Framgångsakademin Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag lyckades ej använda tjänsten då nåt laggade och tjänsten ej kände igen någon av mina mailadresser. Lång historia kort hade det blivit tok med att avsluta abbonnemanget, men när jag väl fick tag i... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har prenumererat på framgångsakademin sedan start med några kortare uppehåll. Det finns väldigt många intressanta föreläsare som har de bästa i från sina föreläsningar upplagda på plattformen. Ja... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Inga problem med kursen. Dock framgick det inte att man binder sig i 12 månader. Fick intrycket att man kan säga upp det när man vill. Det är väl det som är meningen att man ska tro at det går säga... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de treinamento
  2. Escola de Educação para Adultos
  3. Escola de ensino à distância

Framgångsakademin ger dig tillgång till ett stort antal unika onlinekurser, workbooks, träningsverktyg och inspiration dygnet runt. Du får ta del av många av Sveriges främsta experters nycklar och verktyg till utveckling och framgång. Kunskapen som delas i våra kurser bygger på tiotusentals timmar av erfarenhet. Framgångsakademins vision är att ge människor möjligheten att utveckla sig själv till det bättre, på ett modernt och digitaliserat sätt. Utveckla dina förmågor, våga testa nya idéer, främja ditt kreativa tänkande, bli ditt bästa jag. Vi är mycket stolta över våra profilers och kunders förtroende som gjort oss till en av Sveriges mest uppskattade utbildningsplattformar. Vi finns där du finns, både via webb och i vår mobilapp. Nyckelord; personlig utveckling, ledarskap, företagande, försäljning, kundservice, företagskultur, bättre hälsa, minska stress, bättre sömn, självledarskap, mental träning, styrelsearbete, struktur, nå dina mål, leda team, förhandlingsteknik, hållbart liv, presentationsteknik, retorik, toppmäklare, bättre minne, entreprenörskap

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

41 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

14 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt fint och professionellt…

Väldigt fint och professionellt bemötande av Kevin på Framgångsakademin. När jag kontaktade kundservice med anledning av en förändrad livssituation tog han sig tid att förstå situationen, lyfte mitt ärende vidare och återkom med en lösning som hjälpte mig mycket.

Jag uppskattar särskilt kombinationen av ett respektfullt, personligt bemötande och en genuin vilja att faktiskt försöka hjälpa till. Det gjorde stor skillnad för mig. Stort tack för mycket god service!

20 de agosto de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fick jättebra hjälp när jag kontaktade…

Fick jättebra hjälp när jag kontaktade support angående en kurs som inte gick att starta.

14 de julho de 2026

Hej Petra,

Stort tack för din fina återkoppling!

Vad skönt att höra att du fick bra hjälp när kursen inte ville starta och att supporten kunde lösa problemet. Vi finns självklart här om du skulle stöta på några fler frågor längs vägen.

Lycka till med kursen!

snabbt och bra svar

23 de abril de 2026

Resposta da Framgångsakademin

Stort tack för din återkoppling!

Vad roligt att höra att du upplevde svaren som både snabba och hjälpsamma. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Hör gärna av dig igen om det finns något vi kan hjälpa dig med framöver.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Vänligen,
Teamet på Framgångsakademin

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt fint bemötande och engagerad…

Väldigt fint bemötande och engagerad service från alla jag haft kontakt med. Det är så många företag som är omöjliga att komma i kontakt med. Men här var det inga konstigheter - bra service rakt igenom.

27 de fevereiro de 2026

Hej Fia,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du upplevt ett så bra bemötande och engagerad service i kontakten med oss. Vi vet hur viktigt det är att det ska vara enkelt att nå oss när man behöver hjälp. Kontakta oss gärna om något dyker upp framöver.

Ha det gott så länge!

Toppenservice

Snabbt, enkelt och serviceinriktat från start till slut

18 de fevereiro de 2026

Hej Beatrix,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad härligt att höra att du upplevde det som snabbt, enkelt och serviceinriktat hela vägen. Det är precis så vi vill att det ska kännas från start till slut. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om vi kan hjälpa dig framöver.

Snabb och bra service!

Snabb och bra service!

12 de fevereiro de 2026

Hej Karol,

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både snabbheten och servicen. Det ska vara enkelt att få hjälp hos oss. Du är alltid välkommen att höra av dig igen.

Ha en fantastisk dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt förståelig och bra service!

Väldigt förståelig och bra service!
Vi uppskattade den snabba åtgärden samt proffesionellt bemötande.

14 de janeiro de 2026

Hej Mimmi,

Stort tack för att du delar din upplevelse!

Vad bra att höra att servicen kändes tydlig och att åtgärden kunde göras snabbt. Det är också fint att bemötandet upplevdes som professionellt. Kontakta oss gärna om du undrar över något mer framöver.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kevin var superbra att ha att göra med

Kevin var superbra att ha att göra med, kommunikativ/skriver tydligt samt väldigt trevlig och lösningsinriktad!

13 de janeiro de 2026

Hej Jos,

Vi vill tacka för ditt omdöme!

Vad fint att höra att Kevin var tydlig i sin kommunikation och samtidigt trevlig och lösningsinriktad. Vi ser till att han får ta del av dina ord. Hör gärna av dig om du har fler frågor framöver.

Önskar dig en riktigt bra dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfekt för dig som vill utvecklas.

För dig som vill ta din personliga utveckling till nästa nivå är detta exakt det verktyg du letat efter. Många olika kurser inom flertalet olika områden där det verkligen finns något för alla.

Rekommenderar starkt.

9 de janeiro de 2026

Hej Gabriel,

Stort tack för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att du upplever våra kurser som ett bra stöd i din personliga utveckling och att variationen i innehållet passar olika behov. Det uppskattar vi att du delar med dig av. Hör gärna av dig om du har frågor eller vill veta mer.

Önskar dig en riktigt bra dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

snabbt och tydligt svar och trevligt…

snabbt och tydligt svar och trevligt bemötande

7 de janeiro de 2026

Hej Johanna,

Tack för ditt omdöme!

Vad bra att höra att du fick ett snabbt och tydligt svar, och att bemötandet kändes trevligt. Det uppskattar vi verkligen att du delar med dig av.

Önskar dig en härlig dag!

Bra respons samt hjälp!

Snabb och bra respons samt hjälp!

6 de janeiro de 2026

Hej Sara,

Tack för ditt omdöme!

Vad härligt att höra att du fick snabb respons och bra hjälp — precis så vill vi att det ska fungera när du kontaktar oss.

Ha en riktigt fin dag!

Perfekt

Snabbt, smidigt och trovärdigt bemötande ✨

10 de dezembro de 2025

Hej Karin,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du upplevde bemötandet som snabbt, smidigt och trovärdigt – det gläder oss verkligen. Tveka inte att höra av dig igen om du skulle behöva mer hjälp framöver.

Önskar dig en fortsatt trevlig dag!

Vänlighet och social kompetens

Kevins vänlighet och sociala kompetens är precis det man älskar hos en kundtjänst.

3 de novembro de 2025

Hej Sandra,

Vilket fantastiskt omdöme – stort tack!

Vad roligt att höra att du uppskattade Kevins bemötande och service, det ska jag absolut framföra till honom.
Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver – vi finns alltid här för att hjälpa till.

Bara bra

Bara bra. Tack

24 de setembro de 2025

Hej Linda,

Tack för ditt omdöme!

Så roligt att höra att allt fungerat bra och att du är nöjd.
Kontakta oss gärna igen om du har några frågor eller funderingar framöver.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabba svar och vänligt bemötande 😊

16 de setembro de 2025

Hej Susanna,

Stort tack för din fina recension!

Det gläder oss att höra att du är nöjd med de snabba svaren och det vänliga bemötandet.
Kontakta oss gärna igen om du har några frågor eller funderingar framöver.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Trevlig och tillmötesgående

Trevlig och tillmötesgående. Snabba svar.

1 de setembro de 2025

Hej Rebecca,

Tack för ditt härliga omdöme!

Så roligt att höra att bemötandet kändes trevligt och tillmötesgående, och att du fick snabba svar.
Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller önskemål.

Må din dag bli riktigt bra!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Serviceinriktad support och bra utbildning!

Har gått kursen "Konsten att förhandla" med Lars-Johan Åge. Intressant och tankeväckande med konkreta tips. Rekommenderas!

Fick därtill otroligt snabb hjälp och feedback när jag kontaktade Framgångsakademin med en fråga. Toppen!

22 de agosto de 2025

Hej Charlotte,

Vi vill tacka för det superfina omdömet!

Så roligt att höra att du uppskattade kursen med Lars-Johan Åge och att du fick med dig både intressanta och konkreta tips. Härligt också att du upplevde snabb hjälp och feedback när du kontaktade oss.
Hör gärna av dig om det dyker upp något mer.

Hoppas resten av din dag blir fantastisk!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Toppen för den som vill driva och styra sin personlig utveckling

Har ett brett och bra utbud av kurser. Lätta att ta till sig och gör dem i sin egna takt.
Rekommenderas start om du vill driva din egna personliga utveckling

20 de agosto de 2025

Hej Niklas,

Vi tackar så hjärtligt för det härliga omdömet!

Vad fint att höra att du uppskattar vårt kursutbud och att du tycker det är lätt att ta till sig i egen takt. Härligt också att du vill rekommendera det vidare.
Hör gärna av dig om det dyker upp något mer.

Ha en fortsatt fin dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En hjälpsam och kundvänlig Kevin som…

En hjälpsam och kundvänlig Kevin som svarade på mina mejl.

7 de julho de 2025

Hej Susann,

Tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss att höra att du är nöjd med bemötandet från Kevin, kontakta oss mer än gärna på nytt om det finns något annat vi kan hjälpa till med.

Önskar dig en riktigt trevlig helg!