Super service fik en pistol der ikke lige passede til mig , byttede til en anden uden problemer, en kanon pistol en reximex pcp . Er lykkelig nu ikke sidste gang jeg handler der.
Veja o que dizem as avaliações
Skifter tilbage til korsholm , synes meget lidt hjælp hente hvis man er utilfreds med deres produkt
Jeg gav kun 1 stjerne til at starte med, men det er jo ikke AIR Gun der leverer. Så minus 5 stjerner til PostNord det er virkelig et lorte firma man kan ikke komme i kontakt med dem, men man kan tjatt... Ver mais
Super produkt. Ingen varer manglede og Airgun kan jo ikke gøre for at Postnord var presset af black friday, så pakken var to dage ekstra om at komme frem. Fik glimrende rådgivning over telefonen og... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
AIRGUN.dk er Danmarks nye online butik med luftgevær, luftpistoler, buer, pusterør og tilbehør. Hos AIRGUN.dk er vi vilde med alt hvad der rør sig indenfor luftvåben, og ønsker at være de første med produktnyheder til Danmarks bedste priser. Derfor vil vi være det oplagte valg, når du har behov for nyt luftvåben, bue eller tilbehør.
Informações de contato
Nordhavnskaj 31, 6960, Hvide Sande, Dinamarca
- info@airgun.dk
- airgun.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Købte 2 DIANA BANDIT pcp pistoler
Købte 2 DIANA BANDIT pcp pistoler, og jeg er målløs over hvor sjove de er til den pris.
Smuk, lækker at holde ved, smooth ladegreb hver gang. Låser når magasinet er tomt Larmer helt vildt hvis man skruer lyddæmperen af !! Bedste 1100,- man kan bruge tror jeg.
Pakken kom dagen efter.
God og hurtig levering samt god…
God og hurtig levering samt god information om eftersendte var. Kan klart anbefales
Hurtig betjening
Hurtig levering, varen var som forventet, overholdt opgivet ønsket mål på Ca. 25cm. For der kunne være plads til et kikkertsigte.
Med vh. Leif jeppesen
Hurtig levering men varen var brugt
Hurtig levering, men kikkertsigtet var tydeligt brugt, med fedtede fingre og småridser. En justeringsskrue var løs og kunne ikke bruges. Men efter jeg har repareret det fungerer det fint. Ingen svar fra kundeservice.
Burde have været solgt som demo/brugt/defekt til nedsat pris.
Rådgivning og køb af luftgevær
Hurtig ekspedition fik mine vare 2 dage…
Hurtig ekspedition fik mine vare 2 dage efter bestilling
Nem og hurtig levering Toms up
Fantastisk service og utroligt hurtig…
Fantastisk service og utroligt hurtig levering.
Havde torsdag aften bestilt levering til døren, uden at tænke over, at så bliver der jo ikke leveret lørdag eller søndag. Skrev til Airgun.dk 3 timer efter jeg fik T&T (modtaget fredag kl. ca. 9), om de kunne ændre leveringen til pakkeshop. Fik svar ½ time efter, at det var nu ændret :)
Modtog pakken dagen efter og alt er som det skal være. Når man modtager en pakke fra dem, får man desuden indtryk af, at de er meget hjælpsomme.
Hvordan ordet LUFTPISTOL fik en ny betydning.
til Airgun.dk
Tak for den fine pakke med Gamo PR-45 luftpistol!
Tanken var at aflive fangne rotter på en hurtig og fair måde.
Jeg snakkede med en som har været klubskytte i mange år. Han kunne heller ikke lade min fine nye luftpistol med "Gamo Cup Precision" blyhagl, som passer til den. Han mente at der manglede et eller andet i den. Der var intet tryk i den. Så tog jeg "Kvalitets check-mærket" af. Manden sagde også, at han ikke forstod hvorfor Airgun havde solgt mig 2.000 stålkuglehagl. De kan ikke bruges i Gamo-en, mente han. Han sagde også, at han gerne ville vide hvad enden på sagen blev. Han ejer ikke selv en Gamo PR-45, men har skudt med Gamo i klubben.
Problemet er så, at jeg er 78 år, og kan ikke bare smide den defekte pistol i en pakke med returlabel. Jeg havde faktisk ikke drømt om, at det var så let at tabe næsten lige så mange kroner som I har solgt kuglehagl til mig. Jeg må nok smide jeres flotte vare direkte i bøtten med genbrugsjern. For I har sikkert ingen hjælpere i Hovedstadsområdet. Det er mange penge at miste, når man er pensionist.
Tak fordi I lærte mig, at man bør købe i en fysisk forretning.
Ivar Danielsen
Kokkedal
(kopi til Trustpilot)
Køb at Dianna luftgevær
Hurtig betjening leveret i sikker embalage Service helt i top.Kan varmt anbefales.Handler der helt sikker igen.
Bliver ikke sidste gang jeg handler hos…
Bliver ikke sidste gang jeg handler hos jer. Alt er gennemskueligt og levering til tiden 5 herfra 👍👍👍👍👍
Kundeservice over norm
Den eneste gang jeg har haft noget at klage over i relation til mine køb på airgun.dk, var det produktet der var noget i vejen med. Alligevel tog de fuldt ansvar på producentens vegne, og hjalp mig gennem min reklamation på yderst kompetent og serviceminded vis. De fem stjerner er for butikken - kundeservicen fortjener seks!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.