Albert og Emma Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I had been looking for a while for the Maileg troll with the red scarf and I finally found it, in this lovely shop... in Denmark, of course! The little troll travelled comfortably and safely to Sw... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Igen en hurtig levering med god og sikker emballering. Flot indpakning så tingene beholder deres værdi, og er spændende at åbne. Cappuccinoerne og æbleskiverne fik hurtigt ben at gå på, for musene... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte en vare ved dem, som skulle benyttes som fødselsdagsgave. Foruden gratis indpakning af gaven, modtog jeg et personlig skrevet kort, med en flagranke og lidt slik. Meget flot serv... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Hobbies

Escrito pela empresa

Kvalitetslegetøj /Maileg /Juleting og julepynt /Fri fragt i DK ved køb for kr. 99,- /Hurtig levering /Gratis gaveindpakning

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

41 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Virkelig god service

Virkelig god service

7 de dezembro de 2025

Kære Erik,
Vi er rigtig glade for din anmeldelse.
1000 tak for at give dig tid.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wonderful and thoughtful customer…

Wonderful and thoughtful customer service. I received my purchase to the USA quickly, and it was packaged with care. I am very happy with my purchase and grateful for the international shipping. Highly recommend this shop! Mange tak!

23 de novembro de 2025

Hej Anna,
Mange tak for de 5 stjerner, det betyder rigtig meget for os.

Den varmeste anbefaling <3

Kære jer hos Albert og Emma.
Har lige købt en Maileg Prinsessen på ærten mus, som ganske rigtig er en ægte prinsesse, præcis som I har håndskrevet i det fine kort til mig. Den lille pige som skal have musen, kan godt begynde at glæde sig 🙂
Tak for at følge handlen helt ind i min stue, og for glæden over en dedikeret lille virksomhed - jeg kvitterer med den største anbefaling herfra 🎄❤
Bedste julehilsner
Mai

7 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada

Hej Mai,
Tak for din søde tilbagemelding, og de 5 stjerner, det betyder rigtig meget for os.
Mange julehilsener,
Ghtia og Helle

Indpakningen var i top

Indpakningen var i top. Og et sødt håndskrevet kort med. Det gør SÅ meget ved handle oplevelsen 🧑🏻‍🎄🎅🏼

29 de novembro de 2025

Hej Line,
Det er vi rigtig glade for at høre.
Mange tak for din tilbagemelding og de 5 stjerner.
Julehilsen fra

Fantastisk service!

Fantastisk service!

29 de julho de 2025

Hej Nanna,
Mange tak, det betyder rigtig meget for os,

Fine varer

Fine varer, hurtige til at sende og små søde gaver 😍

17 de novembro de 2025

Hej Susan,
Mange tak for den fine anmeldelse.

Fineste oplevelse

Fik det fineste, håndskrevne kort med en lille sød “historie” om min vare med mit køb, flot indpakning og en lille gave med. Rigtig god oplevelse at handle hos jer.

8 de novembro de 2025

Hej Pernille,
Vi er rigtig glade for at du synes om vores service, det betyder meget for os.
Tak for den fine anmeldelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering, personlig hilsen og indpakning, hvor man virkelig kan mærke at der er kundeservice bag.

22 de outubro de 2025

Hej Helle,
1000 tak for den fine anmeldelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering, sødeste indpakning, fineste personlige brev og fineste lille julepynt som ekstra lille gave. Blev helt rørt da jeg pakkede mine bestilte varer ud. Man kan virkelig mærke kærligheden i denne virksomhed ❤️ helt klart ikke sidste gang jeg bestiller her.

21 de outubro de 2025

Hej Louise,
1000 tak for den flotte anmeldelse, det betyder rigtig meget for os.

A wonderful shopping experience

So glad I chose to shop with you.... Fast delivery, personal touches, love the little note and gift that came with my parcel. Love the beautiful Maileg Best Friends coat 😍😍😍..I thought delivery to UK would be expensive but it wasn't at all.... A wonderful shopping experience. You have a repeat customer here. Thank you sooo much 🤗 💓

18 de setembro de 2025

God kundeoplevelse og hurtig levering

God kundeoplevelse og hurtig levering

Der var en mangel på varen, som de straks beklagede.
Det manglende blev sendt med et samme og ligger nu klar til afhentning - alt i alt en virkelig god oplevelse og service :-)

14 de setembro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais