Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Efter et voldsomt anfald af løse øresten var højre side af min nakke,skulder og kæbe meget spændt og min balance var kraftigt udfordret idet jeg blev ved med at vælte mod højre når jeg stod op. Alle... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg er blevet behandlet for smerter i lænden, der formentlig skyldes spinal stenose. Jeg fik efter klinikkens anbefaling fem behandlinger på en uge. Desværre har der ingen positiv effekt været. N... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har virkelig bøvlet med en hælspore…

Jeg har virkelig bøvlet med en hælspore på venstre hæl i lang tid.
Nu måtte det gøre noget.
Jeg havde for mange år siden været til akunpunktur for en hælspore på højre hæl.
Nu var turen så kommet til venstre hæl.
Jeg møder (uden tidsbestilling) op på Akunpunktur-Huse på Valby Langgade, og spurgte om de kunne hjælpe mig med hælspore, jeg kan næste ikke gå pga smerter. Der er to behandlere på i Akunpunktur-Huset. Straks siger Robert: "Vi går ind og ser på det". Som sagt, så gjort. Min hælspore blev lokaliseret og jeg fik nåle i. Nålene gør ikke ondt, men det gjorde hælsporen.
Behandlingen blev gentaget 7 - 8 gange over nogle uger. Sjovt nok med variabelt resultat. Hvor jeg sagde til mig selv, det hjælper nok ikke.
Men det gør det. Efter sidste behandling er jeg fit for figt. Og jeg er glad og kan gå igennem uden smerter.
Konklusion:
Tro ikke at behandlingen hjælper første gang eller anden gang, ting tager tid. Men det hjælper. Hav' bare lidt tolvmodighed, så sket "miraklet".
- - - -
I Akunpunktur-Huset mødte jeg en behandler (Robert), der 100% vidste hvordan det kan hjælpe, og hvad der kan gøres. En behandler der er der 100% på mine primisser og for mig.
Tusind tak Robert. Jeg kan desværre kun give ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️men jeg ville gerne have givet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ yderlige stjerner.
Mange venlige hilsener
Dan

23 de fevereiro de 2026

Resposta de Akupunktur-Huset

Hej Dan, 1000 tak fordi at du vil dele din oplevelse ifb med behandling her hos os. Jeg er glad for at vi kunne afhjælpe dine smerter og få dig tilbage på fode igen :-)

Hjælp til skinnebensbetændelse

Jeg har døjet med skinnebensbetændelse i mange år og har holdt mig fra at løbe og endda at gå på trapper grundet de tunge og irriteret skinneben, som det resulterede i. Efter et forløb hos Akupunktur-Huset har de hjulpet mig tilbage til at kunne løbe igen uden irritation. Det kan varmt anbefales.

20 de fevereiro de 2026

Resposta de Akupunktur-Huset

Tak Sara, jeg er glad for at vi kunne hjælpe dig tilbage til løbet. God fornøjelse derude :-)
Mvh
Akupunktur-Huset

Laserbehandling for astma

Jeg har fået laserbehandling for min astma med et rigtig godt resultat, den er ikke helbredt men min åndenød, hoste og træthed er blevet minimeret, jeg sover meget bedre og min energi og lyst til at lave noget er bare kommet igen,
Det der begrænser mig nu er nok min alder så det er helt ok der hvor jeg er nu.
Det er værd at prøve, man får en bedre livskvalitet.
Pt. tager jeg ingen astmamedicin

24 de novembro de 2025

1000 Tak Lisbet :-) Vi er glade for at kunne hjælpe dig

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra! De har hjulpet mig af med min spændingshovedpine og de ved hvad de snakker om og er meget professionelle.

20 de outubro de 2025

Resposta de Akupunktur-Huset

1000 tak Simone. Vi er glade for at have kunne hjælpe dig :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget professionel og tillidsvækkende…

Meget professionel og tillidsvækkende tilgang til patienterne. Jeg fik forklaret og vist på billeder hvor og hvorfor mine smerter opstår. Hanne og Robert giver altid gode råd og kan behandle for utroligt mange ting. Jeg kan på det varmeste anbefale klinikken.

11 de julho de 2025

Resposta de Akupunktur-Huset

1000 Tak for din flotte anbefaling, vi er glade for at kunne hjælpe dig :-)

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse. Man føler sig virkelig velkommen i akupunktur-huset. De vendte hurtigt tilbage på telefonen. I klinikken blev jeg mødt af Hanne og Robert der var rolige og meget profesionelle og gav sig tid til at forklare behandlingerne og hvad jeg kunne forvente. Efter kun 3 behandlinger var nervesmerter i foden forsvundet. Det var mit første møde med akupunktur så jeg er meget imponeret.

12 de maio de 2025

1000 tak Erik, jeg er glad for at vi kunne hjælpe dig. Mvh Robert

Trustpilot

Trustpilot

Kommer hos akupunktur huset siden marts 2017.
Startede med at komme der pga højt sygefravær og spurgte om De evt kunne hjælpe. Efter fem behandlinger (boost af immunforsvaret og energiniveau) blev mit fravær reduceret kraftigt.
Er siden da kommet i akupunktur huset fra ca medio september til medio marts og holdt behandlingen ved lige - hvilket har haft en positiv effekt.
Herudover har jeg fået behandling for hælespore, Baker Cyste, smerter i håndled og albue efter for megen brug af iPad og “computer-mus”, samt behandling for skulder
Blevet mødt med imødekommenhed, venlighed og ikke mindst lyttende til mine problemstillinger. Der er også sat tid af til en forklaring af hvad behandlingen indebærer og hvordan den påvirker kroppen.

Gør det ikke noget for at sælge behandlinger - men for at forbedre folks livskvalitet.

Så en meget stor anbefaling herfra.

23 de março de 2025

Resposta de Akupunktur-Huset

Tak for dine flotte ord, Kenneth
Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan varmt anbefale Akupunktur…

Jeg kan varmt anbefale Akupunktur Huset, til alle der leder efter god akupunktur behandling.
Af flere omgange med forskellige problemstillinger hælspore, lænde smerter og senest restles legs syndrome, har jeg fået god og effektiv behandling, som har hjulpet mig.
I rolige, pæne, rene og rare omgivelser arbejder Hanne og Robert professionelt og tager deres klienter meget seriøst, lytter og hjælper.

23 de janeiro de 2025

Resposta de Akupunktur-Huset

Tak Anne, det varmer :-) Jeg er glad for, at vi har kunne hjælpe dig til en smertefri hverdag.

Kompetencer

Jeg havde et uheld med mit knæ og ledbånd. Jeg er blevet behandlet af både Hanne og Robert, og der var en virkelig god effekt i knæet efter den første behandling. Hvor der var en væske ansamling der forsvandt. Jeg har efterfølgende fået flere behandlinger og de har har også virket rigtig godt. De er super professionelle :-) Og jeg kan kun anbefale dem :-)

17 de janeiro de 2025

Resposta de Akupunktur-Huset

Tusind tak Anne! Vi er glade for at kunne afhjælpe din problematik.

Meget professionel behandling

Super professionel behandling efter bihulebetændelse med høretab. De varmeste anbefalinger her fra.

18 de dezembro de 2024

Resposta de Akupunktur-Huset

Tak for de pæne ord Anette. Jeg er glad for at vi kunne hjælpe dig :-),
Robert/Akupunktur Huset

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Mislykket behandling af rygsmerter /spinal stenose

Jeg fik efter klinikkens anbefaling fem behandlinger på en uge.
Desværre har der ingen positiv effekt været.
Når jeg vælger at give 2 stjerner, er det fordi jeg fik professionel og omsorgsfuld behandling.
Jeg har ingen tvivl om kompetencen hos min behandler.
Men jeg må konstatere, at akupunktur ikke nødvendigvis er hjælpsomt mod spinal stenose

29 de novembro de 2024

Hej Jens
Jeg er ked af at vi ikke kunne hjælpe dig men er glad for at du siger de gode ord om os, det varmer.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Nye fødder

Efter at have haft store føleforstyrrelser i begge fødder har jeg efter blot 5 behandlinger fået meget mere følelse med underlaget og kan gå længere end før uden at få ondt. Meget lovende og ser frem til endnu færre gener i fødderne

4 de novembro de 2024

Resposta de Akupunktur-Huset

Tak Kirsten, jeg er glad for at vi kunne lindre dine symptomer. Vi ses :-)

Tryg behandling

Jeg har aldrig tidligere fået akupunktur, men efter længere tids gene med skinnebensbetændelse gav jeg det et forsøg. Det har kun været en god oplevelse i trygge og behagelige rammer.

14 de novembro de 2024

Resposta de Akupunktur-Huset

Hej Mikkel, tak for at du vil dele din oplevelse hos os. Jeg er glad for at vi kunne hjælpe dig. Mvh Robert

Behandling for ansigtslammelse

Jeg opsøgte Akupunkturhuset i Valby, fordi jeg var ramt af Borreliainfektion og halvsideansigtslammelse. Jeg havde forinden væbnet mig med stor tålmodighed, da jeg af lægerne fik besked om, at det ville få lange udsigter. Måske ville jeg ikke komme mig helt. Jeg har fået 4 behandlinginger af cirka 30 minutters varighed indenfor cirka 10 dage. Og jeg er kommet mig helt! Min ansigtsammelse er helt væk. Jeg kunne ikke åbne og lukke højre øje uden at hjælpe det, det kunne ikke blinke. Jeg havde næsten ingen bevægelse i kinden og jeg kunne ikke smile ordentligt (munden trak skævt ) drikke eller spise ubesværet. Samme dag eller dagen efter hver behandling var der stor fremgang. Det havde jeg slet ikke regnet med. Jeg havde forberedt mig på et meget langt forløb. Jeg er derfor både meget glad, taknemmelig og dybt rørt. Kære Hanne. Tusind tak for varm, tryg og professionel behandling fra start til slut. Du får min bedste og varmeste anbefaling.

26 de julho de 2024

Hej Birgitte
1000 tak for de flotte ord, de varmer.

Fantastisk sted

Sikke en god behandling og modtagelse vi fik af jer begge.
Hanne du forklarede og fortalte så levede så selv vi kunne forstå det…smiler
Du ville først se mig igen om 3 mdr.

18 de setembro de 2023

Resposta de Akupunktur-Huset

Tak Jette for dine flotte ord, det varmer :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er meget glad for at min kæbe og…

Jeg er meget glad for at min kæbe og øre ikke længere gør ondt! Et meget erfarent, kompetent og empatisk team! Jeg har det meget bedre! Jeg anbefaler alle at bestille tid! Mange tak

4 de agosto de 2023

Hej Anna
Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glad for at kunne hjælpe dig. :-)
MVH Hanne og Robert

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Behandling efter blodprop i øjet.

Efter en blodprop i øjet fik jeg behandling to gange 30 minutter dagligt i 14 dage i træk. Jeg gik fra at kun kunne se det øverste bogstav på synstavlen med mit syge øje til at kunne læse de øverste seks linjer med bogstaver på tavlen. Da jeg var til tjek på sygehuset en måned efter blodproppen, kunne de se, at hævelsen i min synsnerve var faldet i omfang af hvad, der normalt svarer til tre måneder efter en blodprop. Hele mit forløb har været en kæmpe gave til mit syn, og behandlingen har været professionel, tryg og sympatisk hele vejen igennem. De største anbefalinger herfra.

27 de abril de 2023

Resposta de Akupunktur-Huset

Tak for de pæne ord Rasmus. Vi er glade for at kunne hjælpe dig og fremskynde processen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et meget professionelt og behageligt sted

Jeg havde nogle meget ubehagelige følelsesforstyrrelser i ansigtet, men efter tre akupunktur-seancer hos Robert, forsvandt de voldsomme gener. Det er jeg meget taknemmelig for. Udover det høje faglige niveau, er det også et meget rart og harmonisk sted at komme; lyse, rene lokaler og et imødekommende personale. Jeg anbefaler varmt dette sted!

14 de fevereiro de 2023

Resposta de Akupunktur-Huset

1000 tak Christina. Glad for at kunne hjælpe dig.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais