Vi har brugt Ann Sofie til salg af ejendom i Frankrig. Hun har været yderst professionel, serviceminded, hurtig, effektiv og behagelig i hendes håndtering af vores sag. Jeg kan på det kraftigste anbef... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ifm. med køb af hus i Frankrig søgte vi en advokat med dette område som speciale. Vi fandt Ann-Sofie Kold og efter et kort indledende møde, fik vi den nødvendige klarhed - specielt tidslinjen ved køb... Ver mais
Vi har anvendt Ann-Sofie i forbindelse med at vi 2013 købte leglighed i det sydfranske. Fra start til nu har Ann-Sofie givet en super, personlig og professionel rådgivning. Rådgivningen har omfat... Ver mais
Vi kontaktede Ann-Sofie Kold Christensen i juni 2016 for at få vejledning om skifte af hus i Frankrig. Vi fik respons med det samme, og den medsendte generelle vejledning var meget informativ. Efter... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Advokatfirmaet bistår med rådgivning om franske retsforhold
Advokat med speciale i franske retsforhold
Escrito pela empresa

Informações de contato
Frydenlundsvej 30, 2950, Vedbæk, Dinamarca
- 40 85 89 55
- akc@akc.dk
- akc.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Stor anbefaling
Vi har brugt Ann Sofie til salg af ejendom i Frankrig. Hun har været yderst professionel, serviceminded, hurtig, effektiv og behagelig i hendes håndtering af vores sag. Jeg kan på det kraftigste anbefale hende
Meget venlig og meget professionel hjælp.
Ann-Sofie Juhl Kold Nielsen har på bedste vis hjulpet mig gennem en arvesag i Frankrig, hvor al kommunikation foregår på fransk!! Min oplevelse har været at Ann-Sofie er meget engageret, hurtig og har styr på den franske lovgivning og “hvad gør vi nu”. Jeg har følt mig i rigtig gode hænder fra start til slut.
Meget seriøst firma!
Ifm. med køb af hus i Frankrig søgte vi en advokat med dette område som speciale. Vi fandt Ann-Sofie Kold og efter et kort indledende møde, fik vi den nødvendige klarhed - specielt tidslinjen ved køb i F.
Vi valgte en ejendom og Ann-Sofie dirigerede os sikkert igennem købet, hvor hun styrede kontakt til mægler og notar helt eksemplarisk; suppleret med et par solide dokumentgennemgange med os. Vi følte klart, vi var i meget trygge hænder.
Advokat Ann-Sofie Kold Juul Nielsen har…
Advokat Ann-Sofie Kold Juul Nielsen har hjulpet mig i forbindelse med salget af en min ejendom i Frankrig i dette forår (2023). Yderst kompetent, effektiv og meget empatisk advokat. Jeg har været overordentlig tilfreds og giver hende gerne mine bedste anbefalinger.
Super-skarp!
Ann-Sofie Jul Kold Nielsen ledte koordineringen af mit lejligheds-køb i Frankrig, som er en af hendes specialiteter. Super-skarp i hendes lederskab og parathed, både i strategi og mere taktiske koordineringer. I den grad i trygge hander. Fremover, er hun den eneste advokat, jeg ringer til. Varmeste anbefalinger for en fremragende advokat – både fagligt og menneskeligt.
Ann-Sofie er meget kompetent
Ann-Sofie er meget kompetent, empatisk og bruger den nødvendige tid til dialog om løsningsmuligheder og udfordringer. En rigtig god oplevelse.
Ann-Sofie Kold
Ann-Sofie Kold, er den hurtigste og mest kompetente rådgiver jeg nogensinde har haft, om det gælder hjælp til testamente, når noget går galt eller at man har brug for et godt råd, så er hun fantastisk. Tak Ann-Sofie får din altid store hjælp.
Ikke et seriøst firma
Ikke et seriøst firma. Advokaten må have for meget at se til for hun vender aldrig tilbage. Kan absolut ikke anbefale dette firma.
meget langsom sagsbehandling
Meget langsom sagsbehandling og ingen feedback undervejs. Det er ok hvis der er travlt men måtte hver gang skrive/ringe 6 gange for at få update på en helt standard sag der skulle håndteres.
Trygt og nemt!
Ann-Sofie har bistået mig med at sælge en lejlighed i Frankrig og det er bestemt en kompliceret proces ift hvordan sådan noget foregår i DK. Men det har været nemt, trýgt og ukompliceret med Ann-Sofies hjælp. Og super dejligt med den faste pris, især da sagen fra fransk side trak flere måneder ud.
Kompetent og effektiv
Vi har anvendt os til Ann-Sofie i forbindelsen med huskøb i Frankrig og testament. Ann-Sofie har de nødvendige kompetencer og forbindelser, som gør processen effektiv og behagelig. Det giver store tryghed og vi kan varmt anbefale hendes rådgivning.
Kompetent advokatbistand
Vi har været yderst tilfredse med Ann-Sofies bistand omkring køb af feriebolig i Frankrig.
suveræn
Hurtig og præcis behandling af såvel store som små sager.
Meget fin behandling af vores sag.
Vi har været meget tilfredse med den måde Ann-Sofie har behandlet vores sag på. Vi er blevet godt informeret undervejs.Vi kan kun varmt anbefale advokatfirmaet Kold Christensen
Professionel
Professionel behandling, behagelig atmosfære, god vejledning ,og forståelige svar på spørgsmål. En 100% god oplevelse.
Kompetent, hurtig og behagelig advokat assistance
Ann-Sofie Juhl Kold Nielsen, Advokatfirmaet Kold Christensen har hjulpet os med salg af ejendom i Sydfrankrig, absolut til fuld tilfredshed!
Ann-Sofie er rigtig godt inde i sit fag, imødekommende og professionel, til en meget rimelig pris.
Kan kun anbefales!
Boligsag i Frankrig
Jeg har været umådelig tilfreds med Ann-Sofie Kold Christensen's måde at håndtere min sag.
At svartiderne kan være lange i Frankrig skal Ann-Sofie ikke lastes for. Det er normalt i Frankrig.
En meget fin behandling
Jeg har fået en meget fin behandling og vil helt sikkert bruge Advokatfirmaet Kold Christensen igen hvis der bliver brug for det .
Lone Nielsen
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.