Sendte meg kalasje og faktura uten…
Sendte meg kalasje og faktura uten videre etter jeg tok kontakt for et pristilbud, jeg sendte den i retur og senere fikk jeg brev om inkasso oppdrag på meg fra agderkalasje. Styr unna! Bare idioter.
Bestilte kaleche. Den kom som aftalt.
Fik dog lov at betale moms i begge lande. Og told og moms af moms. Så vær opmærksom på at der kun skal betales moms i det land hvor varen skal bruges. Told tilkommer oveni prisen. Jeg ankede sagen for agder kaleche og de betalte momsen tilbage ret hurtigt. Kalechen passer udemærket og generelt er jeg tilfreds. Men så i dag fik jeg en inkasso rykker med posten. At de ikke har modtaget min betalning. Firmaet har tidligere bekræftet min overførsel og sender i øvrigt ikke kalechen før den er betalt. Men stadig inkassorykker.
De er totalt til grin. Køb ikke her!! Der er ikke styr på en skid.
Levere ikke til tiden og heller ikke som aftalt efterfølgende.
Ventede i 3 måneder på og få min kaleche.
Kunde service er kun god ind til der ikke er flere undskyldninger efter det er det umuligt og få fat i dem hverken på mail eller telefon.
De siger når du får regningen og betaler, så sender de kalechen, men det passer ikke der går yderligere 1 måned hvor det næsten er umuligt og få fat i dem.
Køb aldrig kaleche her hvis du vil ungå bøvl.
Leverer ikke i tide eller som avtalt i etterkant.
Ventet i 3 måneder for å få hetten min.
Kundeservice er bare god til det ikke er flere unnskyldninger, etter det er det umulig å få tak i dem verken på e-post eller telefon.
De sier når du får regningen og betaler så skal de sende panseret, men det passer ikke, det går enda en måned hvor det er nesten umulig å få tak i dem.
Kjøp aldri baldakin her hvis du vil unngå trøbbel.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.