Detalhes da empresa

3,2

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

5 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

2 maanden terug Airco onderhoud/ reparatie gehad nu al weer kapot…

2 maanden terug Airco onderhoud/ reparatie gehad factuur van 900 euro betaald , maar is nu weer kapot.Gebeld met de eigenaar hij kan pas 2 weken komen , omdat het vakantie is voor meneer na doorzetten heeft hij contact verbroken en mij uit klantenbestand verwijderd ERG ONPROFESSIONEEL EN SLECHTE SERVICE.

Groet,

23 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele fijne ervaring!

Mijn ervaring met Aircopartners was uitstekend, zowel qua service als professionaliteit. Toen wij snel advies nodig hadden voor een airco-systeem in huis, hebben wij contact opgenomen met Airco Partners. Binnen no-time kregen we een deskundig advies en werd het systeem keurig en op een rustige manier geïnstalleerd.

Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, en we zijn ontzettend tevreden met het resultaat. De airco werkt perfect en heeft ons veel comfort gebracht.

Wij hebben geen problemen gehad met communicatie of het inplannen van afspraken. Integendeel, alles verliep soepel en efficiënt.
Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en professioneel airco-bedrijf.

3 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niet meer het bedrijf dat het was.

Niet meer het bedrijf dat het was. Helaas moet ik, na talloze pogingen om contact te maken, het uiteindelijk opgeven en ergens anders heen gaan. Ik weet niet wat er is gebeurd, maar het is niet de moeite waard om er nog meer tijd aan te verspillen.

1 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Eigenaar komt afspraken niet na en blokkeert communicatie.

Zowel mijn ouders als ik hebben gekozen voor Airco Partners. Mijn ouders hebben hun hele huis vol met airco’s laten plaatsen. Ook bij mij thuis heeft Airco Partners een airco geplaatst. De installatie van de airco’s was redelijk verlopen. Vriendelijk personeel. De eigenaar heeft een zeer grote mond en praat vooral veel. Grootspraak en vooral zeer gelovig in zichzelf.

Al maanden proberen wij een afspraak in te plannen bij Airco Partners voor onderhoud. Er worden beloftes gedaan dat er een afspraak wordt ingepland. Deze slechte service / communicatie werd wel al vrij snel duidelijk. Maar omdat de airco’s wel goed werkten, hadden we geen behoefte aan een ander bedrijf.

Na meerder keren te hebben geprobeerd een afspraak in te plannen via de eigenaar, waren we klaar met de slechte service. Dit hebben wij in alle vriendelijkheid duidelijk gemaakt aan de eigenaar.

De eigenaar kwam met het bericht dat klanten zoals wij de reden waren dat ze zijn gestopt met particulieren te helpen.

Wij staan perplex! Vervolgens zijn wij geblokkeerd en is er geen communicatie meer mogelijk.

Ik wil hiermee mensen waarschuwen om absoluut niet met dit bedrijf in zee te gaan!

1 de agosto de 2024

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.