AirCashBack Avaliações 1.005

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wszystko na najwyższym poziomie. To już mój drugi kontakt z usługą. Za pierwszym razem nie udało się, bo lot był na trasie Albania-Norwegia. Brak zajmowania się sprawami sądowymi w tych krajach przez... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Moja sprawa toczyła się bardzo długo, ale warto było czekać. Mimo ignorancji przewoźnika, prawnicy firmy AirCashBack, wywalczyli odszkodowanie w procesie sądowym drugiej instancji. Dziękuję za determi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bardzo polecam firmę Air Cash Back! Pomogli mi szybko i bez problemu uzyskać odszkodowanie za opóźniony lot. Kontakt był profesjonalny, wszystkie formalności załatwili za mnie, a pieniądze trafiły na... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nie liczyłam, że się uda, bo próbowaliśmy sami i odpowiedż była negatywna. Przypadkiem trafiłam w internecie na firmę AirCashBack. Z mojej strony wystarczyło przeskanować dokumenty związane z podróżą... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviços de advocacia

Escrito pela empresa

AirCashBack is here to help you get the compensation you deserve. Your flight was delayed, cancelled, or overbooked? Under EU rules, you may be entitled to up to €600. No win, no fee - you take no risk. Just give us your flight number, and we’ll take care of the rest. Smooth process, quick landing of your money.

No win, no fee – guaranteed

Risk-free compensation for flight disruptions

At AirCashBack, you’re always in control. If you don’t win, you don’t pay. Simple as that. We cover all legal and admin costs upfront, so you can pursue your compensation with zero financial risk. Our fee applies only once your money safely lands on your account. What makes the journey smoother? 24/7 access to your personal dashboard – track your case anytime, anywhere. The safest route to your passenger rights: no risk, full transparency, and a real chance to get what you deserve.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 87% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

I got the money, but it's not a transparent service

The good thing: The company won the case and I got the money back.
The bad thing: It's not very transparent. They not advertise their take rate clearly, it's buried in the FAQs and it's conditional. If it goes to court it's a very high 45%. Which hit me.
They never tell you how much you are actually going to get - even at the last stage they just tell you: we've won, give us the account number to transfer the money, but how much you're going to get it's a surprise.

Resposta da AirCashBack

Michal, thank you for taking the time to share your experience. We're pleased that the AirCashBack crew obtained your flight compensation, which remains our top priority.
Thank you for the informative phone call, which has allowed us to analyze our processes to improve communication. Constructive feedback like this helps us improve. If you experience any future flight issues, we look forward to hearing from you!

Pozytywne doświadczenie

Pozytywne doświadczenie. Firma profesjonalna, szybka komunikacja, obsługa pomocna. Polecam!

Resposta da AirCashBack

Marto, dziękujemy za Twoją opinię. Cieszymy się, że podejście AirCashBack do obsługi Klienta i sprawna komunikacja spełniły Twoje oczekiwania. W razie problemów z lotami w przyszłości, prosimy o nas pamiętać :). Pozdrawiamy!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bardzo sprawna obsługa i prosty proces

Bardzo sprawna obsługa i prosty proces. Dobry kontakt na każdym etapie. Sprawa załatwiona szybciej, niż się spodziewałem. Firma godna polecenia

Resposta da AirCashBack

Piotrze, dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, że proces uzyskania odszkodowania lotniczego przebiegł sprawnie i bezproblemowo. Staramy się, aby komunikacja z Klientem AirCashBack była na najwyższym poziomie. Polecamy się na przyszłość i dziękujemy za zaufanie!

Wszystko sprawnie

Wszystko sprawnie, super

19 de janeiro de 2026

Resposta da AirCashBack

Majo, dziękujemy za opinię. Cieszymy się ,ze uzyskane odszkodowanie lotnicze jest już na Twoim koncie. Pozdrawiamy i prosimy pamiętać o AirCashBack w przyszłości :).

Super sprawnie

Super sprawnie, bez problemowo

Resposta da AirCashBack

Damianie, dziękujemy za wysoką ocenę AirCashBack. W razie potrzeby, prosimy pamiętać o nas w przyszłości :). Pozdrawiamy!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Cała sprawa przebiegła szybko i…

Cała sprawa przebiegła szybko i sprawnie dzieki czemu odzyskałam odszkodowanie za opozniony lot :)

Resposta da AirCashBack

Wiktorio, dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że otrzymałaś swoje odszkodowanie lotnicze w szybkim terminie. Miło nam, że doceniasz pracę AirCashBack. Pozdrawiamy!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Firma uczciwa konkretna pelny…

Firma uczciwa konkretna pelny profesjonalizm dziękuję za pomoc

Resposta da AirCashBack

Sławomirze, dziękujemy za opinię. Uczciwość i profesjonalne podejście do każdej sprawy o odszkodowanie lotnicze to fundamenty AirCashBack, dlatego ogromnie cieszy nas, że zostało to docenione. Jesteśmy dumni, że mogliśmy pomóc :). Pozdrawiamy serdecznie!

Skuteczne dzialanie

W ciągu kilku miesięcy odszkodowanie dostałam na konto.

Resposta da AirCashBack

Ewelino, dziękujemy za recenzję AirCashBack. Cieszymy się, że sprawa o Twoje odszkodowanie lotnicze w tak szybkim terminie została zakończona sukcesem. Pozdrawiamy! :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dzień dobry jestem zadowolona za…

Dzień dobry jestem zadowolona za sprawne załatwienie tej sprawy

Resposta da AirCashBack

Ewo, dziękujemy za Twoją opinię. Cieszymy się, że uzyskane odszkodowanie lotnicze jest już na Twoim koncie. W razie potrzeby, zapraszamy w przyszłości :).

Pełna profesjonalna współpraca

Bardzo jasny i klarowny kontakt z firmą AirCashBack.
Na każdym etapie informują o statusie sprawy.
Gorąco polecam.

Resposta da AirCashBack

Pawle, dziękujemy za docenienie pracy AirCashBack. Wiemy, że proces odzyskiwania odszkodowania lotniczego bywa stresujący, dlatego przejrzysta komunikacja na każdym etapie jest dla nas priorytetem. Pozdrawiamy i w razie potrzeby, zapraszamy w przyszłości :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Obsługa fachowa i bardzo dobra…

Obsługa fachowa i bardzo dobra komunikacją Jestem zadowolony Polecam wszystkim Waszą firmę

Resposta da AirCashBack

Janie, dziękujemy za opinię. Staramy się, aby każdy kontakt z AirCashBack był na najwyższym poziomie. Jest nam bardzo miło, że to doceniłeś. Pozdrawiamy! :)

Thank you

Vše proběhlo bez problémů, super.

Resposta da AirCashBack

Jana, thank you for your review and kind words about AirCashBack! Best regards!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bezproblémová refundace za opožděný let…

Bezproblémová refundace za opožděný let z důvodu technické závady. Děkuji. Pavel.

25 de agosto de 2025
Avaliação não solicitada

Resposta da AirCashBack

Pavel, thank you for your review! We are glad that we could help and that our service met your expectations. Best regards, and please remember AirCashBack in the future.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Inni odpuścili aircashback zajął się…

Inni odpuścili aircashback zajął się sprawą i udało się odzyskać odszkodowanie. Polecanko

Resposta da AirCashBack

Bartoszu, cieszymy się, że to właśnie AirCashBack uzyskał Twoje odszkodowanie lotnicze. Dziękujemy za miłe słowa i polecenie naszych usług innym pasażerom. Pozdrawiamy!

Wszystko przebiegło sprawnie

Wszystko przebiegło sprawnie, bez mojego wkładu. Dziękuję bardzo

Resposta da AirCashBack

Ewo, dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że uzyskanie odszkodowanie lotnicze jest już na Twoim koncie.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pięknie ogarnięte odszkodowanie za lot

Pięknie ogarnięte odszkodowanie za lot. Nie wierzyłem że możliwe jest uzyskanie jakiegokolwiek odszkodowania a tu prosze, udało się. Samemu zapewne nie byłoby szans na cokolwiek ale firma stanęła na wysokości zadania. Dobry przekaz informacji, przedstawiony harmonogram działań i co najważniejsze pieniądze na koncie. Super😊

Resposta da AirCashBack

Dawidzie, dziękujemy za opinię oraz miłe słowa :). Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w odzyskaniu Twojego odszkodowania lotniczego. Czytając takie opinie, czujemy się w pełni usatysfakcjonowani. Pozdrawiamy i w razie potrzeby, prosimy pamiętać o AirCashBack :).

Podziękowanie

Dziękuję bardzo Firmie AirCashBack za zajęcie się moją sprawą od początku do końca.
Byłem informowany na bieżąco o przebiegu procesu. W konsekwencji otrzymałem odszkodowanie za opóźniony lot. Jeśli w przyszłości zdarzy się taka sytuacja ponownie skorzystam z usług Firmy Aircashback.
Szczerze polecam!

Resposta da AirCashBack

Marcinie, dziękujemy za powierzone AirCashBack zaufanie i poświęcenie czasu na wystawienie tak pozytywnej opinii. Cieszymy się, że proces odzyskania odszkodowania lotniczego przebiegł sprawnie, a nasz system informowania o postępach spełnił Twoje oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie i, choć życzymy samych punktualnych lotów, pozostajemy do Twojej dyspozycji w przyszłości ;).

Bardzo pomocna firma

Bardzo pomocna firma, już 2 raz korzystam z ich pomocy i zawsze sprawa finalizowana jest pozytywnie.

Resposta da AirCashBack

Julio, dziękujemy za pozytywną opinię. Największą satysfakcją są dla nas powracający Klienci. Dziękujemy za zaufanie! Pozdrawiamy!

Sprawnie i prosto

Proste procedury, szybkie tempo realizacji i rezultat pozytywny

Resposta da AirCashBack

Anno, dziękujemy za opinię. W AirCashBack stawiamy na te trzy filary: minimum formalności, maksimum szybkości i, co najważniejsze, pozytywny finał sprawy o odszkodowanie lotnicze. Jest nam miło, że doceniłaś naszą pracę. Pozdrawiamy!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais