AirCashBack Avaliações 1.005

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wszystko na najwyższym poziomie. To już mój drugi kontakt z usługą. Za pierwszym razem nie udało się, bo lot był na trasie Albania-Norwegia. Brak zajmowania się sprawami sądowymi w tych krajach przez... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Moja sprawa toczyła się bardzo długo, ale warto było czekać. Mimo ignorancji przewoźnika, prawnicy firmy AirCashBack, wywalczyli odszkodowanie w procesie sądowym drugiej instancji. Dziękuję za determi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bardzo polecam firmę Air Cash Back! Pomogli mi szybko i bez problemu uzyskać odszkodowanie za opóźniony lot. Kontakt był profesjonalny, wszystkie formalności załatwili za mnie, a pieniądze trafiły na... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nie liczyłam, że się uda, bo próbowaliśmy sami i odpowiedż była negatywna. Przypadkiem trafiłam w internecie na firmę AirCashBack. Z mojej strony wystarczyło przeskanować dokumenty związane z podróżą... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviços de advocacia

Escrito pela empresa

AirCashBack is here to help you get the compensation you deserve. Your flight was delayed, cancelled, or overbooked? Under EU rules, you may be entitled to up to €600. No win, no fee - you take no risk. Just give us your flight number, and we’ll take care of the rest. Smooth process, quick landing of your money.

No win, no fee – guaranteed

Risk-free compensation for flight disruptions

At AirCashBack, you’re always in control. If you don’t win, you don’t pay. Simple as that. We cover all legal and admin costs upfront, so you can pursue your compensation with zero financial risk. Our fee applies only once your money safely lands on your account. What makes the journey smoother? 24/7 access to your personal dashboard – track your case anytime, anywhere. The safest route to your passenger rights: no risk, full transparency, and a real chance to get what you deserve.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 87% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Cały proces przeprowadzony bez zbędnego…

Cały proces przeprowadzony bez zbędnego angażowania, po przesłaniu dokumentów, wszystko zostało w rękach firmy, zapomniałam o tym, że gdzieś prowadzony jest jakieś postępowanie. Informacje na bieżąco po zalogowaniu się na konto. Miłym zaskoczeniem pieniądze na koncie.

Resposta da AirCashBack

Dario, dziękujemy za podzielenie się opinią oraz za okazane zaufanie! Cieszymy się, że cały proces przebiegł sprawnie i nie wymagał od Ciebie dodatkowego zaangażowania – po przesłaniu dokumentów mogliśmy dopilnować, żeby wszystko było prowadzone prawidłowo. Wspaniale wiedzieć, że informacje na bieżąco dostępne na koncie klienta okazały się pomocne, a przelew był dla Ciebie miłym zaskoczeniem. Jeszcze raz dziękujemy za zaufanie i polecenie AirCashBack! Pozdrawiamy! :)

Polecam.

Wszystko sprawnie poszło , nie musiałem niczego dodatkowo załatwiać. Polecam

Resposta da AirCashBack

Danielu, serdecznie dziękujemy za opinię o AirCashBack! Cieszymy się, że cały proces przebiegł sprawnie i nie musiałeś niczego dodatkowo załatwiać. Dokładamy starań, aby każda sprawa była obsługiwana profesjonalnie i komfortowo dla naszych klientów, tak aby mogli spokojnie oczekiwać na należne odszkodowanie. Dziękujemy za polecenie i miło nam, że mogliśmy Ci pomóc! Pozdrawiamy! :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dziękujemy za pozytywne rozpatrzenie…

Dziękujemy za pozytywne rozpatrzenie sprawy.

Resposta da AirCashBack

Magdaleno, super, że mogliśmy Wam pomóc odzyskać odszkodowanie za lot i że podzieliłaś się z nami kilkoma słowami! Zespół AirCashBack Was pozdrawia! :)

Tempestività e facilità d'uso

Lo consiglio vivamente, ho avuto un ritardo su un volo ad agosto, con molto scetticismo ho fatto una richiesta di rimborso direttamente dal personale di bordo, prima di salire in volo. Ho ricevuto il bonifico a ottobre. Grazie e complimenti ;)

Resposta da AirCashBack

Luca, ti ringraziamo per la tua opinione e per l’ottima valutazione di AirCashBack! Apprezziamo che, dopo aver tentato di presentare la richiesta di risarcimento direttamente al personale di bordo, tu abbia deciso di contattarci. Prendere in carico la tua pratica ci ha permesso di garantire che l’intero processo si svolgesse correttamente e che tu potessi attendere il pagamento del risarcimento con la certezza che tutto fosse gestito nel modo giusto. Siamo felici che l’importo sia già stato accreditato sul tuo conto. Cordiali saluti! :)

Multumesc!

Sunt multumita de timpul in care s-a solutionat plata despagubirii pentru zborul intarziat si de promptitudinea si amabilitatea cu care mi s-a raspuns la intrebarile puse in timpul derularii actiunii de despagubire.
Recomand compania si altor persoane care sunt puse in situatii neplacute create de companiile de zbor.

6 de novembro de 2025

Resposta da AirCashBack

Carmen, vă mulțumim pentru opinia pozitivă. Ne bucurăm că sunteți mulțumită de timpul în care am reușit să finalizăm cazul Dumneavoastră obținând despăgubirea pentru zborul întârziat. În acest loc, merită subliniat că pentru echipa noastră este important ca întregul proces să decurgă fără probleme, iar clienții să simtă sprijinul nostru la fiecare etapă procesului de despăgubire. Mai mult, ne face plăcere că ați apreciat comunicarea noastră, promptitudinea răspunsurilor și amabilitatea echipei fiind pentru noi o prioritate. Vă mulțumim, de asemenea, pentru recomandarea AirCashBack altor pasageri, încrederea clienților fiind cea mai mare recunoaștere pentru noi.

Zgłosiłam 2 sprawy do AirCashBack

Zgłosiłam 2 sprawy do AirCashBack, w obu konieczna była sprawa sądowa z linią lotniczą, obie sprawy trwały kilka lat, w obu otrzymałam odszkodowanie. Kwota odszkodowania była nawet wyższa niż się spodziewałam. Miła, profesjonalna obsługa. Szczerze polecam.

6 de novembro de 2025

Resposta da AirCashBack

Hanno, dziękujemy za ocenę, Twój komentarz oraz za cierpliwość w trakcie prowadzenia postępowań o odszkodowania lotnicze. Cieszymy się bardzo, że jesteś pozytywnie zaskoczona wysokością odszkodowania. Jest nam miło, że doceniasz wysoką jakość naszej obsługi Klienta. Pozdrawiamy i w razie potrzeby, prosimy pamiętać o AirCashBack :).

Skuteczność

Dzięki AirCashBack moja reklamacja dotycząca opóźnienia lotu została uznana. Na bieżąco byłam informowana o postępach reklamacji.

Resposta da AirCashBack

Ado, dziękujemy za Twoją opinię. Cieszymy się, że doceniasz skuteczność AirCashBack oraz regularną komunikację. W razie problemów z lotami w przyszłości, prosimy o nas pamiętąć :) .

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Firma rzetelnie poprowadziła sprawę do…

Firma rzetelnie poprowadziła sprawę do końca i finalnie otrzymałem odszkodowanie, polecam!

Resposta da AirCashBack

Konradzie, dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że doceniasz rzetelność AirCashBack. Zawsze działamy tak, aby osiągnąć jak najlepszy rezultat dla naszych Klientów - wypłatę należnego odszkodowania lotniczego. Prosimy pamiętać o nas w przyszłości! :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wsparcie w trudnej sytuacji z jaką…

Wsparcie w trudnej sytuacji z jaką spotkałam się podczas podróży.Dziękuję firmie Air Cash Back.

27 de maio de 2025

Resposta da AirCashBack

Bogno, dziękujemy za Twoje referencje. Bardzo nam miło, że doceniasz działania AirCashBack. W razie potrzeby, prosimy pamiętać o nas w przyszłości :). Pozdrawiamy!

Bez problemu

Sprawa załatwiona profesjonalnie i zgodnie z przedstawionymi przez Firmę informacjami.
Bez zbędnych formalności z mojej strony

Polecam :)

Resposta da AirCashBack

Maryno, dziękujemy za Twoje referencje. Cieszymy się, że odszkodowanie lotnicze zostało uzyskane bez większych problemów i pieniądze są już na Twoim koncie. Pozdrawiamy i w razie potrzeby, zapraszamy w przyszłości :).

Odszkodowanie za lot

Jako jedyna firma podjęli się sprawy i została zakończona pozytywnie.

22 de outubro de 2025

Resposta da AirCashBack

Robercie, dziękujemy za cenną opinię! Podjęcie się prowadzenia Twojej sprawy o odszkodowanie lotnicze tylko potwierdza gotowość AirCashBack do obsługi najbardziej wymagających wyzwań. Jesteśmy z tego dumni :).
Najważniejszy jest dla nas pozytywny wynik i zadowolenie naszych Klientów. Pozdrawiamy i zapraszamy w przyszłości!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Aircashback zatrzymuje odsetki i koszty procesu – warto wiedzieć przed podpisaniem

Nie piszę tej opinii z emocji, tylko po dokładnym przeanalizowaniu sprawy i dokumentów sądowych.
Wielu klientów wystawia pochwały, bo faktycznie dostają pieniądze za opóźniony lub odwołany lot – i to prawda, że AirCashBack skutecznie odzyskuje odszkodowania. Problem w tym, ile z tej wygranej naprawdę trafia do Was.

Po wygranym procesie z linią Wizz Air okazało się, że AirCashBack zatrzymał niemal 3/4 zasądzonej przez sąd kwoty.
Na moją prośbę o przedstawienie rozliczenia z przewoźnikiem nie otrzymałem żadnej odpowiedzi.
Dodatkowo, kancelaria nie wystąpiła o uzasadnienie wyroku, mimo że sąd oddalił część żądania dotyczącego kosztów, przez co przepadła szansa na ich odzyskanie.

Najważniejsze: sąd zasądza odszkodowanie, odsetki i koszty procesu dla pasażera (Was), a nie dla pośrednika.
Tymczasem AirCashBack, powołując się na punkt 4.11 swojego regulaminu, zatrzymuje całość odsetek i kosztów procesu jako swoje wynagrodzenie, oprócz prowizji 39% od głównej kwoty odszkodowania.

W praktyce: z kilku tysięcy złotych przyznanych przez sąd klient dostaje nieco ponad jedną trzecią.

Uważajcie na treść regulaminu i domagajcie się pełnego rozliczenia z liniami lotniczymi.
Nie każda „wygrana sprawa” naprawdę oznacza, że to Wy jesteście wygranymi.

28 de outubro de 2025

Resposta da AirCashBack

Marcinie, dziękujemy za poświęcenie czasu na wystawienie opinii. Jesteśmy zadowoleni, że potwierdzasz skuteczność AirCashBack w uzyskaniu odszkodowania lotniczego. Pragniemy stanowczo podkreślić, że usługa, do której zobowiązuje nas umowa, została wykonana w 100%. Postępowanie zostało wygrane, a odszkodowanie wypłacone na Twoje konto. Ubolewamy, że pomimo pełnego sukcesu procesowego i dotrzymania wszystkich warunków umowy, zdecydowałeś się na wystawienie najniższej możliwej oceny. Taka ocena, przy usłudze zakończonej pełną wygraną i wypłatą środków, jest nieadekwatna oraz nieetyczna gdyż celem portali opiniotwórczych jest rzetelne ocenianie jakości świadczonych usług.
Podstawą naszego działania i rozliczenia jest Regulamin, który został przez Ciebie zaakceptowany w momencie zgłoszenia sprawy do naszej firmy. Regulamin ten jest podstawą modelu działania "no win, no fee”. W punktach 4.10. oraz 4.11. jest zawarte, iż AirCashBack pokrywa w całości wszelkie ryzyko i koszty prowadzenia sporu (m.in. opłaty sądowe, koszty zastępstwa procesowego, odsetki). Co za tym idzie, w zamian za podjęcie się przez naszą firmę ryzyka przegrania postępowania, AirCashBack zatrzymuje zasądzone przez Sąd odsetki ustawowe oraz koszty procesu. Jest to standardowa praktyka rynkowa w modelu, gdzie Klient nie ponosi żadnego ryzyka finansowego w przypadku przegranej. Otrzymałeś zasądzone odszkodowanie, pomniejszone jedynie o naszą umówioną prowizję. Podkreślamy, że wysłaliśmy wyczerpujące odpowiedzi wraz z wyjaśnieniem rozbieżności w kwotach. Pragniemy również zaznaczyć, że w trosce o klarowny sposób komunikacji, próbowaliśmy skontaktować się z Tobą telefonicznie. Traktujemy Twoje uwagi z pełną powagą i w oparciu o detale sprawy, będziemy ponawiać próby merytorycznego wyjaśnienia tej kwestii.

Komunikacja

Komunikacja, jasny przekaz, skuteczność, profesjonalizm.
Urszula

Resposta da AirCashBack

Urszulo, dziękujemy za Twoją opinię. Jest nam bardzo miło, że zaznaczasz i doceniasz cechy AirCashBack. Profesjonalizm to nasza dewiza. W razie problemów z lotami w przyszłości, prosimy o nas pamiętać ;) .

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pełny profesjonalizm bez mojego udziału

Firma zajęła się wszystkim za mnie i informowała mnie o postępach mojej sprawy, jestem bardzo zadowolony ponieważ dostałem przelew na konto po wygraniu sprawy sądowej. Sam pewno bym odpuścił z nie wiedzy i braku czasu, polecam wszystkim którzy mieli opóźnione loty

Resposta da AirCashBack

Albercie, dziękujemy za podzielenie się opinią. Jesteśmy dumni, że prowadzenie sprawy oraz regularna komunikacja spełniły Twoje oczekiwania, a postępowanie zakończyło się wypłatą odszkodowania. Właśnie po to działamy na rynku jako AirCashBack aby odciążyć poszkodowanych pasażerów lotów w procesie ubiegania się o odszkodowanie lotnicze, który bywa czasochłonny i skomplikowany. Dziękujemy za zaufanie i polecenie :) .

Szybka obsługa

Szybka obsługa, wszystko online, bezproblemowa wypłata gotówki na konto, POLECAM.

Resposta da AirCashBack

Grzegorzu, jest nam bardzo miło, że doceniasz działania AirCashBack także od strony praktycznej. Jesteśmy szczęśliwi, że uzyskane pieniądze za odszkodowanie lotnicze są już na Twoim koncie, Pozdrawiamy!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Our flight was delayed by one day due…

Our flight was delayed by one day due to a late connection.
We sent the flight details to Aircashback and they managed everything on our behalf.
Approximately 2 months later we received directly a refund for 50% of the total amount of the flight tickets. In other words, we received a 50% refund for a one day delay which is a great deal. And Aircashback organized everything from A to Z! I cannot recommend them enough! Thanks again to the whole team!

28 de outubro de 2025

Resposta da AirCashBack

Aurelien, thank you for your glowing opinion. We are happy that the flight compensation enforced by AirCashBack is already in your account. Flight delays can be particularly troublesome and frustrating. Thank you for your trust and for recommending the services provided by AirCashBack. Best regards!

Odszkodowanie

Super firma

Resposta da AirCashBack

Paulino, dziękujemy za wysoką ocenę działań AirCashBack. Pozdrawiamy!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais