Waardeloze babyfoon. 3 kilometer bereik m’n reet - 100 meter is echt de max en waardeloos voor op camping, hotel etcetera
Veja o que dizem as avaliações
11Jaar geleden 2 babyfoons gekocht voor kleinkinderen. Inmiddels 7 kleinkinderen, maar dus alleen gebruikt als oma en lang niet op dagelijkse basis. Van beide is het zijknopje (aan en uit) van de oude... Ver mais
3 jaar geleden een Alecto Dvm 143 gekocht. Deze is gedurende deze periode 2 x gerepareerd en we hebben zelfs een nieuwe gekregen! Helaas is deze alweer defect en wel elke keer hetzelfde probleem! Niet... Ver mais
Babyfoon toont na 5 maanden wat mankementen na iets waterschade. Gekocht via bol.com dus daarvoor geen binding met de leverancier, maar erg verrast door de snelle reply op mail, heldere instructies en... Ver mais
Detalhes da empresa
Als je het beste wilt voor je kindje, kom je bij Alecto babycare uit. Compleet assortiment in babycare ontzorgt jonge ouders, geven vertrouwen en bieden veiligheid. Alecto heeft een assortiment van meer dan 70 producten voor je, waarmee je jouw kindje met de beste zorg omringt. Het meest bekend zijn onze prijswinnende en marktleidende babyfoons.
Informações de contato
Wiebachstraat 37, 6466 NG, Kerkrade, Holanda
- service@alectobaby.nl
- alectobaby.nl
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Verbindingsprobleem babyfoon
Na het sturen van een mail naar Alecto, omdat onze babyfoon geen verbinding meer maakte, kwam al heel snel bericht dat we een nieuwe babyfoon toegestuurd zouden krijgen. De dag na melding hebben wij deze meteen ontvangen. Ik ben zeer tevreden over de klantenservice. Echt top!
Alecto, geef geen korting waar de klanttevredenheid van daalt
Laadstation bij normaal gebruik kapot en geef liever geen korting dan dat je allerlei (deels verborgen) voorwaarden stelt die m.i. ook nog eens onlogisch zijn.
Ik krijg 10% kortingscode in de mail van Alecta baby. De voetnoot vermeldt “korting geldt niet op onderdelen”. Jammer, want ik koop een nieuw laadstation voor babyfoon monitor (geeft überhaupt te denken want hoezo gaat een onderdeel bij normaal gebruik kapot). Maar oké, babyfoon werkt verder goed en economisch rendabeler om een nieuw laadstation te kopen dan een complete babyfoon set. Naast het laadstation ook een slaaptrainer (klok voor kinderen) in mijn digitale winkelmandje gelegd. Alleen korting op de slaaptrainer en niet op laadstation is beter iets dan niets natuurlijk.
Bij het afronden van het bestelproces wil ik de kortingscode invullen zie ik er ineens onder staan: “minimaal bestelbedrag 50,-“. Ik vind het niet zo netjes om dit nu pas te vermelden, maar soit, gelukkig voor mijn situatie geen negatieve gevolgen want de bestelwaarde ligt toevallig boven de 50 euro. Nadat ik de kortingscode invul verschijnt de melding: “deze kortingscode geldt niet voor de producten in uw bestelling”. Ik moest de code verwijderen om het bestelproces af te ronden.
Mijn tip voor Alecto: geef korting of geef geen korting, maar ga niet met deels verborgen en deels onduidelijke voorwaarden aan de haal. Voor mij een dermate ‘dissatisfier’ dat ik de moeite neem om hier een review over te plaatsen.
Alecto BC-10 baby weegschaal
Alecto BC-10 baby weegschaal
Super makkelijk in gebruik en nauwkeurig af te lezen ! Met een ledlampje in display.
Beste weegschaal voor babys ooit !
Had hiervoor een ander werkte niet goed maar die van Alecto BC-10 is een aanrader voor iedereen !!
Babyfoon Alecto DBX-84 Uil
Wij zijn zeer blij met onze babyfoon in de vorm van een uiltje. Hij heeft een goed bereik en volume. Daarnaast is hij heel schattig en is het ingebouwde nachtlampje wel handig.
Geluid is erg zacht op de monitor
Geluid is erg zacht op de monitor. Ook werkt spraak niet altijd goed en is het geluid op de camera bij de baby ook heel erg zacht.
De reviews die wij (te vluchtig) hadden gelezen waren zeker niet terecht.
Wij hebben een andere gekocht. Stuk goedkoper, 10x beter.

Resposta de Alecto Baby
Goede service en super snelle reactie.
Goede service en super snelle reactie.
Het geluid van mijn babyfoon deed het na 1.5 jaar ineens niet meer. Ik kreeg gelijk een nieuwe opgestuurd. Erg prettig mailcontact. Makkelijke manier om contact te hebben.
Goede kwaliteit/stevige Cam
Goede kwaliteit/stevige Cam. Mooi beeld (ook in de avond) en goed geluid. Raad het product aan.
Product 1x ter reparatie ingediend omdat de tablet niet meer met de Cam verbond. Is nu opgelost.
Geluid doet niet wat het moet doen
Vorig jaar de babyfoon electo DVM-275 gekocht omdat er zoveel goede dingen over te lezen en horen was.
Sinds afgelopen februari in gebruik en deed hij het echt prima. Alleen sinds 1,5 week komt het geluid niet altijd door als de kleine huilt.. toch wel de belangrijkste functie van de babyfoon!
Om nou continu de babyfoon in de gaten te houden om te zien of de kleine huilt lijkt me ook niet helemaal de bedoeling helaas..

Resposta de Alecto Baby
Babyfoon
Wij hebben een babyfoon aangeschaft van Alecto en al na een paar maanden bleek dat de monitor niet goed wilde opladen. We hebben meerdere stekkers geprobeerd, maar liepen elke keer tegen hetzelfde probleem aan. Ik heb contact gezocht met Alecto en wij kregen een volledig nieuwe babyfoon opgestuurd! Super service! “Het gaat niet om het probleem, maar de wijze waarop je het oplost :-)”
kwalitatief goed en gunstig geprijsd (SMARTBABY5)
Kwalitatief goed en gunstig geprijsd! Erg tevreden over de beeldkwaliteit en fijn dat meerdere telefoons de app kunnen installeren.
Enige minpuntje dat ik tot nu toe heb kunnen ontdekken is dat je de babyunit niet los op een hogere kast kunt zetten. Je moet hem dan ergens aan vastplakken (muur of kast) want anders is de beeldhoek niet goed. Ik wil echter niets vastplakken aan mijn kast of muur dus ik heb dit opgelost door hem op een verzwaard doosje te plakken en deze op de kast te plaatsen.
Goede service na defect product
Product na enkele maanden helaas defect. Echter laagdrempelig en vlot contact met helpdesk en zeer goed geholpen. Zeer tevreden met contact en service!
Het toestel doet het heel goed
Het toestel doet het heel goed! Mooi beeld, ook de verbinding met de monitor is redelijk sterk! Heel praktisch en kan tegen een stootje.
Superfijne babyfoon.
Het is een heel fijne babyfoon met veel functies. Een lampje, slaapliedjes en een spraakfunctie. De slaapliedjes zijn gemakkelijk vanuit de ouderunit in te stellen. Gemakkelijk te bedienen. Alles was binnen 10 minuten geïnstalleerd.
Goed geholpen door de klantenservice
Goed geholpen door de klantenservice, direct een nieuwe camera gekregen. De camera en babymonitor zijn daarnaast heel fijn in gebruik.
De nachtmodus van onze camera…
De nachtmodus van onze camera (DVM-200) (ouder-unit) was defect. Na een directe mail naar Alecto klantenservice heeft een mevrouw mij super goed en professioneel geholpen. Eigenlijk zoals je van een klantenservice mag verwachten, maar dan nog iets beter. Je wordt echt serieus genomen. Dat is ontzettend fijn in de huidige jungle van het digitale contact.
We kregen na het checken van een paar punten direct een nieuwe camera opgestuurd. Erg fijn. Het contact verliep zeer prettig. Dit is mijns inziens erg belangrijk voor een eventuele volgende aankoop. Een vaak onderschatte/ondergewaarde afdeling binnen een bedrijf, maar zo waardevol.
Zeer deskundige hulp dus. Mijn vertrouwen in Alecto is groot.
Goede klantenservice
Zeer snelle reactie van de klantenservice en ze konden mij direct goed informeren.
Heel tevreden van het toestel.
Heel tevreden van het toestel.
Snelle en vlotte installatie.
De bediening via smartphone is heel gebruiksvriendelijk.
Camera en microfoon zijn van goede kwaliteit.
De kabel van de babyfoon was binnen 5…
De kabel van de babyfoon was binnen 5 maanden gescheurd. Ik heb een mail gestuurd en kreeg op een zondag een mail met excuus en de vraag naar mijn adres gegevens. Ik krijg een nieuwe opgestuurd! Nou als dat geen top service is. .
Ik heb de babyfoon en ik ben er super…
Ik heb de babyfoon en ik ben er super tevreden over!
Mijn scherm van mijn babyfoon was stuk
Mijn scherm van mijn babyfoon was stuk. En omdat ik de babyfoon echt dringend nodig had omdat ik een kinderopvang heb. Hebben ze geregeld dat er een ander schermpje geregeld kon worden dezelfde dag nog!
Top service!!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.