AJ Skadedyrskontrol ApS Avaliações 29

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Virkelig surt at bruge 2575,- på ingenting. Ingen virkning af behandlingen, manden i telefonen var meget flink, men sagde helt andre ting end teknikeren der dukkede op og behandlede, som for øvri... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stor ros herfra. Ringede om lørdagen og ville have et større hvepsebo fjernet fra loftet. De kunne sagtens have rykket ud samme dag til den dyre pris. Men de gav sig tid til at forklare om hve... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Dedetizadora

Informação fornecida por fontes externas variadas

AJ Skadedyrskontrol har stor erfaring med bekæmpelse af alle typer af skadedyr. Ring eller skriv til os for en uforpligtende snak om dit problem med skadedyr.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

God og grundig vejledning

AJ Skadedyrskontrol gav sig tid til at høre om og forstå problemet og gav på den baggrund en rigtig god rådgivning. Hvor et andet firma ville sprøjte med det samme, anbefalede AJ Skadedyrskontrol at se tiden an og vejledte desuden om, hvad vi selv kunne gøre. Ergo rigtig god service og vil anbefale til andre.

6 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

AJ skadedyrskontrol ydede en ganske…

AJ skadedyrskontrol ydede en ganske udemærket service men da regningen skulle betales, startede de med at sende den til forkert mailadresse. Efterfølgende kontaktede jeg dem for at høre hvorfor jeg ikke havde modtaget min regning. Det kom der hurtigt styr på og jeg betalte regningen. Her efter fulgte 2 måneder hvor vi gentagende gange blev kontaktet af likvido som var blevet bedt om, at indkassere pengene da vores betaling lige pludselig ikke var registreret. Vi komntaktede igen AJ skadedyrskontrol som bekræftede at vi havde betalt og sådan fortsatte det igen og igen og vi er nu blevet kontaktet 4 gange af likvido som også har truet med registrering i RKI. Vi ved endnu ikke hvor vi står men møder ikke meget forståëlse. Virkelig dårlig oplevelse.

4 de fevereiro de 2026

Hej Jesper

Vi er glade for du trods alt har været glad for vores service, jeg har tjekket dit navn og kan se alt er betalt og bogført korrekt, så hvis du stadig får rykkere fra Likvido, så send en mail til mig på jm@ajko.dk så skal jeg nok hjælpe dig

Beklager en forkert mailadresse kan lave så meget støj over en opgave der trods alt er løst

John Mogensen

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Spild af penge.

Virkelig surt at bruge 2575,- på ingenting.
Ingen virkning af behandlingen, manden i telefonen var meget flink, men sagde helt andre ting end teknikeren der dukkede op og behandlede, som for øvrigt kun ville tale med min mand, selvom det var mig der havde bestilt dem.
Føler mig ret snydt.
De sagde at de aldrig kom hos den samme kunde 2 gange fordi de fiksede problemerne første gang, men jeg tænker mere at det er fordi folk ikke har råd til deres service mere end én gang, specielt hvis det ikke virker.
Øv øv, vi bruger dem i hvert fald ikke igen.

4 de dezembro de 2025

Hej Simone

Du har bestilt en sprøjtning mod fnat i din bolig med vores speciel biocid produkt, det har en holdbarhed på op til 3 måneder, det er korrekt at en behandling med det produkt er nok, hvis man samtidig er i effektiv behandling, mig bekendt har vi ikke haft dialog via mail eller pr telefon. Klager over en behandling der ikke virker over trustpilot er efter vores vurdering ikke den korrekte måde, at klage på, du må skrive til os på service@ajko.dk når de 3 måneder er gået

Med venlig hilsen John

Bekæmpelse af skægkræ

Havde AJ skadedyrskontrol ude i juni måned for at bekæmpe skægkræ. Resultatet er desværre ikke tilfredsstillende, der er stadig rigtig mange skægkræ. Jeg har jo så givet 3000 kr for noget der ikke har virket hvilket er ret skuffende. Har forsøgt at ringe og fik afvide at chefen ville ringe snarest.. det er snart 3 dage siden... Så alt i alt en øv oplevelse.
Ps. Jeg er med på at skægkræ ikke bekæmpes på "et par måneder" men nu er der gået 4 måneder. Havde jeg vidst at de stadig var her efter 4 måneder havde jeg ikke betalt for den service.

OPDATERING: Jeg har efter min anmeldelse fået svar fra direktøren som skriver følgende: "Jeg vil gerne hjælpe dig med noget Ædegift i stedet, vi talte om det sidst vi talte i telefon, men når du sviner vores firma til på den måde, kan du så lige fortælle mig hvorfor vi skulle hjælpe dig ?"

Grunden til at jeg syntes de skulle hjælpe mig er at jeg rent faktisk har betalt for en service der ikke har virket!
Så mit råd hold jer væk fra firmaet....

ENDNU EN OPDATERING:
Besvarelse på firmaets svar. Jeg har haft en dialog med en ansat så det er ikke mig der skal skældes ud for at skrive sandheden.
Den pågældende person ville ikke hjælpe, troede ikke på hvad jeg sagde og lovede at give besked videre (hvilket tilsyneladende ikke blev gjort) og grunden til at jeg nu igen skriver er at jeg syntes andre skal kende hele historien.

13 de junho de 2025

Hej Christina

Nogen kunder er bare ikke til at gøre tilfredse selv om vi tilbyder en ekstra service og Ædegift uden beregning.
Normal adfærd er man har en dialog før man sviner et firma til med en dårlig anmeldelse,
Så positiv dialog bør gå begge veje

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sprøjtning mod skægkræ yderst effektivt

Vi fik i november 2024 sprøjtet mod skægkræ, og vi har endnu ikke set et eneste levende skægkræ i vores hus her 6 måneder senere!
Superflinke folk, som overholdt alle aftaler.
Største anbefaling herfra!

11 de novembro de 2024

Hej Benedicte

Mange tak for den fine anmeldelse, det er vi meget glade for.
John Mogensen

Fantastisk hjælp

Efter selv at have forsøgt at udrydde skægkræ i vores rækkehus (med utallige limfælder), blev vi af en nabo anbefalet at kontakte AJ Skadedyrskontrol. Hvilken anbefaling det var:-) Nem booking over telefonen, fantastisk arbejde af en flink skadedyrsbekæmper (der var passioneret og tog sig tid til at forklare, hvad han gjorde) og ikke mindst et fantastisk resultat - de små møgdyr forsvandt og vi har ikke set noget til dem de sidste tre måneder. Grunden til jeg skriver denne anmeldelse nu - her tre måneder senere - er, at vi den anden dag havde et opfølgende spørgsmål til et andet potentielt skadedyr. Her kunne AJ Skadedyrskontrol bare over telefonen nøjes med at sige til os, hvad vi selv skulle gøre. Det er nok undtagelsen, at tingene bare kan klares over telefonen med et godt råd, men det siger meget om en virksomhed, der også nøjes med bare at gøre det, når der ikke er behov for yderligere. Efter to gode oplevelser - de bedste anbefalinger herfra :-)

27 de fevereiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utrolig professionelt og kompetent…

Utrolig professionelt og kompetent arbejde.
Jeg vil med glæde anbefale AJ til alle der kunne have div skadedyrs problemer.

5 de novembro de 2024

Hej Anette
Tak for den fine anmeldelse, det er vi meget glade for.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har brugt AJ skadedyrkontrol til…

Jeg har brugt AJ skadedyrkontrol til mit problem med mår på loftet og efter jeg havde fået hængt væske op samt beskåret hvad teknikeren sagde har jeg ikke haft mår siden👍

26 de setembro de 2024

Hej Daniel

Tak for din anmeldelse og vi er glade for du er tilfreds med vores arbejde.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God hjælp at hente imens vi var på ferie

Gode medarbejdere som vi kom i kontakt med fra vores tur til Paris, som vejledte os i vores fund imens vi var ude. Aftalte en frysning såsnart vi ankom hjemme. Top professionelt.

15 de outubro de 2024

Hej Rikke

Tak for de fine ord, det er vi meget glade for

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har været yderst tilfredse med…

Vi har været yderst tilfredse med behandlingen for melmøl. God rådgivning omkring, hvordan man skulle forholde sig før og efter behandlingen. Vi vil bruge AJ skadesdyrkontrol igen.

13 de junho de 2024

Resposta de AJ Skadedyrskontrol ApS

Tak for den fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Vi har brugt/bruger dem lige nu

Vi har brugt/bruger dem lige nu
Vi er godt tilfredse med deres respons og resultat af myrebekæmpelse. Det er kun til +
Men at man bliver faktureret for alle 3 besøg på 1 gang er ikke i top, der kan jeg kun sige i halter efter. Da vi kun har haft jer ude 1 gang. Dette kan da skyldes meget. Bevares
Men da jeg selv er i entreprenør branchen og sender faktura ud for mange opgaver.
Så har jeg pli nok til ikke at sende noget ud for ikke leveret produkter/ordre
Men alt i alt et plus herfra

9 de agosto de 2024

Hej Kenneth

Tak for din anmeldelse, grunden til har fået en faktura på det det fulde beløb er fordi du har betalt for en klippeordning med 3 klip, hvor du opnår en markant besparelse i forhold til 3 separate job, Det selvfølglig muligt, kun at betale for det første job, men så opnår du ikke rabatten. Det er meget brugt indenfor Skadedyrsbranchen, da det ofte er tale om mindre beløb i forhold til din egen branche som trods alt arbejder med større beløb.

Glad for du er tilfreds med vores arbejde.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Man kan ikke stole på deres ord

Man kan ikke stole på deres ord. Få alt på skrift. Vores ejendomsadministration havde aftalt frysning af tøj med AJ Skadedyrskontrol, og administrationen havde oplyst os vi selv skulle stå for transport. Jeg ringer så til Mikkel fra Ajko for at aftale hvornår jeg kan aflevere hos dem, han fortæller mig at det skal jeg skam ikke, de kommer og henter hos os, de kan blot ikke nedbære ting fra selve lejligheden til gaden. Jeg spørger ham så udtrykkeligt om det er inkluderet i frysningen da jeg var blevet oplyst det modsatte og derfor ville aftale hvornår jeg kan aflevere. Mikkel siger at det er skam inkluderet, blot ikke nedbæringen. Vi aftaler at jeg selv bærer ned, og de henter. Til sidst spørger jeg om han har alle faktureringsoplysninger han skal bruge, hvortil han bekræfter han har det hele fra ejendomsadministrationen. Herefter beder han mig sende en sms da han kører på motorvejen og har haft mindst 5 andre opkald imens - altså en meget forhastet mand, som efterfølgende løber fra det han har oplyst mig, og påstår han aldrig har sagt det. 2 timer efter de har været og afhentet vores ting (her er alting pt. fint), der beder de så mig om at tilsende mine faktureringsoplysninger - et godt eksempel på at de ikke har styr på hvad de siger og gør, da jeg jo allerede har spurgt dem om de havde alt de skulle bruge, så det er top uprofessionelt at komme på bagkant og sende ekstra regninger. Men de har jo alle vores ting, så de har bondefanget os sådan at vi til sidst ikke har anden mulighed end at betale de 4900 de forlanger for at have været her i 30 min, hvor jeg har hjulpet dem med at bære tingene i deres bil. Vi er aldrig blevet oplyst en pris for afhentning andet end at den var inkluderet i den frysning ejendommen havde bestilt. Mikkel siger så til mig at han ikke kan gøre for jeg tror inkluderet betyder gratis. Sig mig hvornår betaler man ekstra for pomfritterne inkluderet i en burger menu?? Alt i alt et top uprofessionelt firma, som i alle forsøg på at henvende sig til dem efterfølgende nægter at tage telefonen, undtagen én gang hvor jeg ringede fra et andet nummer og endelig kom igennem til dem, hvor John igen bare sagde at Mikkel siger han ikke har sagt det. Jeg tilbød dem ellers at betale halvdelen af fakturaen da vi på hjemtransport tidspunktet var oplyst om det ville koste noget, men selv denne meget fair løsning ville de ikke høre tale om.

Der er flere lignende anmeldelser her på siden hvor folke r blevet oplyst en ting, og så efterfølgende for tilset uoplyste fakturaer.

Bondefangere, undviger opkald, få alt på skrift, men endnu bedre bare brug nogle andre der er professionelle og ærlige. Fx nogle af dem her på siden der 600+ positive anmeldelser istedet.

6 de novembro de 2023

Hej Lasse
Ja du havde truede med at give os en dårlig anmeldelse hvilket er fair nok, men når det er sagt, så har vi kun fået godkendt en frysebehandling af boligselskabet og sprøjtebehandling hvilket du har afvist og du selv skulle stå for transporten, det har vi skriftligt på mail, du vælger så, at vi skal stå for transporten i stedet og du selv skal betale, når nu boligselskabet ikke ville. Du lavede en aftale med vores supervisor, at vi skulle stå for at afhente indboet og levere det i opgangen og alligevel fik du overtalt vores tekniker til at hjælpe med, at bære sofaen op til din lejlighed ved leveringen, selv om det ikke var aftalt i prisen, vi er nemlig meget service orienteret, det har du naturligvis ikke nævnt i din anmeldelse. Vi ligger meget højt på anmeld håndværker med 4,8 ud af 5 mulige, så service det er noget vi kan, men der er bare nogen som aldrig bliver tilfreds, når de selv skal betale for noget man regner med andre gør.
Mvh John Mogensen direktør

Hurtig og kompetent

Vi fik rigtig god rådgivning i forbindelse med bekæmpelse af væggelus. Mikkel dukkede op allerede dagen efter min kontakt. Det viste sig at vi alligevel ikke havde væggelus, men Mikkel sprøjtede for en sikkerheds skyld.
Kompetent og informerende.

10 de outubro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har benyttet AJ flere gange til at…

Vi har benyttet AJ flere gange til at sprøjte for bla myrer, hvepsebo og senest fået rådgivning og hjælp til røde græsmider.
De er vores go-to hver gang vi har brug for sådanne hjælp

3 de maio de 2023

Hej Martin
Mange tak for den fine anmeldelse, det er altid rart, at du som kunde sætter pris på vores service og arbejde.

Jeg kan anbefale dem

Fik grundig vejledning af John, og to dage efter kom der en meget venlig kompetent medarbejder ud for at fikse mit skadedyrsproblem. Fik desuden en god pris ift. deres konkurrenter.

24 de agosto de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais