Not perfect, but it's free!
Sold a few guns on there, it's not perfect by any means but it's free so that's a bonus!
People will give you bad feedback/reviews for quite literally nothing
This site although a great site in principle, is unchecked and un managed. Buyer beware as it has a lot of fake adds from scammers claiming to have guns for sale but will just take your money and then stop communicating.
I have been caught twice now and dispute reporting to the site and the police airsoft hub failed to remove the fraudulent adds. In fact the same seller has added even more fake adds since reporting.
I would not trust any adds on this site. If buying only buy if you can collect in person as the majority of adds are either dead posts or scams as I have found out. The site admin do not monitor this site buyer beware