euro armer te zijn. was het dat we hem fout voorgelicht hebben en dat het in de afvoer van het toilet zat die zou dus van de muur af moeten. ik had er inmiddels geen goed gevoel meer bij en gaf aan dat dat niet ging gebeuren. dus probleem niet opgelost 700 euro armer. ik een lokale loodgieter gebeld die kwam kijken ook onder het huis en die gaf aan dat het waarschijnlijk ik het riool buiten het huis lag en dat ik de gemeente moest inschakelen.
dat gedaan de gemeente stuurde een bedrijf dat de grond buiten openmaakte, en daar bleek de afvoer gebroken te zijn. koste voor ons 0 euro.
of te wel 700 euro kwijt aan iets wat niets had hoeven te kosten behalve voorrij kosten en eventueel een kort onderzoek. het bedrijf rekent veel maar geen garantie als ik hem ook met het toilet aan de gang had laten gaan was ik zo maar 12 a 1300 euro kwijt geweest en was het nog niet verholpen, wie weet wat hij verder nog had kunnen verzinnen.
Pas op voor dit bedrijf. OPLICHTERS!!
Pas op voor dit bedrijf. Ze hebben bij mij de verstopping niet verholpen bij een pand dat in mijn beheer is. Verstopping was niet opgelost, sifon niet goed terug gemonteerd waardoor de boel ook nog een lekte. De huurders zaten nog steeds met een verstopping. De rekening was €670 voor een uurtje prutswerk. Regelrechte oplichters dit. Pas op, het lijkt of je met het goede gerenommeerde RRS te maken hebt maar het zijn deze oplichters.
OPLICHTERS!!!!
OPLICHTERS!!!!! Sturen iemand langs van A.Y. Sanitair en €1350 betaald voor zogenaamd 15 meter ontstopping. De Gemeente Eindhoven heeft ed echte verstopping uiteindelijk weggehaald, gezien deze onder gemeentegrond lag op circa 5 meter. Klantenservice boeit het niks en betaald geen cent terug. NIET BELLEN!! Wij gaan nu juridische stappen nemen tegen deze oplichters.
Ze lokken je met lage voorrijkosten
Ze lokken je met voorrijkosten van €35, maar als ze er zijn blijkt dat ze een starttarief hebben van €189 !!!
Dan komen er nog kosten bij per meter.
Uiteindelijk verstopping wel opgelost maar zo'n €450 lichter
Als ik 0 sterren kon geven..
Als ik 0 sterren kon geven... Niet alleen wordt er telefonisch misleidend gecorrespondeerd, de prijzen zijn 4x marktconform. We hebben uiteindelijk de installateur weg gestuurd zonder te werken. 550 euro (afgedingd, oorspronkelijke prijs hoger) voor een simpele keuken ontstopping. Heeft ons 112 euro aan annuleringskosten gekost (weer afgedingd, was hoger). Oplichters. Nooit mee werken.
Nooit bellen voor verstopping of iets…
Nooit bellen voor verstopping of iets dergelijks.
Voor 1 uur werk is een rekening van €576,- gepresenteerd. Het zijn dus OPLICHTERS!!!!
Ik ga aangifte doen bij de politie en zal het tv programma opgelicht aanschrijven,
Wat een tuig!!!
Eerst krijg je een Hindoestaanse aan de telefoon die slecht Nederlands spreekt. Bij klachten wordt je telefoon geblokkeerd. Wat een hufters!!
VIEZE VUILE GORE TERINGLIJERS!!
VIEZE VUILE GORE TERINGLIJERS!!! LEES DEZE REVIEWS EN WIE EEN WEBSITE KAN HACKEN HAAL HET DIT BEDRIJF VAN HET INTERNET AF AUB!!!!
NIET NORMAAL WAT EEN OPLICHTERS!!!!!
Fake bedrijf; echte oplichters!!!
Kom vandaag tot de ontdekking dat hun emailadres ook fake is. OUTLOOK kan de mail niet bezorgen na herhaaldelijk dit geprobeerd te hebben. Klachten.nl geeft ook aan dat het bedrijf niet reageert. ECHT vuile schoften zijn dit.
Vuile GORE oplichters
Met een schappelijk voorrijkostenverhaal begonnen aan een groot oplichters praktijk. Ik begin U te vertellen. Neem dit bedrijf nooit want zei komen met zgn spiraal kosten per meter van 67,03 de ex BTW. Maar de monteur wilde wel schappelijk zijn omdat hij zei dat het 14 meter was tot aan de straatkolk. En dan werd de rekening wel heel duur vond hij. Dus hij rekende uiteindelijk 8mtr... Het totale plaatje was 620 euro voor een half uurtje werk. Later ga je beseffen dat je zwaar belazerd bent als je gaat rondbellen bij gerenommeerde bedrijven. Ik ben zo boos op mezelf dat ik me zo heb laten naaien.