Alarmkompagniet ApS Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Man kan jo næsten ikke skrive dårlig kunde support. For der var ingen support. Købte en masse extra udstyr til min pro sec alarm, men panelet viste fejl så jeg kunne ikke rigtig komme videre.,... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Man får vist hvad man betaler for desværre. Bestilte 2 stk dummy kameraer, men jeg ved ikke om de skruer tingene anderledes i ovre i kina hvor de er lavet, for sliskerne til skruehullere vender modsat... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god service, og kod kundekontakt. Var tilgængelig til rådgivning efter køb. Nem at komme i kontakt med, og varerne blev sendt hurtigt. Jeg er yderst tilfreds med oplevelsen, og vil helt sikke... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min pakke var i første omgang blevet væk og jeg mailede derfor til Alarmkompaniet og selvom chefen var 4000km væk på ferie tog hans sig af problemet og dagen efter fik jeg min pakke. Det kalder jeg s... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de equipamentos de segurança
  2. Loja de Alarmes Antifurto
  3. Fornecedor de sistemas de segurança

Escrito pela empresa

Alarmkompagniet tilbyder alarmer og overvågning uden yderligere abonnement og andre tillæg. Personlig service hele vejen (før, under og efter en handel). Træk på vores erfaring fra sikkerhedsbranchen siden 1995. Godkendt af E-handelsfonden / E-mærket

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

2 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

varen var som forventet og den blev…

varen var som forventet og den blev leveret meget hurtig

20 de outubro de 2021

Hej Wilhelm
Tak for du vil give feedback på dit køb hos Alarmkompagniet.
Vi bestræber os på at få alle pakker afsted så hurtigt som muligt, når det kommer til sikkerhed, så er der ingen tid at spilde. Indbrudstyvene holder aldrig fri :-(

world class support.

19 de outubro de 2021

Hej Ove.
Tak for de fine ord.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God rådgivning om valg af alarm fra…

God rådgivning om valg af alarm fra Alarmkompaniet

30 de setembro de 2021

Hej Qaiser
Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at kunne hjælpe med valg af den rigtige alarm for jer.
Thomas, Alarmkompagniet.dk

Hurtigt svar

Hurtigt svar, god service, let bestilling og nem levering

26 de setembro de 2021

Hej Louise
Tak for de fine ord. Jeg er glad for jeg kunne hjælpe med en ny sensor til dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var meget skeptisk da jeg skulle…

Jeg var meget skeptisk da jeg skulle finde en alarm. Har tidligere købt noget som viste sig at være noget billigt L***. Jeg må dog sige at Truegard lever op til alle forventninger. Topkvalitets produkter og et interface som er tidssvarende og nemt.

8 de setembro de 2021
Avaliação não solicitada

Hej Martin
Tak for din anmeldelse. Der findes mange alarmer på markedet, også nogen der er for billige. TrueGuard alarmen er en rigtig god og stabil alarm.
Jeg er glad for at indfri dine forventninger.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er rigtig godt tilfreds med produkter…

Er rigtig godt tilfreds med produkter og kundeservicen herfra.
Har i mange år nyt godt af abonnement fri tyverialarm.

20 de agosto de 2021

Resposta da Alarmkompagniet ApS

Tak for anmeldelsen. Alarm uden abonnement er vores speciale, her sparer man nemt 4.000 - 6.000 kr. om året.
Thomas, indehaver af Alarmkompagniet.dk

kun stjerner her fra

jeg giver fem stjerner

22 de julho de 2021

Hej Martin
Tak for dine top point, det er jeg glad for.
God og sikker sommer!

Alarmkompagniet, Thomas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har handlet flere gang hos…

Jeg har handlet flere gang hos Alarmkompagniet. Hver gang bliver der hurtigt leveret og service er helt i top!

16 de junho de 2021

Hej Michael.
Tak for de fine ord. Jeg er altid glad når jeg ser kunder kommer igen og igen :-)
De bedste hilsner
Thomas, indehaver, Alarmkompagniet,dk

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering
Jeg har købt en del til mit alarmanlæg. Jeg ringede og fik den bedste service og delen blev leveret hurtigt.

13 de abril de 2021

Hej Bjarne
Tak for din anmeldelse.
Det er altid dejligt når kunderne vender tilbage :-)
Du er selvfølgelig mere end velkommen igen, hvis du skal have andre ændringer til dit alarmsystem.
Thomas, indehaver Alarmkompagniet

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais