Agrishop Avaliações 102

O TrustScore é 2 de um total de 5

2,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Enorm teleurgesteld in deze webshop. Meer dan een week na besteldatum had ik nog niets gehoord of ontvangen, dus zelf er maar achteraan gebeld. Een van de artikelen bleek niet op voorraad en het was... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ik had natuurlijk de reviews moeten lezen voor ik iets bestelde bij Agrishop. Ik wacht nu al twee weken op de bestelling in plaats van de gesuggereerde twee dagen. Nog steeds niets ontvangen dus, all... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer slechte service bestelling gedaan ontbrak een klein onderdeeltje zou ik m’n hele vogelkooi weer uit elkaar moeten schroeven . Heel ver werk voor een heel klein onderdeel wat ontbrak! 0000 servic... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sneller dan dit kan haast niet. Ik heb de bestelling afgelopen zaterdag gedaan en betaald en vandaag was het pakket al geleverd door DPD. Ik was niet thuis en het pakket was netjes bij de voordeur afg... Ver mais

2,0

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

102 avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hier word ik niet blij van!

Bestelling gedaan op 1/8/2025 geleverd op 11/10/2025.
Meermaals gemaild, uitgelegd… helaas zonder resultaat.
Agrishop verstopt zich achter de leveringsdiensten van bv DPD en ontloopt op die manier zijn eigen aandeel in verantwoordelijkheid nemen ten aanzien van de klant.

13 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Levertijd is echt rampzalig.

Levertijd is echt rampzalig.. heb een week geleden besteld en echter is mijn pakket alleen nog maar aangemeld bij dpd. Had ik het eerst hier maar gelezen, rampzalige winkel dit, eens en nooit meer!!

2 de outubro de 2025

Wat een ellende.

Wat een ellende.
Ze beloven "levertijd 1 tot 2 dagen" Vergeet het maar. Mailen of bellen, je krijgt steeds valse info. 'Het is verzonden' nee hoor het is aangemeld bij de pakketdienst. Op woensdagochtend aangemeld ene donderdagnamiddag afgehaald door DPD. En za./zo doet DPD niets. Na ruim een week krijg ik een onvolledig pakket, het belangrijkste onderdeel ontbreekt. Ze ondernemen direct actie en sturen een nieuwe Top, erg goed. Telefonisch wordt gezegd 'in een versnelde procedure'. Overmorgen heb je het Vergeet het maar. Desgevraagd zegt men 'wij beloven nooit iets'. Wordt waarschijnlijk vrijdag. Nee dus, pas de week daarop. En op de website???... daar staat nog steeds 'levertijd 1-2 dagen.

12 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Op de website beloven ze verzending…

Update: ondertussen 12 september, nog steeds wachtende op een deel van de bestelling. Op 25 augustus besteld en betaald, op 12 september nog altijd niet geleverd. bedroevend! "We zien ook dat het nog niet geleverd is, zullen een onderzoek opstarten bij transportfirma"....Op de website beloven ze verzending binnen 1 à 2 werkdagen, maar de aanmelding voor verzending is bij het transportbedrijf pas na 5(!!!!) werkdagen gebeurd. Nu nog wachten tot ze de goederen bezorgen aan het transportbedrijf en dan kan het nog enkele dagen duren.... ze beloven veel, maar schieten tekort.
De "interventie" van de medewerkster van het callcenter was ronduit bedroevend. Toen ik mijn ongenoegen uitte, heeft ze wel 3 keer mijn bestelbon voorgelezen (had ik zelf ook wel, dus overbodig en onnozel), enkele lange stiltes (waarbij ik vroeg waarop ze wachtte en geen respons kreeg), en ze bleef herhalen dat zij er niets meer kon aan doen, dat het nu aan de transporteur is.
Excuses voor het breken van verkoopsbeloftes komen er niet, alleen een vingerwijzing naar de transporteur. Echt BEDROEVEND, NOOOOOOIT meer!

1 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Levertijd klopt niet, zijn niet eerlijk

Ook al staat er een levertijd van 1-2 dagen, het moet gewoon uit Duitsland komen en duurt gerust 2 weken. Ik heb ze gebeld dat ik liever heb dat ze eerlijk moeten zijn op de website, we hadden haast en dat had ik het ergens anders besteld, maar het was niet hun schuld, het is altijd druk in de zomer. Helaas geen excuus, bij meerdere bestellingen was het gewoon 2 weken. Niet eerlijk en slecht. Ook niet vriendelijk aan de telefoon.

29 de agosto de 2025

Voor mij nooit meer Agrishop

Voor mij geen Agrishop meer.

Klantenservice neemt de telefoon niet op en communiceren totaal niet over een vertraagde bestelling. Ze geven zelf aan dat bestellingen die vóór 10:00 in de ochtend worden geplaatst, direct die dag verzonden worden. Mijn bestelling van dinsdagochtend komt nu pas na het weekend binnen. Vanwege geplande werkzaamheden ben ik nu genoodzaakt elders de producten te bestellen, maar het pakket dat inmiddels onderweg is, moet ik op eigen kosten retourneren.

Op geen enkele manier wordt er meegedacht met de klant of worden er excuses gemaakt. Laatste keer dat ik daar iets besteld heb.

22 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer slechte ervaring met Agrishop – absoluut geen aanrader!

Ze beweren binnen 1 à 2 werkdagen te leveren, omdat ze zogenaamd naast de bezorgdienst DPD zitten. Maar in werkelijkheid heb ik na een week nog steeds niets ontvangen. Ze nemen de telefoon niet op en reageren niet op e-mails. Uiteindelijk moest ik mijn bestelling annuleren.

Daarna opnieuw besteld. Wat denk je? Weer meer dan een week vertraging. Na een e-mail sturen bleek dat ze mijn bestelling gewoon waren vergeten te versturen. Echt amateuristisch!

En als de producten dan eindelijk aankomen, blijkt dat de informatie op de website niet klopt. Producten die als "vaak samen gekocht" en "accessoire" worden aangeboden, blijken helemaal niet compatibel met elkaar te zijn. En de klantenservice? Die neemt geen verantwoordelijkheid en schuift alles af op de klant.

Kortom: geen service, verkeerde informatie, slechte communicatie en amateuristisch bedrijf. Voor mij nooit meer Agrishop.

20 de agosto de 2025

Het is goedkoper dan de meeste webshops

Het is goedkoper dan de meeste webshops
Maar levertijd of enige communicatie over mijn verzending laat op zich wachten.

Iets dringend nodig ben je beter te bestellen op een ander webshop
Betaal je iets meer maar heb je het wel optijd .

Ik was genoodzaakt voor iets wat ik bestelde bij agrishop en het zeker dit weekend nodig had
Te moeten opnieuw te bestellen bij een andere webschop broedservice.nl
Daar bestellen amper een 30 tal min laten een bericht uw pakket is verzonden
Morgen heb ik het in huis

Daar kan agrishop alleen maar iets van leren

15 de agosto de 2025

Waarschuwing, bestel elders

Zoals ander beschreven duurt de levering vele malen langer dan ze via de website aangeven.
Had ik van te voren maar gecheckt bij de reviews dan had ik never en nooit bij deze site een bestelling geplaatst.
Echt mensen bestel elders ook al betaald je daar net ietsjes meer.

13 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ook hier een slechte ervaring met een…

Ook hier een slechte ervaring met een tijdelijke omheining voor onze hond. Afgelopen zondag bestelling geplaatst, mooi op tijd voor onze vakantie. Woensdag mail gestuurd want levertijd stond op 1-3 werkdagen en dat was dag 3. Het zou die dag uiterlijk volgende dag verstuurd worden het was namelijk druk.... Krijg ik nu net een mail (dag 4) dat het opeens niet voorradig is en het pas ergens volgende week komt. Nou dan zijn wij al weg! Gevraagd mijn bestelling te annuleren en geld te retourneren.

Nu besteld via Bol, hopelijk komt dit wel binnen voor we vertrekken. Helaas betaal je daar 35€ meer maar je moet wat!

Mocht je dus iets nodig hebben voor de vakantie zoek naar een ander bedrijf.

31 de julho de 2025

Top klantendienst!

Tijdens het transport met een externe dienst waren enkele onderdelen verloren gegaan. Ik nam contact op met de klantendienst en werd heel snel en vriendelijk geholpen. Zonder gedoe of extra kosten werden de vermiste stukken onmiddellijk opnieuw opgestuurd. Topservice!

31 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles keurig in orde en op tijd geleverd!

Ik had voor het eerst iets besteld op deze webshop en ook betaald met iDeal. Het ging om een omheining voor onze honden op de camping (dus geen goedkoop dingetje) en wij hopen op dat moment 2 weken later te vertrekken. Dan wil ik het graag mee nemen natuurlijk!
Zegt mijn man: ‘ik zag dat je iets besteld hebt, heb je de reviews gezien van dat bedrijf?’
Dus ik zei: ‘nee ik heb de website bekeken en dat zag er betrouwbaar uit als ik zocht op camping afrastering of schapen gaas kwam dit bedrijf gelijk naar boven. Ik vond de prijs interessant en ze bieden precies wat ik zoek aan.’
Dus ik ging reviews lezen en schrok erg…. Oeps ik ben hier altijd heel secuur in en koop niet zomaar overal wat! Zou ik nu een fout gemaakt hebben en het pakket niet voor de vakantie krijgen of nog erger zou ik kunnen fluiten naar mijn gaas en mijn geld? Nou mensen ik heb het op zaterdag einde van de middag besteld en het werd de dinsdag erna keurig in orde bezorgd! Dus keurig met 2 dagen. Ik zeg niet dat andere ervaringen onjuist zijn maar om dit bedrijf zo weg te zetten vind ik wat heftig. En deel daarom met jullie mijn positieve ervaring!

22 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte ervaringen met levertijd en retour

Levertijd niet zoals aangegeven op website, van snelle verzending komt niets terecht.
Producten zijn ondanks dat dit wel zo op de website wordt weergegeven niet voorradig met als gevolg een trage levering. Vervolgens volgt een lastig retourproces. Kortom: slechte ervaring met dit bedrijf, wij bestellen er nooit meer.

4 de julho de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima webshop

2 bestellingen zijn nog onderweg maar ik heb al ontzettend veel besteld vorig jaar en dit jaar. Alles prima in orde ontvangen. 1x gehad dat er een doos kapot was en wat krammen eruit waren, gemaild en deze wilden ze vergoeden, toch niet gedaan het waren er maar een paar maar de service is dus wel goed.
Enige minpuntje, het ontvangen duurt wel erg lang en dat vind ik wel erg jammer, maar als je geduld hebt een prima webshop om te bestellen!

9 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Délai de livraison trop long

Plus de 2 semaines pour recevoir une commande (3 articles, livrés en 2 fois...) et aucune explication excepté le fait d avoir beaucoup de commandes. Il mentionne pourtant livraison rapide...

5 de julho de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.