Top service! Helaas was de jas de ik wilde online uitverkocht (erg populair model blijkbar haha), maar door de goede service konden ze deze nog vanuit de winkel in Amsterdam verkopen! Elk jaar weer bl... Ver mais
Slechte kwaliteit, nog slechtere service Winterjas van Airforce scheurt na zeer beperkt gebruik door een constructiefout. Klacht wordt zonder inspectie afgewezen omdat de garantie “verlopen” is. Ge... Ver mais
Draag mijn Airforce jas nu al 2 winters en ben daar zeer tevreden over, afgelopen week ging mijn knoop helaas stuk van de jas. Contact opgenomen met Airforce en zei stuurden mij kosteloos een setj... Ver mais
Air-force.nl | De officiële webshop van Airforce. Bekijk onze collectie!
Max Planckstraat 3, 2041 CX, Zandvoort, Holanda
Respondeu a 64% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Vorig jaar een aan het einde van het ski seizoen een Air Force jas gekocht voor onze vakantie naar Lapland in Januari 2026 .Jas netjes in de kast gehangen, was immers te warm om het te dragen. Net voor onze vakantie jas uit de kast gehaald en max 5x gedragen. In Lapland aangekomen(24-01) op dag 1 gaat de rits kapot wat niet lekker is met -29. Zeer teleurstellend. Met veiligheidsspelden de jas en rits dicht gehouden. Had wel meer kwaliteit verwacht.

Resposta de Airforce
Slechte ervaring met airforce!
Tot 2 keer aan toe vlekken in de jas, naar de stomerij gestuurd, niet geholpen. Bij airforce aangegeven bij de eerste jas gaven ze aan dat het een fabrieksfout was dus geld terug gekregen. Dus een nieuwe gekocht want he denk is niet mijn fout dus koop hem opnieuw. Weer vlekken die er niet uitgaan ook regendruppels trekken er zelfs in! Jas van 299 euro. Dit mag toch niet voor zo een dure jas, je kan beter een jas op de markt kopen die is nog beter. En weet dat de jassen uit china komen en dan zoveel geld durven vragen.

Resposta de Airforce
Contact gelegd met Airfors ivm jas die al 3maal gemaakt is door Bijenkorf rotterdam hun verwezen mij naar de service/garantie van Airfors Airfors verwijst mij naar Bijenkorf
Wat een zielig hoopje is die winkel bahbah
Nooit meer deze kneuzen

Resposta de Airforce
Polite in-store staff, but extremely poor customer service once an issue arose.
Incorrect delivery information was provided and later admitted to be unachievable. No accountability or resolution was offered. Would not recommend based on customer service alone.

Resposta de Airforce
Slechte kwaliteit, nog slechtere service
Winterjas van Airforce scheurt na zeer beperkt gebruik door een constructiefout. Klacht wordt zonder inspectie afgewezen omdat de garantie “verlopen” is. Geen enkele bereidheid om mee te denken, zelfs niet om de jas te bekijken. Voor zo’n duur merk absoluut onacceptabel. Mijn advies: besteed je zuur verdiende geld liever aan een beter merk. Airforce is zeker een AFRADER

Resposta de Airforce
Door de grote drukte met de bezorgingen van black Friday en Sint zou mijn pakket niet voor onze ski trip binnen komen. Door de hulp van Monica toch voor elkaar gekregen dat mijn super toffe pak op tijd mee kan! Bedankt Monica!
Heel slecht merk, jas gekocht van €250,- en binnen het jaar al volledig verkleurd " door de zon"..!
Dit netjes binnen het jaar gemeld maar er word niets aan gedaan, erg slechte service en voor mijn kinderen geen rommel meer van dit merk
We waren op zoek naar een bepaalde skibroek (Aspen ski pants star). Via de app functie op website wel 8x gevraagd wanneer die broek weer binnen zou komen. Steeds weer als antwoord: “ binnen 2 weken” Na 10 weken vragen kwam er niets. Daarna een kort bericht dat het niet meer binnen zou komen. P navraag of we een andere broek voor dezelfde prijs konden krijgen was het antwoord heel kort: nee
Zeer klantonvriendelijke service
Gezien de koude dagen er weer aankomen heb ik mijn winterjas er weer bij gepakt! Tot mijn grote schrik is de jas helemaal oranje verkleurd. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en er werd aangegeven dat dit vaak gebeurd wanneer de jas niet juist is onderhouden of opgeborgen. De bovenste laag zou slijten en de jas zou ingesprayed moeten worden met een protection spray. Wanneer dit niet gebeurt zou de jas in de loop van de tijd verkleuren. Het valt dan ook niet onder de garantie.
Hier heb ik als reactie op gegeven dat mijn jas nog nooit is gewassen en is ingesprayed met hun eigen spray van Airforce
Hier heb ik nooit een reactie op gekregen!
Mijn vorige jas heb ik op dezelfde manier behandeld en bewaard en heeft hier nooit last van gehad. Dat een jas in de loop van de jaren slijtage krijgt is niet meer dan logisch, maar een jas van €300 euro die na 1 jaar compleet oranje is en klaar voor de container vind ik persoonlijk belachelijk.
Een jaar geleden heb ik bij jullie een jas gekocht voor €170. Tot mijn grote teleurstelling is de jas nu al verkleurd. Voor een product in deze prijsklasse had ik een veel betere kwaliteit en langere levensduur verwacht. Het is erg jammer dat dit zo snel gebeurt, zeker omdat ik altijd zorgvuldig met de jas ben omgegaan.
Graag hoor ik van u welke oplossing u hiervoor kunt bieden. Ik verwacht in ieder geval een passende compensatie of een andere vorm van herstel.
N.Dayn
Ik twijfelde tussen een aantal modellen jassen en de maten dus ik had gebeld met de klantenservice. Amber luisterde echt naar me en mijn wensen en heeft me echt goed geholpen. Ik was echt heel positief verrast en heb dit ook met meerdere mensen in mijn omgeving gedeeld.
Nu belde ik opnieuw voor advies en dit keer voor een jas voor me dochter en dit was een heel ander gesprek met een andere medewerker waar ik de naam niet van heb verstaan. De medewerker had duidelijk geen zin om me te woord te staan en heb het uit eindelijk zelf maar uitgezocht. Ik schrijf eigenlijk nooit revieuws maar ik was gewoon echt verbaast hoe groot het verschil is in wie je treft dit is echt een hele andere ervaring. Omdat ik waardeer hoe ik de eerste keer geholpen ben heb ik wel 2 sterren gegeven maar anders had ik liever 0 sterren geplaatst. Misschien kunnen jullie je collega's mee laten luisteren bij Amber haar gesprekken want zij weet wel hoe je klanten goed te woord staat en helpt
In augustus winterjas gekocht in Bataviastad. Echter liet de binnenvoering los. Krijgen geen gehoord bij de klantenservice. Er wordt gezegd dat hun niet na kunnen gaan of de jas op de juiste manier gebruikt is en het volgens hun niet onder de garantie valt. Een jas van over de 200 euro. We kunnen het laten maken en dan vergoeden hun de kosten tot 20 euro. Telefoniste was allerminst vriendelijk. Beetje jammer dit. Nog nooit meegemaakt. Never again. Met de vriendelijke medewerker van Airforce Outlet in Bataviastad is wat anders afgesproken. Wij kunnen de jas idd wegbrengen en hij zorgt ervoor dat het benodigde bedrag terug gestort word. Er is niet over maar 20 euro besproken. Deze persoon heeft het prima aangepakt. Kan het hoofdkantoor nog een voorbeeld aan nemen. Bedankt R voor je goeie aanpak.

Resposta de Airforce
Heb een jas in mijn maat M gekocht. Op de website staat dat de jas ruim valt. De jas valt inderdaad ruim maar de mouwen zijn veel te kort voor een maat M. Helaas kon ik de jas niet meer ruilen. Een week later staat de jas met 30% korting op de website. Dubbel balen....

Resposta de Airforce
Ik heb vorig jaar een donkere blauwe airforce jas gekocht voor mijn dochter en gister wilde mijn dochter hem aan doen en haalde ze die uit de kast en is ie helemaal verkleurd op de mouwen en de rand van de capuchon een rode gloed… ik heb meerdere jassen van Airforce en hebben dat niet en nog nooit meegemaakt! Zo’n dure jas en maar 1 winter mee doen is wel echt niet de bedoeling neem
Ik aan ….

Resposta de Airforce
Wat een topservice! Er was een knoop gebroken op onze airforce jas. Via de whatsapp knop op de website heb ik gevraagd waar ik een identieke knoop kon bestellen. Binnen een dag kreeg ik een nette reactie en er zijn direct 2 knopen uit service toegezonden. Bij Airforce weten ze wat klantvriendelijkheid is!

Resposta de Airforce
Vorige editie jassen top qua kleur, kwaliteit enz. na 7 jr verkleurd maar dat mag dan ook! Dus......
Vorig jaar 2x nieuwe besteld en binnen het jaar al helemaal verkleurd!! Niet uitgewassen, lijkt door de zon te komen, kwalitatief echt anders dan de vorige jassen, het zwart wordt roodachtig op de plekken waar de zon schijnt. Jammer want vorige jassen gingen lang mee en deze binnen 1 jaar rijp voor de kliko.

Resposta de Airforce
Al meerdere jaren buitenjassen gekocht van airforce. 1 jas 7 jaar geleden gekocht en die draag ik nog steeds. De laatste paar jaren ook ski pakken gekocht. Prijs kwaliteit is top als je het vergelijkt. Afgelopen jaar een beige pak en alleen maar complimenten gehad op de ski piste. Dit jaar hetzelfde pak gekocht in een andere kleur, nu al zin de piste op te gaan!

Resposta de Airforce
Super snel contact via de app over een verloren knoop. Deze wordt snel kosteloos opgestuurd, hele goede service! Dankjewel Airforce!

Resposta de Airforce
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.