Airco Westland Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Ar Condicionado

Airco Westland is een gecertificeerd totaalinstallateur voor temperatuur verduurzaming en warmte/koeltechniek in de regio Westland en omstreken. Wij specialiseren ons op het gebied van airconditioning installaties, zowel voor huiselijk gebruik als in de professionele industrie. Daarnaast richten wij ons op (hybride) warmtepomp installaties, luchtbehandeling en zijn wij uw aangewezen partner voor onderhoud en service aan uw installaties.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

6 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

4 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niet erg te spreken over dit bedrijf

Niet erg te spreken over dit bedrijf. Een paar weken geleden een afspraak gemaakt. Op de dag van afspraak werd ik gebeld een half uur van te voren dat het 'te druk' was en dat zij de afspraak wilde annuleren.
Ik moest alles maar per foto uitleggen.
Gevraagd of zij toch langs wilde komen.
Een week later nieuwe afspraak. En wat denk je....
NIET OP KOMEN DAGEN en geen bericht of belletje, Ik bellen maar niet meer te bereiken.
Dag later terug gebeld. bedrijf maakt excuses en verteld desbetreffende monteur afwezig was gister, en dhr. dacht dat planning ons wel had afgebeld.
Dhr. beloofd deze dag nog te video te bellen. en wat denk je niet gebeurd.

1 de julho de 2026
logotipo da Airco Westland

Resposta da Airco Westland

Beste Tessa,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wij vinden het vervelend om te lezen dat uw afspraak meerdere keren niet volgens planning is verlopen en dat onze communicatie hierin niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.
Door drukte en interne miscommunicatie is uw afspraak helaas niet gegaan zoals wij voor ogen hebben en zoals u van ons mocht verwachten. Hiervoor bieden wij u onze excuses aan.
Wij begrijpen dat dit voor frustratie heeft gezorgd. Graag zouden wij alsnog met u in contact komen om de situatie te bespreken en te kijken of wij dit op een passende manier kunnen oplossen.
Team Airco Westland

Aanrader

Hier krijg je nou nog echt goede service, van opname tot installatie zijn ze transparant en zeer klantvriendelijk. Bij vragen krijg je duidelijke en eerlijke antwoorden, alles gaat in overleg. De mannen die bij ons kwamen plaatsen hebben dit echt super netjes gedaan, waar het zo onzichtbaar mogelijk weggewerkt kon worden is dit gedaan. Absoluut een aanrader.

9 de junho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie titanium airco s geplaatst…

Mooie titanium airco s geplaatst vandaag door Jos en Wesley.
Alle medewerking gekregen die ik wilde en supernetjes gewerkt.
In ons geval wilde ik de 2 binnen units van de split graag in 1 wandkoker aan de muur.
Perfect geregeld top team een aanrader.

5 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Drie weken geleden is er airco en een…

Drie weken geleden is er airco en een nieuwe cv ketel bij mij geïnstalleerd. Alles is keurig netjes opgangen . Alles was in een halve dag geregeld. Het is siperlekker, ik had het jaren eerder mogen doen. Ik ben vantevoren goed geïnformeerd. Ik ko ltijd vragen stellen en kreeg daarom snel antwoord op. Airco Westland is echt een aan.

14 de julho de 2025

Fantastische service

Klein bedrijf met een persoonlijke aanpak. Vandaag een airco laten installeren in onze woonkamer. Van offerte tot oplevering zeer goede ervaringen. Werkt met de beste merken.

12 de março de 2024