AirCashBack Avaliações 1.005

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wszystko na najwyższym poziomie. To już mój drugi kontakt z usługą. Za pierwszym razem nie udało się, bo lot był na trasie Albania-Norwegia. Brak zajmowania się sprawami sądowymi w tych krajach przez... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Moja sprawa toczyła się bardzo długo, ale warto było czekać. Mimo ignorancji przewoźnika, prawnicy firmy AirCashBack, wywalczyli odszkodowanie w procesie sądowym drugiej instancji. Dziękuję za determi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bardzo polecam firmę Air Cash Back! Pomogli mi szybko i bez problemu uzyskać odszkodowanie za opóźniony lot. Kontakt był profesjonalny, wszystkie formalności załatwili za mnie, a pieniądze trafiły na... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nie liczyłam, że się uda, bo próbowaliśmy sami i odpowiedż była negatywna. Przypadkiem trafiłam w internecie na firmę AirCashBack. Z mojej strony wystarczyło przeskanować dokumenty związane z podróżą... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviços de advocacia

Escrito pela empresa

AirCashBack is here to help you get the compensation you deserve. Your flight was delayed, cancelled, or overbooked? Under EU rules, you may be entitled to up to €600. No win, no fee - you take no risk. Just give us your flight number, and we’ll take care of the rest. Smooth process, quick landing of your money.

No win, no fee – guaranteed

Risk-free compensation for flight disruptions

At AirCashBack, you’re always in control. If you don’t win, you don’t pay. Simple as that. We cover all legal and admin costs upfront, so you can pursue your compensation with zero financial risk. Our fee applies only once your money safely lands on your account. What makes the journey smoother? 24/7 access to your personal dashboard – track your case anytime, anywhere. The safest route to your passenger rights: no risk, full transparency, and a real chance to get what you deserve.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 87% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Polecam , wszystko poszło sprawnie i szybko

7 de abril de 2026

Resposta da AirCashBack

Pawle, dziękujemy za opinię :). Cieszymy się, że jesteś zadowolony z tempa działania AirCashBack. W razie problemów z lotami w przyszłości, prosimy o nas pamiętać ;) .

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wszystko załatwione bez żadnych…

Wszystko załatwione bez żadnych problemów polecam

Resposta da AirCashBack

Macieju, dziękujemy za opinię! Skuteczność bez zbędnych formalności to domena AirCashBack. Cieszymy się, że odszkodowanie lotnicze zostało wywalczone sprawnie i pomyślnie. Pozdrawiamy!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I have nice experience with…

I have nice experience with AirCashBack. They managed many cases for me.

2 de abril de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta da AirCashBack

Przemku, we really appreciate your feedback! Having a returning client is the best compliment we can receive. Thank you for choosing AirCashBack for all your cases - we're glad we could help every time. Best regards!

Gorąco polecam!

Gorąco polecam!

1 de abril de 2026

Resposta da AirCashBack

Rafale, dziękujemy za opinię i polecenie! Jesteśmy bardzo zadowoleni, że doceniasz pracę AirCashBack. W razie problemów z lotami w przyszłości, prosimy o nas pamiętać.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

me consiguió la indemnización yendo a…

me consiguió la indemnización yendo a los tribunales cuando otras compañías desistieron

1 de abril de 2026

Resposta da AirCashBack

José, muchas gracias por tu opinión. Nos alegra enormemente haber podido ayudarte a obtener tu compensación aérea. En AirCashBack, nuestro equipo legal afronta incluso los casos más complejos con determinación, porque defender los derechos de los pasajeros es lo que nos impulsa cada día. Te enviamos un cordial saludo y estaremos encantados de ayudarte también en el futuro.

Bardzo profesjonalna obsluga.

Bardzo profesjonalna obsluga.

Resposta da AirCashBack

Kacprze, dziękujemy za ocenę AirCashBack oraz docenienie naszej pracy. Jest nam bardzo miło, że doceniasz profesjonalne działania w sprawach o odszkodowania lotnicze. Pozdrawiamy serdecznie!

Zwrot na odwołany lot

Sprawa z załatwiona szybko rzetelnie .Polecam

Resposta da AirCashBack

MR, dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że Twoje odszkodowanie lotnicze zostało uzyskane w szybkim terminie. W razie problemów z lotami w przyszłości, prosimy pamiętać o AirCashBack. Pozdrawiamy!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pełny prfeska w załatwieniu sprawy,duże…

Pełny prfeska w załatwieniu sprawy,duże doświadczenie i znajomość tematu w załatwieniu sprawy. Polecam.

Resposta da AirCashBack

Renato, bardzo dziękujemy za opinię i zaufanie! Cieszymy się, że doświadczenie AirCashBack oraz nasza znajomość procedur prawnych pozwoliły na sprawne zakończenie Twojej sprawy o odszkodowanie lotnicze. Profesjonalizm w walce o prawa pasażerów to nasz priorytet. Pozdrawiamy!

Katarzyna

Wiadomo, czas oczekiwania na rozwiązanie takich spraw jest długi, ale tak naprawdę we współpracy z AirCash wystarczy tylko czekać. Proces jest bardzo łatwy, każdy krok opisany na mailu, formalności zadne nie były po mojej stronie. Dziękuję za pomoc

Resposta da AirCashBack

Katarzyno, dziękujemy za miłe słowa! Priorytetem AirCashBack jest właśnie to, aby proces ubiegania się o odszkodowanie lotnicze był jasny i przejrzysty na każdym kroku. Cieszymy się, że czułaś się dobrze poinformowana i zaopiekowana przez naszą załogę. W razie potrzeby, zapraszamy w przyszłości!

Szybko i bezproblemowo

Wszystko było od razu wytłumaczone na stronie krok po kroku co trzeba zrobić, nie trzeba się niczym przejmować tylko czekać na pieniądze ✨

1 de agosto de 2025

Resposta da AirCashBack

Juliuszu, bardzo dziękujemy za tę opinię! Naszym celem jest właśnie to, aby proces odzyskiwania odszkodowania był dla Klientów AirCashBack całkowicie bezproblemowy. Cieszymy się, że instrukcje na stronie były jasne, a finał sprawy o odszkodowanie lotnicze satysfakcjonujący. Dziękujemy za zaufanie i polecenie AirCashBack! ✨

Bardzo polecam

Resposta da AirCashBack

Łukaszu, dziękujemy za polecenie. Bardzo nam miło, że doceniasz usługi AirCashBack :).

Szybko

Szybko, sprawnie i rzeczowo. Polecam.

Resposta da AirCashBack

Marcinie, dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że proces odzyskiwania odszkodowania lotniczego przebiegł szybko i sprawnie. Satysfakcja Klientów AirCashBack jest dla nas priorytetem. Pozdrawiamy i zapraszamy w przyszłości :).

wszystko załatwione sprawnie

Resposta da AirCashBack

Dariuszu, dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z sprawnego działania AirCashBack. W razie problemów z lotami w przyszłości, prosimy o nas pamiętać :) .

Skuteczna pomoc.

Skuteczna pomoc.
We wrześniu 2025 nasz lot do Grecji opóźnił się o wiele godzin
Samolot miał poważną usterkę, uniemożliwiającą podróż.
Firma AirCrashBack zaoferowała pomoc w uzyskaniu odszkodowania i perfekcyjnie się z tego wywiązała.

Resposta da AirCashBack

Jolanto, dziękujemy za opinię! Usterka samolotu to zawsze stresująca sytuacja dla Pasażerów, dlatego tym bardziej cieszymy się, że mogliśmy skutecznie pomóc w uzyskaniu odszkodowania lotniczego. Dziękujemy za miłe słowa. Dziękujemy za zaufanie i polecenie AirCashBack!

Jak najbardziej polecam

Jak najbardziej polecam!
Profesjonalizm, skuteczność i świetny kontakt!!!

Resposta da AirCashBack

Mariolu, dziękujemy za wystawioną opinię. Bardzo nam miło, że doceniasz profesjonalne działania AirCashBack oraz nienaganny kontakt z naszą firmą. Pozdrawiamy i życzymy bezproblemowych lotów! :)

Nie wierzyłam

Nie wierzyłam, że zwrot za bilety uda się, a jednak dostaliśmy pieniądze. Trochę to trwało ale najważniejsze, że się udało.

16 de fevereiro de 2026

Resposta da AirCashBack

Ewo, dziękujemy za wystawioną opinię. Cieszymy się, że się udało! Twoja historia to dowód na to, że nie warto się poddawać w sporach z przewoźnikami lotniczymi. Dziękujemy za cierpliwość i polecenie usług AirCashBack :).

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Firma załatwiła sprawę przy pomocy swoich prawników.

Firma załatwiła sprawę przy pomocy prawników czego ja za tę cenę bym nigdzie nie osiągnęła. Sprawa ciągła się długo ale na każdym etapie byłam informowana o kolejnym postępie. Dziękuję za pomoc Regina Skrajnowska

10 de março de 2026

Resposta da AirCashBack

Regino, dziękujemy za opinię :). Dla AirCashBack jest to ogromna satysfakcja, że wiedza prawnicza i wytrwałość w informowaniu o każdym kroku przyniosły oczekiwany skutek. Cieszymy się, że nasza pomoc przy uzyskaniu odszkodowania lotniczego okazała się dla Ciebie tak korzystna. Pozdrawiamy i prosimy pamiętać o nas w przyszłości!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Warto współpracować z tą firmą.

Wystarczy podać wymagane dane i czekać na rozwiązanie, co prawda trochę to trwa ale wynik satysfakcjonujący.

11 de março de 2026

Resposta da AirCashBack

Marku, dziękujemy za polecenie! Potwierdzamy - rolą AirCashBack jest przejęcie wszystkich formalności, by Klient mógł spokojnie czekać na wypłatę odszkodowania lotniczego. Czas oczekiwania bywa wyzwaniem, ale najważniejsze, że udało się osiągnąć zamierzony cel. Pozdrawiamy! :)

Polecam serdecznie firmę

Polecam serdecznie firmę. Wszystko poszło sprawnie .Krok po kroku wyjaśnione jak postępować.Pieniążki wpłynęły po 5 miesiącach na konto.Dziękuję za miłą obsługę polecam raz jeszcze .Pozdrawiam.

10 de março de 2026

Resposta da AirCashBack

Danielu, dziękujemy za opinię! Dziękujemy za zaufanie i poświęcenie czasu na wystawienie tak pozytywnej opinii. Polecenia klientów AirCashBack są dla nas bardzo dużą satysfakcją. Pozdrawiamy! :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Firma fachowo i możliwie w najszybszy sposób wywalczyła odszkodowanie

Firma bardzo profesjonalnie podchodzi do tematu. Załatwiają sprawę najszybciej jak to możliwe, wiem jednak, że to, że coś się ciągnęło ponad rok to nie z ich winy, a poprostu nie jest to najszybszy proces sądowy i wcale nie łatwo jest przyznać odszkodowanie, wiem bo próbowałam na własną rękę. Firmy na lotniskach biorą bardzo dużo później dla siebie z odzyskanych pieniędzy, a tutaj jak na taką sprawę szybko, nie okrążają ludzi żądając 50% czy więcej. Polecam, jeżeli ktoś z Państwa będzie potrzebował odszkodowania lotniczego, uważam, że warto, bo AirCashBack faktycznie to wywalczy dla Państwa.

11 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta da AirCashBack

Asiu, dziękujemy za tak szczegółową opinię i docenienie pracy AirCashBack. Priorytetem AirCashBack jest, aby Klienci otrzymywali uczciwe wsparcie i profesjonalną obsługę. Jak słusznie wspomniałaś, samodzielna walka z liniami lotniczymi bywa niezwykle trudna, dlatego tym większą mamy satysfakcję, że wiedza i doświadczenie AirCashBack pozwoliły skutecznie uzyskać Twoje odszkodowanie lotnicze.
Życzymy bezproblemowych lotów, a w razie potrzeby - jesteśmy do dyspozycji!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais