Rensade alla frånluftsventiöer och imkanalen, en trevlig och duktig kille som gjorde jobbet. Enda minus va ett missförstånd när tjänsten beställdes av den som knackade dörr, jag uppfattade det s... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bra bemötande av servicetekniker som kom. Bra bemötande vid tfnkontakt då ett problem uppstod innan de skulle komma hem. De säljare som kom till dörren och sålde in företaget hade tyvärr inte korrek... Ver mais
Kontakten med Akono ger mig trygghet! Huset vi byggt får regelbunden tillsyn av ventilation resp avlopp. Teknikerna som dyker upp vart 4:e år är mkt kompetenta och serviceinriktade. Innebär att jag... Ver mais
Akta er för detta bolag. Går ej att rekommendera. Tar hutlösa priser för ett arbete som gick mycket snabbt. Jobbet gjordes på 30 min, trots att det skulle ta 1h 40min till en kostnad om 4995... Ver mais
Detalhes da empresa
Akono AB utför diverse fastighetstjänster för att säkerställa att du har en sund och hälsosam inomhusmiljö i din bostad. Vår styrka är våra professionella medarbetare som strävar efter att utföra arbetet med hög kvalité. Våra tekniker lägger även stor vikt vid städning och vårt mål är alltid att lämna din bostad renare än den var när vi kom.
Informações de contato
Västberga Allé 36A, 12630, Hägersten, Suécia
- 020-123 900
- info@akono.se
- akono.se
Respondeu a 25% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Trevligt bemötande och bra utförd…
Trevligt bemötande och bra utförd service
Trevlig och kunnig tekniker
Trevlig och kunnig tekniker, bra kundservice. Enda missen var att första fakturan var utan moms, som dom fick fakturera i efterhand.
Allt smidigt från bokning till…
Allt smidigt från bokning till utförande. Trevlig och kunnig personal. Fick några tips vad jag själv kunde göra. Uppskattas. På återseende
Snabbt o proffsigt utfört arbete.
Funkade jättebra
Funkade jättebra, kunnig tekniker på besök som förklarade allting. Fick även tips på förbättringar jag kan göra själv.
Funkade jättebra
Funkade jättebra, trevlig kunnig personal som förklarade allting. Fick även lite tips på förbättringar jag kan göra själv.
Good Work
Hi,
well done, The sales person and technician were good and skilled persons. Good work.
Bra genomfört arbete och ett trevligt…
Bra genomfört arbete och ett trevligt bemötande. Jag fick ett professionellt och mycket seriöst intryck.
Bra bemötande av servicetekniker som…
De säljare som kom till dörren och sålde in företaget hade tyvärr inte korrekt kunskap om Rotavdrag och total kostnad.
Väldigt professionell personal
Väldigt professionell personal. Håller avtalade tider och priser, precis som det ska vara.
Trevligt bemötande och snabbt jobb
Akta er för detta bolag.
Akta er för detta bolag.
Går ej att rekommendera. Tar hutlösa priser för ett arbete som gick mycket snabbt. Jobbet gjordes på 30 min, trots att det skulle ta 1h 40min till en kostnad om 4995 kr och ovanpå det ROT. Totalt 7000 kr drygt, d.v.s 14000 kr / timma.
Jobbet de utfört är dessutom mycket oklart vad det faktiskt har gett för nytta.
Påstridig säljare.
”Teknikern” smutsade ned rejält och sket i att städa upp efter sig.
Bra bemötande
Bra bemötande, kom i tid, snabba och effektiva
Hantverkaren var i tid och utförde…
Hantverkaren var i tid och utförde rengöringen av fläkt och ventiler snabbt, ordentligt och utan för mycket stök.
Allt var smidigt
Allt var smidigt, trevligt bemötande, väldigt noggrann genomgång av arbete som genomfördes och allt gick snabbt.
Mycket nöjd med Akonos arbete
Mycket nöjd med Akonos arbete. Trevlig och kunnig kille.
Rekommenderas!
Trevlig "sotare" som även gav råd och…
Trevlig "sotare" som även gav råd och saker att tänka på.
Förklarade hur vår köksfläkten fungerar.
Hls Mats
Jättenöjd med Akonos arbete med att…
Jättenöjd med Akonos arbete med att rengöra ventilationen i vårt hus. Trevligt bemötande och svarade på mina frågor på ett trevligt och begripligt sätt. Rekommenderas.
Rensade alla frånluftsventiöer och…
Enda minus va ett missförstånd när tjänsten beställdes av den som knackade dörr, jag uppfattade det som att vi beställt frånluft och imkanal men när bekräftelsen kom va imkanalen inte med. Men det va smidigt att fixa.
All kontakt med bolaget va enkel och trevlig och de höll alla tider som överenskommet.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.