Leverans. Bra plus. Till stolen i planet och rätt innehåll. Hemsida med sortiment osv. Går att utveckla. Trots att jag betalat via swich framgick inte det tydligt att allt var betalt. Sor... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
god: jeg fik det jeg ville dårlig: det er for dyrt. Ofte kan man få både parfume, kosmetik og alkohol billigere i butikker i byen. Det er en illusion at reklamere med billige priser! Og drop det me... Ver mais
Super nem måde at bestille på, klar på sædet ved afgang både frem og tilbage på rejsen. Prisen helt okay. Fin oplevelse.
Det er bare så let at bestille fra jeres hjemmeside og så er varen leveret på dit flysæde. Og så er i generelt biliger
Detalhes da empresa
Sobre Airshoppen Travel Retail A/S
A part of the exciting holiday experience is the joy of taxfree shopping and the fantastic benefits connected to it. Make it easy and pre-order your taxfree goods at Airshoppen.com - we´ll deliver to your seat onboard the aircraft. Save up to 50% compared to your Nordic departure airport.
Taxfree made easy!
Informações de contato
Handlingsvej Øst 7, 2791, Dragør, Dinamarca
- +4532477672
- airshoppen@airshoppen.dk
- airshoppen.com
Let at handle
Fick sms att det inte kunde…
Fick sms att det inte kunde levereras.Dåligt kunde ha fått meddelandet tidigare kunde ha handlat på flygplatsen.
dårligt at man ikke kan købe spiritus…
dårligt at man ikke kan købe spiritus på vej til rejsemål :(
Jeg fik en gave fordi jeg var en god…
Jeg fik en gave fordi jeg var en god kunde :-)
smidigt och lätt
Bra sortiment, men lite dyrt.
Bra sortiment. Det underliga är att taxfree är dyrare än om man köper varorna i semesterlandet.
Korrekta leveranser.
Leverans
Leverans.
Bra plus. Till stolen i planet och rätt innehåll.
Hemsida med sortiment osv.
Sortiment. Jag hade önskat bl.a.
(alkohol) X-ante-choklad samt Absolut citron.
tilbakelemdinger 0g levering
Jag beställde fyra flaskor whisky
Jag beställde fyra flaskor whisky, betala för tre, vilket jag såg fram emot på hemresa, speciellt då vi fick ett annat flygplan med förseningar som följd! Väl i luften fick jag veta av min stolsgranne att vi inte skulle få någon leverans!!!!!!!!!!
Allt fungerade bra.
Ostin kolme lagerfeld sticiä yhden olen…
Ostin kolme lagerfeld sticiä yhden olen avannut ja se on pilaantunut. Tuote on täysin pehmeää mössöä,eikä tule pyörittämällä ylös.
Selv om flyet var kansellert ble varene…
Selv om flyet var kansellert ble varene levert i nytt fly
Fikk en ekstra god pris på varen ved å…
Fikk en ekstra god pris på varen ved å bestille fra air shoppen, og varene lå klar på setet ved hjemreisen. Supert 👍
Fik varerne jeg havde bestilt i flyet
Fik varerne jeg havde bestilt i flyet. Det var dejligt.
Tuli mitä tilasin.
Super nem måde at bestille på
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.