Veja o que dizem as avaliações
Wij laten tegenwoordig iedere zomer onze airco nakijken, je kan er namelijk goed ziek van worden als je het niet doet en de airco gaat ook langer mee. Bij dit bedrijf kan het voor een normale prijs.
hij wist meteen de juiste plek te kiezen voor optimale koeling, echt goed advies gekregen
ze van de airo service liet op mijn telefoon zien waar ik moest drukken terwijl mijn zus op de bank hing klein foutje maar duidelijk
Detalhes da empresa
Welkom bij Airco Amsterdam, dé expert in airconditioningservices in de regio Amsterdam. Bij ons staat klanttevredenheid voorop. Wij bieden professionele installatie, onderhoud en reparatie van airconditioningsystemen voor zowel particulieren als bedrijven. Onze gekwalificeerde technici zorgen ervoor dat uw airco efficiënt en effectief functioneert, zodat u kunt genieten van een optimaal binnenklimaat, ongeacht het seizoen. Onze diensten omvatten een grondige analyse van uw behoeften om de meest geschikte airconditioningoplossing te bieden die niet alleen aan uw eisen voldoet, maar deze zelfs overtreft. Wij zijn trots op onze snelle reactietijden en het vermogen om flexibele oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke situatie en budget. Bij Airco Amsterdam streven we naar duurzaamheid en efficiëntie. We gebruiken de nieuwste technologieën en milieuvriendelijke producten om niet alleen de impact op het milieu te verminderen, maar ook om uw energiekosten te verlagen. Uw mening is zeer belangrijk voor ons. We nodigen u uit om uw ervaringen te delen op Trustpilot, zodat we continu onze service kunnen verbeteren en ervoor zorgen dat we de beste in de branche blijven. Kies voor comfort, kies voor Airco Amsterdam!
Informações de contato
Zekeringstraat 17A, 1014 BM, Amsterdam, Holanda
- +31203695682
- contact@aircoamsterdam.net
- aircoamsterdam.net
een tijdje terug en temperatuur blijft…
een tijdje terug en temperatuur blijft stabiel
een tijde terug met familie en alle…
een tijde terug met familie en alle netjes vastgezet met juiste materialen
Netjes gewerkt
De monteur liet met een duidelijke demonstratie zien hoe we de filters moeten schoonmaken.
Hij Testte Meerdere Keren
Hij testte meerdere keren of de afvoer van het condens netjes doorliep zonder verstopping.
vriendelijke monteurs geen botte…
vriendelijke monteurs geen botte opmerkingen voelde gewoon netjes behandeld
mn moeder zei meestal duurt dit weken…
mn moeder zei meestal duurt dit weken maar nu ging t echt snel
ze van de airo service liet op mijn…
Altijd bereikbaar ook s avonds nog even…
Altijd bereikbaar ook s avonds nog even gebeld geen probleem
na afloop vertelde de monteur hoe je…
na afloop vertelde de monteur hoe je simpel de rooster stofvrij houdt dat scheelt ons echt tijd en geld op lange termijn
Elke stap over het…
Elke stap over het elektriciteitsgebruik werd helder toegelicht, geen verrassingen achteraf.
partner zei dat hij zag hoe…
partner zei dat hij zag hoe professioneel ze werkten met goed gereedschap en we krijgen een gratis controle volgend jaar
Onze Kat Was Schuw Maar Ze
onze kat was schuw maar ze vroegen netjes of ze ergens rekening mee moesten houden heel vriendelijk
We Hadden Geluk Dat Ze Ons Nog
we hadden geluk dat ze ons nog konden inplannen wat drie dagen later werd het 32 graden, airco draait sindsdien als een zonnetje
Hij Wist Meteen De Juiste Plek Te…
vriendelijk en duidelijk
vriendelijk en duidelijk, ze werkten snel en zonder rotzooi achter te laten
geen schade aan muren of plafond
geen schade aan muren of plafond, alles strak en schoon opgeleverd door de monteur
product is goed en netjes gemonteerd
Ik was veel te vroeg
Ik was veel te vroeg, maar omdat ze 4 airco apparaten hebben staan begon de vriendelijke monteur direct met het aansluiten super. Na enig uitleg werd me een kop koffie aangeboden. Na vertek heb ik de airco maar uitgezet, ik bevroor bijna. Al met al super geholpen voor een prima prijs, en kom zeker terug.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.